Read the Official Description

Onderzoeksoverzicht

De School voor Sociologie en Sociaal Beleid zet zich in voor excellent onderwijs en onderzoek en is een dynamisch centrum voor een gezamenlijk en interdisciplinair doctoraatsonderzoek.

Een doctoraat is de meest geavanceerde vorm van postdoctorale studie. Het wordt toegekend voor de succesvolle afronding van gesuperviseerd onderzoek, verbaal examen en afstudeerscriptie.

We bieden promoties aan in:

  • criminologie
  • publiek beleid
  • openbaar bestuur
  • sociologie
  • sociaal beleid
  • maatschappelijk werk
  • wetenschap, technologie en maatschappij

Dit programma combineert geavanceerde onderzoekstraining met supervisie en feedback van hoge kwaliteit. Je studeert in een levendige en actieve onderzoeksgemeenschap en wordt ondersteund door twee academische supervisors .

Meer te weten komen.

Zoek een supervisor

U krijgt twee supervisors toegewezen die geschikt zijn voor uw vakgebied. Zorg ervoor dat we een supervisor hebben die geïnteresseerd is in uw voorgestelde onderzoeksgebied voordat u een aanvraag indient, maar u hoeft ze niet persoonlijk te benaderen. Details van onderzoekstoezichthouders van de universiteit zijn ook te vinden op ons onderzoek van A tot Z.

De school biedt begeleiding in een breed scala van vakgebieden, binnen en buiten de disciplines criminologie, openbaar beleid, sociologie, sociaal beleid en bestuur, sociaal werk en wetenschap, technologie en samenleving.

Toelatingseisen

Masters met een gemiddelde van 60% of hoger, plus 2: 1 (of internationaal equivalent) in elke discipline

IELTS: 7.0 (niet minder dan 6.0 in elk element)

Careers

Pas afgestudeerden hebben een loopbaan gevolgd in een breed scala van gebieden in de publieke en private sector, waaronder huisvesting, onderzoek, marketing, ondersteunend werk, human resources en journalistiek.

Program taught in:
Engels

See 5 more programs offered by University of Nottingham - Faculty of Social Sciences »

Last updated February 17, 2019
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Jan. 2020
Duration
3 - 6 jaar
Deeltijd
Voltijd
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline
Begindatum
Jan. 2020
Application deadline

Sept. 2019

Jan. 2020