Read the Official Description

De PhD- en MRes-programma's zijn nauw verbonden met onze groeiende en dynamische onderzoekscultuur. U kunt profiteren van hoog gekwalificeerd academisch personeel dat samenwerkt met een portfolio van dynamische en populaire meestersprogramma's.

Academisch toezicht

Een personeelslid, een expert in het gekozen vakgebied, is rechtstreeks verantwoordelijk voor het begeleiden en ondersteunen van uw onderzoeksprogramma. Als onderzoekstudent, word je een deel van onze bloeiende academische gemeenschap.

Onderzoeksgebieden

 • Burgermaatschappij
 • De vrijwilligerssector
 • NGO's, geslacht
 • Seksualiteit
 • Race
 • globalisering
 • Internationale relaties
 • Migratie
 • Mensenrechten
 • genocide
 • Humanitaire misdaden
 • Damesbewegingen
 • Elites en netwerken
 • agentschap
 • Ontwikkelings studies
 • Jeugdcriminaliteit
 • Prostitutie
 • Mensenhandel
 • Geweld tegen vrouwen
 • policing
 • Onderwijs voor duurzaamheid
 • Politiek van duurzaamheid
 • Politiek en klimaatverandering
 • Social science onderzoeksmethoden

Onderzoekscultuur

Onderzoeksstudenten die studeren aan de LSBU worden een vitaal onderdeel van onze dynamische onderzoekscultuur en zijn een van de essentiële elementen die van LSBU een spannende intellectuele omgeving maken.
Alle onderzoekstudenten zijn ingeschreven in het postgraduate Key Skills-programma van de LSBU. Bovendien kunt u onderzoeksmethoden volgen uit relevante MA- en MSc-cursussen, en deelnemen aan gespecialiseerde evenementen en activiteiten die een inclusieve en bloeiende onderzoekscultuur garanderen.

MRes-programma

Een MRes onderscheidt zich van een Master in de masteropleiding, omdat je uiteindelijke output een uitgebreid proefschrift (30.000 woorden) zal zijn in plaats van module-gebonden cursussen en examens.

PhD-programma

Een doctoraat is per definitie een originele bijdrage aan kennis. Een onderzoeksgraad is anders dan een vak. Van studenten wordt verwacht dat zij hun zelfstudie zelf begeleiden met de steun van een toezichthoudend team.

Research Excellence Framework (REF)

In de REF 2014 werd 75% van ons onderzoek naar sociaal werk en sociaal beleid bekroond met de kwaliteitsbeoordeling van 3 * van de 4 * voor 'milieu' - kwaliteit die is gedefinieerd als bevorderlijk voor het produceren van onderzoek van internationaal uitstekende kwaliteit, in termen van zijn vitaliteit en duurzaamheid. We ontvangen een breed scala aan externe financiering van de Economische en Sociale Onderzoeksraad (ESRC), het Departement voor Internationale Ontwikkeling (DfID), de British Academy, liefdadigheidsinstellingen, overheidsdiensten en lokale autoriteiten.

Informatie over sleutelcursussen - gesorteerd op modus

mode

employability

Ontwikkeling van onderzoekvaardigheden

Alle onderzoekstudenten moeten deelnemen aan een Key Skills Development-programma dat gericht is op het ontwikkelen van overdraagbare vaardigheden naast degenen die bij het uitvoeren van onderzoek zijn betrokken. Training in onderzoeksmethoden is beschikbaar via frequente onderzoeksseminars.

Indien nodig kan de onderzoekstudent, voor een deel, relevante Masters-cursussen volgen die beschikbaar zijn binnen de School en in het bijzonder eenheden over onderzoeksmethodologie. In sommige gevallen worden onderzoeksstudenten aangemoedigd om andere cursussen te volgen die binnen de universiteit beschikbaar zijn of extern gericht op het verbeteren van hun algemene expertise op de door hen gekozen gebieden.

Bovendien kunnen ze worden aangemoedigd om taalcursussen te volgen die gericht zijn op het verbeteren van hun mondelinge en schriftelijke vaardigheden - beide essentieel in hun toekomstige loopbaan.

Overdraagbare vaardigheden

Een onderzoeksgraad zal je vele overdraagbare vaardigheden bieden. De zelfdiscipline, de vraag naar helder analytisch denken, en het vermogen om kritiek op anderen te laten werken in iets constructiefs van jezelf, vormen allemaal een unieke training voor bijna elke vorm van carrière. De opwinding en tevredenheid van het vinden van nieuwe feiten, een nieuw idee of een nieuwe manier van kijken naar iets kan zeer de moeite waard zijn.

