PhD in Afrikaanse of Latijns-Amerikaanse studies

University of Hradec Králové, Philosophical Faculty

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

PhD in Afrikaanse of Latijns-Amerikaanse studies

University of Hradec Králové, Philosophical Faculty

De filosofische faculteit van de universiteit van Hradec Králové biedt een PhD-graad die kan worden gevolgd in een voltijdstudie. Het PhD-programma is bedoeld voor studenten die een masterdiploma in politieke wetenschappen en aanverwante studierichtingen hebben behaald. Het onderzoek is opgezet als een overzicht van gebiedsstudies en politicologie gericht op Afrika of Latijns-Amerika.

af

Waar gaat het over Afrikaanse en Latijns-Amerikaanse studies?

De PhD-studie van het veld Afrika Studies en de PhD-studie van het veld Latijns-Amerikaanse Studies zijn gericht op de voorbereiding van gekwalificeerde specialisten in gebiedsstudies met een primaire focus op Afrika of Latijns-Amerika. De PhD-studies zijn speciaal ontworpen voor studenten met een Master's Degree in politieke wetenschappen of aanverwante disciplines. De studie concentreert zich voornamelijk op vergelijkend onderzoek van de gekozen regio met als doel om theoretische en methodologische kennis toe te passen op sociale, politieke en economische problemen in Afrika of Latijns-Amerika.98065_18501_la3.jpg


Ervaring met studeren in Afrika of Latijns-Amerika

Het doel van beide studieprogramma's is het onderwijs en de voorbereiding van wetenschappers die geïnteresseerd zijn in onderzoek en onderwijs met een focus op bepaalde regio's. De studie is gericht op de voorbereiding van afgestudeerden die zowel theoretische en methodologische kennis verwerven als praktische vaardigheden die in één keer zijn verworven door de vele partneruniversiteiten en onderzoeksinstellingen in beide Afrikaanse of Latijns-Amerikaanse landen. Van de studenten wordt verwacht dat ze een uitgebreid veldonderzoek uitvoeren in de gekozen regio met betrekking tot het onderwerp van hun proefschrift. De directe ervaring van de studie en het onderzoek in het buitenland zal de afgestudeerden van het PhD-programma in staat stellen om onderzoeksprojecten op te nemen en de kennis beter te absorberen en het praktische gebruik ervan te maximaliseren.

af2

afgestudeerden

De afgestudeerden zullen professioneel en ook taalkundig volledig voorbereid zijn op onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek en onderwijs, voor werk in openbare instellingen, zoals ministeries met agenda's gericht op gekozen regio, in media, niet-gouvernementele organisaties, diplomatie en andere buitenlandse of thuisinstellingen. zoeken naar experts in gebiedsstudies.graduates


Toelatingsprocedure Vereisten

De voorafgaande voorwaarde voor de toelating tot een doctoraatsopleiding is een met succes afgesloten universitair onderwijs met een Master's Degree of Engineering Degree binnen de opleiding Political Science of International Territorial Studies . Mogelijk kunnen zij alt = "afgestudeerden zijn van aanverwante of soortgelijke sociale of mensheid-georiënteerde studieprogramma's (geschiedenis, sociologie, antropologie, economie), uiteraard uitgaande van de succesvolle vervulling van de toelatingsprocedure vereisten gericht op de manifestatie van het adequate niveau van politologie en territoriale kennis en het vermogen van onafhankelijke wetenschappelijke activiteiten.

De toelatingscommissie beschouwt het onderzoeksproject (het voorstel van het afstudeerproject) en andere bijgevoegde documenten in afwezigheid van de aanvrager. Ze evalueren met name de kwaliteit van het onderzoeksproject, de kwalificatie van de kandidaat voor wetenschappelijk werk, maar ook zijn of haar talenkennis. De kennis van een doctoraatsstudent van de Engelse taal moet ten minste op niveau B2 van het zogenaamde Europese referentiekader zijn. De kennis van andere talen (vooral Spaans, Portugees en Frans) is een aanzienlijk voordeel. Een ander eerste vereiste voor de studies is een langdurig verblijf in Tsjechië, omdat een volledige betrokkenheid bij het individuele studieplan vereist is.


af3Documenten die bij de applicatie moeten worden gevoegd

  • een gewaarmerkt afschrift van het certificaat / diploma-nostrificatie (in uitzonderlijke gevallen uiterlijk op de datum van inschrijving van de student)
  • een gestructureerd CV
  • minstens 2 referenties / aanbevelingen van de universiteit van afstuderen
  • een voorstel voor een onderzoeksproject in de omvang van ca. 4-5 standaardpagina's - het project moet de specificatie bevatten van het onderwerp en de doelstellingen van het werk, het theoretisch kader, de methoden voor de uitwerking en de lijst van verwante literatuur (het projectthema moet overeenkomen met de focus van de territoriale studie op het Afrikaans / Latijns schrift -Amerikaans grondgebied)
  • een bevestiging van taalvaardigheid (certificaten enz.) en van prospectieve publicatieactiviteit
Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op December 2, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
3,000 EUR
per jaar. Scholarship: € 500 / semester
Locations
Tsjechië - Hradec Králové, Hradec Králové
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Videos

Philosophical Faculty

Welcome to UHK