PhD / MRes in sociale wetenschappen

London South Bank University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

PhD / MRes in sociale wetenschappen

London South Bank University

De Ph.D. en MRes-programma's zijn nauw verbonden met onze groeiende en dynamische onderzoekscultuur. U kunt profiteren van hoog gekwalificeerd academisch personeel dat samenwerkt met een portfolio van dynamische en populaire meestersprogramma's.


Academisch toezicht

Een personeelslid, een expert in het gekozen vakgebied, is rechtstreeks verantwoordelijk voor het begeleiden en ondersteunen van uw onderzoeksprogramma. Als onderzoekstudent, word je een deel van onze bloeiende academische gemeenschap. Verken het personeel, de voorzieningen en meer in de divisie Sociale wetenschappen.


Onderzoeksgebieden

 • Burgermaatschappij
 • De vrijwilligerssector
 • NGO's, geslacht
 • Seksualiteit
 • Race
 • globalisering
 • Internationale relaties
 • Migratie
 • Mensenrechten
 • genocide
 • Humanitaire misdaden
 • Damesbewegingen
 • Elites en netwerken
 • agentschap
 • Ontwikkelings studies
 • Jeugdcriminaliteit
 • Prostitutie
 • Mensenhandel
 • Geweld tegen vrouwen
 • policing
 • Onderwijs voor duurzaamheid
 • Politiek van duurzaamheid
 • Politiek en klimaatverandering
 • Social science onderzoeksmethoden


Onderzoekscultuur

Onderzoeksstudenten die studeren aan de LSBU worden een vitaal onderdeel van onze dynamische onderzoekscultuur en zijn een van de essentiële elementen die van LSBU een spannende intellectuele omgeving maken.
Alle onderzoekstudenten zijn ingeschreven in het postgraduate Key Skills-programma van de LSBU. Daarnaast kunt u onderzoeksmethoden volgen uit relevante MA- en MSc-cursussen, en deelnemen aan speciale evenementen en activiteiten die een inclusieve en bloeiende onderzoekscultuur garanderen.


MRes-programma

Een MRes onderscheidt zich van een Master in de masteropleiding, omdat je uiteindelijke output een uitgebreid proefschrift (30.000 woorden) zal zijn in plaats van module-gebonden cursussen en examens.


Ph.D. programma

Een Ph.D. is per definitie een originele bijdrage aan kennis. Een onderzoeksgraad is anders dan een vak. Van studenten wordt verwacht dat zij hun zelfstudie zelf begeleiden met de steun van een toezichthoudend team.
Voor meer informatie over wat u in uw voorstel moet opnemen, downloadt u onze Ph.D. Richtlijnen voor het voorstel (PDF File 97 KB) presentatie.


Research Excellence Framework (REF)

In de REF 2014 werd 75% van ons onderzoek naar sociaal werk en sociaal beleid bekroond met de kwaliteitsbeoordeling van 3 * van de 4 * voor 'milieu' - een kwaliteit die is gedefinieerd als bevorderlijk voor het produceren van onderzoek van internationaal uitstekende kwaliteit, in termen van van zijn vitaliteit en duurzaamheid. We ontvangen een breed scala aan externe financiering van de Economische en Sociale Onderzoeksraad (ESRC), het Departement voor Internationale Ontwikkeling (DfID), de British Academy, liefdadigheidsinstellingen, overheidsdiensten en lokale autoriteiten.


Informatie over sleutelcursussen - gesorteerd op modus

mode


employability

Ontwikkeling van onderzoekvaardigheden

Alle onderzoekstudenten moeten deelnemen aan een Key Skills Development-programma dat gericht is op het ontwikkelen van overdraagbare vaardigheden naast degenen die bij het uitvoeren van onderzoek zijn betrokken. Training in onderzoeksmethoden is beschikbaar via frequente onderzoeksseminars.

Indien nodig kan de onderzoekstudent, voor een deel, relevante Masters-cursussen volgen die beschikbaar zijn binnen de School en in het bijzonder eenheden over onderzoeksmethodologie. In sommige gevallen worden onderzoeksstudenten aangemoedigd om andere cursussen te volgen die binnen de universiteit beschikbaar zijn of extern gericht op het verbeteren van hun algemene expertise op de door hen gekozen gebieden.

Bovendien kunnen ze worden aangemoedigd om taalcursussen te volgen die gericht zijn op het verbeteren van hun mondelinge en schriftelijke vaardigheden - beide essentieel in hun toekomstige loopbaan.


Overdraagbare vaardigheden

Een onderzoeksgraad zal je vele overdraagbare vaardigheden bieden. De zelfdiscipline, de vraag naar helder analytisch denken, en het vermogen om kritiek op anderen te laten werken in iets constructiefs van jezelf, vormen allemaal een unieke training voor bijna elke vorm van carrière. De opwinding en tevredenheid van het vinden van nieuwe feiten, een nieuw idee of een nieuwe manier van kijken naar iets kan zeer de moeite waard zijn.


Bijwonen van conferenties

Onderzoeksstudenten worden vaak gesponsord om nationale en internationale conferenties bij te wonen en om vooraanstaande wetenschappers op hun vakgebied te ontmoeten en om hun onderzoeksresultaten te presenteren. De voortgang van alle onderzoeksstudenten wordt formeel gevolgd door de Research Degree Committee van de universiteit.

Wij zijn de Universiteit van het Jaar voor Afgestudeerden - The Times and Sunday Times Good University Guide 2018.

Bij LSBU willen we je klaarstomen voor een succesvolle carrière. Tijdens je studie - en twee jaar na je afstuderen - heb je toegang tot onze Employability Service, die bestaat uit:

 • Een online forum waar u een breed scala aan stages kunt zien: parttime, voltijds of vrijwillig. U kunt ook langskomen om onze Job Shop-adviseurs te bekijken, die altijd beschikbaar zijn om u te helpen de volgende stap in uw zoekopdracht te zetten.
 • Onze Careers Gym biedt groepsworkshops over cv's, interviewtechnieken en het vinden van werkervaring, evenals regelmatige presentaties van werkgevers in verschillende sectoren.

Ons Student Enterprise-team kan u ook helpen uw eigen bedrijf te starten en waardevolle ondernemersvaardigheden te ontwikkelen.


Toelatingseisen

Bij het aanvragen van een Research Degree-programma bij LSBU wordt van u verwacht dat u een 2.1 honours degree hebt en een relevante postgraduate kwalificatie op Masters-niveau nuttig zou zijn.

Als je het equivalent hebt van een lagere tweede klas onderscheiding, heb je ook een postdoctorale kwalificatie op Masters-niveau nodig.

Je moet ook een bewijs van al je kwalificaties laten zien. Als Engels niet uw eerste taal is, wordt van u verwacht dat u uw bekwaamheid in het Engels aantoont, met een IELTS-score van ten minste 7,0 op postdoctoraal niveau.

Alle modules kunnen door de universiteit worden gewijzigd en kunnen verschillen van de modules die u tijdens uw studie wordt aangeboden.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op June 11, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is
Campus gesitueerd
Online en Campus gecombineerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Feb. 2019
Duration
Duur
1 - 6 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
4,260 GBP
Jaar 1 voltijd VK / EU-vergoeding: £ 4260; Jaar 1 fulltime Internationale bijdrage: £ 13125. Jaar 1 parttime VK / EU-vergoeding: £ 2556; Jaar 1 deeltijd Internationaal tarief: £ 7875
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Apr. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan