HKUST is de thuisbasis van het belangrijkste alt = "boekhoudprogramma van Azië, dat wereldwijd toonaangevend onderzoek, bekroond onderwijs, uitstekende studenten en een geavanceerd curriculum combineert om de leiders van morgen te trainen.Alle faculteiten hebben doctoraten van 's werelds beste onderzoek universiteiten.

In de afgelopen jaren heeft het Department of Accounting consequent een van de beste gerangschikt voor publicaties in vooraanstaande alt = "accounting research journals." Volgens de University of Texas in de Dallas Top 100 Business School Research Rankings staat het departement op de vijftiende plaats wereldwijd. over publicaties in de top drie alt = "boekhoudkundige tijdschriften over tien jaar (2003-2012).

HKUST is geaccrediteerd door het Hong Kong Institute of Certified Public Accountants. In 1999 werd HKUST het eerste alt = "boekhoudprogramma buiten Noord-Amerika dat werd gehonoreerd door AACSB, het belangrijkste accreditatiebureau voor bedrijfsscholen. In 2003 werd HKUST de eerste universiteit buiten Noord-Amerika die een hoofdstuk van Beta Alpha Psi ontving, de 's werelds belangrijkste alt = "boekhoudkundige eretitel.

De afdeling organiseert het internationale zomersymposium over boekhoudkundig onderzoek op de HKUST campus, wat nu een belangrijk evenement is op de kalenders van alt = "accounting academics worldwide.

Ons PhD- programma is vergelijkbaar qua structuur en inhoud met die van andere topuniversiteiten in de wereld. Studenten moeten in de eerste twee jaar een rigoureuze cursus volgen om een ​​solide basis van kennis op te bouwen over economische theorieën, statistiek / econometrie, financiën en alt = "accounting. Na het slagen voor het kwalificerende examen, gaan ze formeel het proefschrift in In de loop van het programma werken facultaire adviseurs nauw samen met studenten om advies en begeleiding te bieden bij cursussen en onderzoeksontwikkeling.

Onderzoek Foci

Faculteit leden richten zich vooral op: financiële alt = "accounting en kapitaalmarkten, effecten prijsstelling, China-gerelateerde onderwerpen, inkomstenbeheer, financiële media, het echte effect van alt =" boekhoudkundige informatie, auditing en corporate governance.

Toelatingseisen

ik. Algemene toelatingsvoorwaarden

Kandidaten die willen toelating tot een masteropleiding moeten:

  • behaalde een bachelor's degree van een erkende instelling, of een goedgekeurde gelijkwaardige kwalificatie;

ii. Vereisten voor toelating tot de Engelse taal

U moet voldoen aan de vereisten voor de Engelse taal met een van de volgende vaardigheidsnormen *:

  • TOEFL-iBT 80
  • TOEFL-PBT 550
  • TOEFL-herziene Paper-Delivered Test 60 (totale scores voor lees-, luister- en schrijfsecties)
  • IELTS (Academic Module) Totale score: 6.5

* Als uw eerste taal Engels is en uw bachelordiploma of gelijkwaardige kwalificatie werd toegekend door een instelling waar het instructiemiddel Engels was, wordt afgezien van het vervullen van de bovenstaande vereisten in het Engels.

iii. Programma-specifieke toelatingsvoorwaarden

Aanvragers moeten een bevredigende score behalen in GMAT of GRE, bovenop (i) en (ii) hierboven


Deadline van de aanvraag

Raadpleeg http://pg.ust.hk/programs ("Toepassing") voor details.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 36 andere vakken van The Hong Kong University of Science and Technology »

Laatst bijgewerkt op February 5, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
3 - 6 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
42,100 HKD
per jaar
Deadline
Vraag informatie aan
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.

sep 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Einddatum