Bijwonen van conferenties

Onderzoeksstudenten worden vaak gesponsord om nationale en internationale conferenties bij te wonen en om vooraanstaande wetenschappers op hun vakgebied te ontmoeten en om hun onderzoeksresultaten te presenteren. De voortgang van alle onderzoeksstudenten wordt formeel gevolgd door de Research Degree Committee van de universiteit.

Employability Service

Wij zijn voor het tweede jaar op rij de universiteit van het jaar voor afgestudeerden. - The Times and Sunday Times Good University Guide 2018, 2019.

Bij LSBU willen we je klaarstomen voor een succesvolle carrière. Tijdens je studie - en twee jaar na je afstuderen - heb je toegang tot onze Employability Service, die bestaat uit:

 • Een online forum waar u een breed scala aan stages kunt zien: parttime, voltijds of vrijwillig. U kunt ook langskomen om onze Job Shop-adviseurs te bekijken, die altijd beschikbaar zijn om u te helpen de volgende stap in uw zoekopdracht te zetten.
 • Onze Careers Gym biedt groepsworkshops over cv's, interviewtechnieken en het vinden van werkervaring, evenals regelmatige presentaties van werkgevers in verschillende sectoren.

Ons Student Enterprise-team kan u ook helpen uw eigen bedrijf te starten en waardevolle ondernemersvaardigheden te ontwikkelen.

Toelatingseisen

Bij het aanvragen van een Research Degree-programma bij LSBU wordt van u verwacht dat u een 2.1 honours degree hebt en een relevante postgraduate kwalificatie op Masters-niveau nuttig zou zijn.

Als je het equivalent hebt van een lagere tweede klas onderscheiding, heb je ook een postdoctorale kwalificatie op Masters-niveau nodig.

Je moet ook een bewijs van al je kwalificaties laten zien. Als Engels niet uw eerste taal is, wordt van u verwacht dat u uw bekwaamheid in het Engels aantoont, met een IELTS-score van ten minste 7,0 op postdoctoraal niveau.

Hoe te solliciteren

Instructies voor thuis / EU-aanvragers

mode

Als je cursus een januari-startoptie heeft, moet je je via UCAS Postgraduate aanmelden. Postdoctorale studenten en onderzoeksstudenten die zich aanmelden voor een andere maand, moeten ons speciale toepassingssysteem gebruiken.

Gezien uw aanvraag

Uw aanvraag zal worden verspreid onder een aantal potentiële supervisors die zullen kijken naar uw academische kwalificaties, ervaring en het onderzoeksvoorstel om te beslissen of uw onderzoeksinteresse iets is waarop toezicht kan worden gehouden bij LSBU.

Er zal ook een telefonisch interview zijn of op de universiteit. Als u succesvol bent, krijgt u een plaats op een cursus aangeboden en wordt u geïnformeerd over de volgende inschrijvingsdatum. Het hele proces duurt normaal gesproken zes tot acht weken, vanaf de ontvangst van uw aanvraag tot een beslissing over uw aanvraag op de school.

Onderzoeksvoorstel

Als u een promovendus bent, voegt u een overzicht toe van uw onderzoeksvoorstel (maximaal 1000 woorden).

Als u een MRes-aanvrager bent, geeft u dan een korte verklaring van maximaal 500 woorden op, waarin het onderzoeksgebied wordt beschreven waarop u wilt focussen.

Program taught in:
Engels

See 20 more programs offered by London South Bank University »

Last updated February 22, 2019
Deze cursus is Campus based, Online en Campus gecombineerd
Begindatum
Apr. 2019
Sept. 2019
Duration
1 - 6 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
4,260 GBP
Jaar 1 voltijd VK / EU-vergoeding: £ 4260; Jaar 1 fulltime Internationale bijdrage: £ 13125. Jaar 1 parttime UK / EU-vergoeding: £ 2595; Jaar 1 deeltijd Internationaal tarief: £ 8268
By locations
By date
Begindatum
Apr. 2019
Einddatum
Juni 5, 2020
Application deadline
Begindatum
Sept. 2019
Einddatum
Juni 5, 2020
Application deadline
Begindatum
Oct. 2019
Einddatum
Juni 5, 2020
Application deadline
Begindatum
Jan. 2020
Einddatum
Jan. 23, 2021
Application deadline
Begindatum
Feb. 2020
Einddatum
Jan. 23, 2021
Application deadline

Apr. 2019

Location
Application deadline
Einddatum
Juni 5, 2020

Sept. 2019

Location
Application deadline
Einddatum
Juni 5, 2020

Oct. 2019

Location
Application deadline
Einddatum
Juni 5, 2020

Jan. 2020

Location
Application deadline
Einddatum
Jan. 23, 2021

Feb. 2020

Location
Application deadline
Einddatum
Jan. 23, 2021