PhD Sociologie en Sociaal Beleid

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

PhD Sociologie en Sociaal Beleid

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

PhD Sociologie en Sociaal Beleid

Een doctoraat is de meest geavanceerde vorm van postdoctorale studie. Het wordt toegekend aan de succesvolle afronding van een programma van toezicht onderzoek en wordt beoordeeld door een mondeling examen en scriptie.

De school biedt PhDs in:

 • criminologie
 • publiek beleid
 • sociologie
 • sociaal beleid en administratie
 • maatschappelijk werk
 • wetenschap, technologie en samenleving

De school heeft een sterke en levendige gemeenschap van de postdoctorale onderzoek studenten. We zijn er trots op dat een site voor creativiteit en innovatie in en over onze onderzoeksgebieden expertise en zijn gewijd aan de ontwikkeling van onze studenten 'onderzoek vaardigheden, expertise en carrière in een ondersteunende en collegiale omgeving.

Ons onderzoek studenten worden aangemoedigd om deel te nemen aan het academische leven van de school en om te werken met de onderzoekscentra die hun onderzoek gebied weerspiegelen. De school ondersteunt ook de postdoctorale journaal en conferentie STEL UW VRAAG.

Dit programma combineert geavanceerd onderzoek training, hoogwaardige begeleiding en feedback, en een levendige en actieve onderzoeksgemeenschap. Een doctoraat is een kans voor u om een ​​uitgebreide, origineel stuk van het onderzoek van uw eigen keuze uit te voeren, met feedback en steun van twee academische begeleiders.

academisch personeel van de school hebben een breed scala van onderzoek belangen en expertise binnen en buiten de disciplines van de sociologie, sociaal beleid en bestuur, maatschappelijk werk, criminologie, wetenschap en technologie en de openbare orde. Veel van onze studenten voeren interdisciplinaire onderzoeksprojecten.

Ons PhD-programma wordt erkend door de Economic and Social Research Council (ESRC) door de Doctoral Training Centre, die zowel één-plus-drie graden en drie jaar graden. Voor de een-plus-drie route, studenten voeren een eerste jaar van de methoden van onderzoek opleiding, wat leidt tot een MA, voorafgaand aan het ontwikkelen tot hun belangrijkste onderzoek te richten ontwikkelen.

Inrichting

Schoolfaciliteiten

De school biedt promovendi met een goed uitgeruste werk bases, met toegang tot telefoon, fax, e-mail en online bibliografische faciliteiten, samen met de toegang tot up-to-date computer faciliteiten.

bibliotheekvoorzieningen

De Hallward Library voorraden van een groot aantal van de sociologie en sociaal beleid gerelateerde publicaties en tijdschriften. Onze bibliotheek faciliteiten geopend lange uren en omvatten gebieden voor groepswerk, individuele en stille studie.

De Graduate School

De Graduate School is een unieke faciliteit die zich richt op postacademisch onderwijs en vertegenwoordigen de behoeften van de postdoctorale studenten binnen de universiteit. Het voorziet in een wereldklasse onderzoek opleiding en ontwikkeling omgeving voor promovendi en vroege carrière onderzoekers.

De Sociale Wetenschappen en Kunsten Graduate Centre is een ruimte exclusief voor postdoctorale studenten en onderzoekers in de faculteiten der Cultuur- en Maatschappijwetenschappen. Het biedt netwerkcomputer stations en Wi-Fi-toegang voor laptops, een studie, een sociale ruimte met comfortabele stoelen, een rustige studie zone, en keukenfaciliteiten.

Midlands Graduate School

Nottingham is een onderdeel van de Midlands Graduate School ESRC doctoraatsopleiding Partnership, die elk jaar financieringsmogelijkheden biedt voor postdoctorale studenten. Voor meer informatie, bezoek de website Midlands Graduate School.

onderzoek Ondersteuning

Student Services

Student Services bieden een waaier van steun, informatie en gespecialiseerde diensten om uw student ervaring en maken deel uit van een uitgebreid netwerk van diensten aan de universiteit is ontworpen om u te ondersteunen in uw studies, waaronder academische en handicap ondersteuning, begeleiding, financiële steun, en de kinderopvang te verbeteren diensten.

