PhD in Antarctische Studies

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De British Antarctic Survey (BAS) is een van 's werelds toonaangevende centra voor milieuonderzoek en is verantwoordelijk voor de nationale wetenschappelijke activiteiten van het VK op Antarctica. Wij zijn een instituut van UK Research and Innovation - Natural Environment Research Council (UKRI-NERC).

Het bekwame wetenschappelijke en ondersteunende personeel in Cambridge, Antarctica en het noordpoolgebied werken samen om onderzoek te doen waarbij gebruik wordt gemaakt van de poolgebieden om ons begrip van de aarde en haar impact te vergroten.

Door zijn uitgebreide logistieke capaciteit en knowhow vergemakkelijkt BAS de toegang voor de Britse en internationale wetenschappelijke gemeenschap tot de Britse poolonderzoeksoperatie. Talrijke nationale en internationale samenwerkingen, gecombineerd met een uitstekende infrastructuur, dragen bij aan het behouden van een wereldleidende positie voor het VK in Antarctische aangelegenheden. Het VK is een van de meer dan dertig landen die wetenschappelijke onderzoeksfaciliteiten op Antarctica exploiteren.

In samenwerking met de Universiteit van Cambridge biedt BAS een doctoraat in Antarctische Studies aan. Studenten voeren een onderzoeksproject uit onder de gezamenlijke supervisie van een onderzoekswetenschapper bij de British Antarctic Survey en een universitaire supervisor in een relevante partnerafdeling. Studenten zijn meestal gebaseerd op BAS in Cambridge. Toch zullen ze worden geregistreerd voor hun diploma aan de Universiteit van Cambridge onder een van de samenwerkende afdelingen: Archeologie & Antropologie, Landeconomie, Plantenwetenschappen, Zoölogie, Aardwetenschappen, Geografie en Scott Polar Research Institute, Applied Mathematics & Theoretische Fysica, of Chemistry.

Onze acht Polar Science for Planet Earth-teams bestaan uit "Atmosphere, Ice & Climate", "Biodiversity, Evolution & Adaptation", "Ecosystems", "Geology & Geophysics", "Ice Dynamics & Palaeoclimate", "Palaeo Environments, Ice Sheets & Climate Change, "Polar Oceans" en "Space Weather & Atmosphere", die een breed spectrum van wetenschap bestrijken.

We verwelkomen onderzoeksvragen van degenen die werken voor eerste graden of masters in aardwetenschappelijke vakken, natuurkunde, scheikunde, wiskunde, biologie en aanverwante vakken.

Alle onderzoeksstudenten die zijn ingeschreven bij de British Antarctic Survey hebben een BAS-supervisor en een universitaire supervisor in een verwante afdeling; voortgangs- en examenvereisten zijn voor onderzoeksstudenten in de partnerafdeling.

Laatst bijgewerkt op jan 2021

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

At the Murray Edwards College University of Cambridge, we prioritize women's educational experience and achievement by identifying and training strong supervisors and tutors. We complement this for st ... Lees meer

At the Murray Edwards College University of Cambridge, we prioritize women's educational experience and achievement by identifying and training strong supervisors and tutors. We complement this for students with popular workshops on effective learning using our own peer advisers via our unique Gateway Programme. Lees Minder