International Office

Onze International Office is gewijd aan de behoeften van onze internationale en EU-studenten. Het International Office zal ervoor zorgen dat u alle informatie die u nodig hebt om te leven en te studeren aan Nottingham en biedt een Welkom Programma net voor de start van het academiejaar.

Centrum voor Engels Taalonderwijs

Het Universitair Centrum voor Engels Taal Onderwijs (CELE) biedt hoogwaardige voorbereiding en Engels taalondersteuning voor en tijdens je studie, alsmede het verschaffen van een sociaal programma voor haar studenten.

Students 'Union

De Students 'Union is een belangrijke bron van steun met hun eigen Student Advies Centrum.

Onderzoeker Development Programme

In nauwe samenwerking met de academische scholen, de Graduate School toegewijde training team een ​​bijdrage leveren aan de faculteit specifieke en doctorale opleidingen. Ze leveren ook core training in lijn met de door het Verenigd Koninkrijk de belangrijkste financiers van onderzoek ingesteld via Development Programme hun Onderzoeker normen. Dit betekent dat als u helpen om uw onderzoek vaardigheden te ontwikkelen, zal je kansen verspreid over communicatieve vaardigheden, carrières, time management en ondernemerschap - en de kans elkaar te ontmoeten en samenwerken met onderzoekers uit andere disciplines.

Carrière

Gemiddelde startsalaris en loopbaanontwikkeling

In 2015 was 100% van de promovendi in de School van de Sociologie en Sociaal Beleid, die beschikbaar zijn voor de werkgelegenheid waren het werk of verdere studie bevestigd binnen zes maanden na het afstuderen. Het gemiddelde startsalaris was £ 27.031 met de hoogste wezen £ 40.800. * Recent afgestudeerden zijn succesvol bij het veiligstellen van een brede waaier van beroepen in zowel de publieke als private sector. Deze omvatten huisvesting, onderzoek, marketing, ondersteuning van het werk, human resources, en journalistiek.

 • Bekende omgeving van de full-time thuis hogere graad postgraduates 2014/15. Salarissen worden berekend op basis van die in full-time betaalde baan in het Verenigd Koninkrijk.

Carrièremogelijkheden en werkgelegenheid

Onze bekroonde Careers en Employability dienst zal u helpen om uw carrière te plannen in uw hele tijd aan de universiteit en daarbuiten. Diensten zijn:

 • presentaties en drop-in sessies met werkgevers
 • één-op-één loopbaanbegeleiding en CV sessies met onze adviseurs
 • carrières evenementen die elk academiejaar
 • een specialist loopbaanadviseur voor onderzoek postgraduates

Zodra je een student bij ons, en zelfs na je afstuderen, krijgt u toegang tot onze service voor het leven te hebben.

Flexibele betaalde stages

Postgraduate Posities Nottingham biedt flexibele betaalde stages met een scala aan werkgevers van kleine lokale bedrijven tot multinationals. Deze stages staan ​​open voor alle promovendi en zijn ontworpen om te passen aan je studie en geven u de mogelijkheid om overdraagbare vaardigheden te leren, het verbeteren van uw CV en verbeter uw kansen op werk tijdens de postdoctorale studie.

De universiteit van Nottingham is de beste universiteit in het Verenigd Koninkrijk voor afgestudeerde werkgelegenheid, volgens The Times en de Sunday Times Good University Guide 2017.

Toelatingseisen

 • Masters degree met een gemiddeld cijfer van 60% of hoger, plus een 2: 1 (of internationaal equivalent) in elke discipline
 • IELTS: 7.0 (niet minder dan 6,0 in elk element); als deze kwaliteiten niet wordt voldaan, Engels voorbereidende cursussen zijn beschikbaar
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Sept. 2019
Duration
Duur
3 - 6 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
4,300 GBP
International kosten: 15.570 GBP (HEU kosten: 4183 GBP)
Locations
Verenigd Koninkrijk - Nottingham, Engeland
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan