Lees de Officiële Beschrijving

Onderzoekscentra

Onderzoek op het gebied van architectuur wordt uitgevoerd door gespecialiseerde centra. De meerderheid van de wetenschappelijke staf behoort tot een of meer van deze en onderzoekstudenten kunnen verwachten deel te nemen aan een klein team dat aan specifieke problemen werkt.

 • architectuur

Onderzoeksgebieden en thema's waar we toezicht kunnen houden zijn onder meer:

 • Plaatsafbeelding, ontwerp en beschrijving
 • Pedagogische pedagogiek en ontwerpateliercultuur
 • Onderzoek naar digitale architectuur, fabricage en ontwerp
 • Heroverweging van duurzame praktijk: aanpassing, instandhouding en architectuur
 • visualisatie; augmented reality; 3D modellering; geïntegreerde projectlevering; virtualisatie
 • Architectuurontwerp als een cultureel product
 • De stad als consument
 • Structuur als ruimte: architectuur, geometrie, technologie

Een personeelslid, die een expert zal zijn in het gekozen vakgebied, is rechtstreeks verantwoordelijk voor het begeleiden en ondersteunen van uw onderzoeksprogramma. Als onderzoekstudent, word je een deel van onze bloeiende academische gemeenschap.

Een PhD per definitie is een originele bijdrage aan kennis; het ethos van originaliteit en innovatie is fundamenteel voor ons werk in de architectuur. Een onderzoeksdiploma is natuurlijk anders dan een vak en van studenten wordt verwacht dat ze hun leren zelfsturen met ondersteuning van hun supervisieteam.

We staan op de 1e plaats voor onderzoeksintensiteit in de architectuur bij de moderne concurrenten van Londen (Complete University Guide 2019).

Informatie over sleutelcursussen - gesorteerd op modus

mode

employability

Ontwikkeling van onderzoekvaardigheden

Alle onderzoekstudenten moeten deelnemen aan een Key Skills Development-programma dat gericht is op het ontwikkelen van overdraagbare vaardigheden, naast degenen die werkzaam zijn bij het uitvoeren van onderzoek. Training in het bereik van onderzoeksmethoden is beschikbaar via de frequente onderzoeksseminars op de campus.

Indien nodig kan de onderzoekstudent modules in relevante Masters-cursussen die binnen de School beschikbaar zijn, en in het bijzonder modules over onderzoeksmethodologie, auditen. In sommige gevallen worden onderzoeksstudenten aangemoedigd om andere cursussen te volgen die binnen de universiteit (of extern) beschikbaar zijn om hun algemene expertise op de door hen gekozen gebieden te verbeteren.

Bovendien kunnen ze worden aangemoedigd om taalcursussen te volgen die zijn gericht op het verbeteren van hun mondelinge en schriftelijke vaardigheden - beide essentieel in hun toekomstige carrière als academicus, schrijver, criticus en progressieve beroepsbeoefenaar.

Overdraagbare vaardigheden

Een onderzoeksgraad zal je vele overdraagbare vaardigheden bieden. De zelfdiscipline, de vraag naar helder analytisch denken en intellectuele synthese, en het vermogen om kritiek op het werk van anderen om te zetten in iets constructiefs van jezelf, vormen allemaal een unieke training voor bijna elke vorm van carrière. De opwinding en bevrediging van het vinden van nieuwe feiten, het ontwikkelen van een robuuste nieuwe these, of een nieuwe methodologie voor het overwegen van architecturale paradigma's kan zeer de moeite waard zijn.

Bijwonen van conferenties

Onderzoeksstudenten worden vaak gesponsord om nationale en internationale conferenties bij te wonen, waar ze zowel vooraanstaande onderzoekers in hun vakgebied kunnen ontmoeten als hun eigen onderzoeksresultaten presenteren als werk in uitvoering. Het werk van alle onderzoeksstudenten met betrekking tot overeengekomen resultaten wordt formeel gevolgd door de Research Degree Committee van de universiteit.

Employability Service

Wij zijn voor het tweede jaar op rij de universiteit van het jaar voor afgestudeerden. - The Times and Sunday Times Good University Guide 2018, 2019.

Bij LSBU willen we je klaarstomen voor een succesvolle carrière. Tijdens je studie - en twee jaar na je afstuderen - heb je toegang tot onze Employability Service, die bestaat uit:

 • Een online forum waar u een breed scala aan stages kunt zien: parttime, voltijds of vrijwillig. U kunt ook langskomen om onze Job Shop-adviseurs te bekijken, die altijd beschikbaar zijn om u te helpen de volgende stap in uw zoekopdracht te zetten.
 • Onze Careers Gym biedt groepsworkshops over cv's, interviewtechnieken en het vinden van werkervaring, evenals regelmatige presentaties van werkgevers in verschillende sectoren.

Ons Student Enterprise-team kan u ook helpen uw eigen bedrijf te starten en waardevolle ondernemersvaardigheden te ontwikkelen.

uitrusting

Digital Architecture Robotic Lab

Dit geavanceerde digitale productie-robotlaboratorium is ontworpen voor hoogwaardig onderzoek, evenals voor het ontwikkelen van commerciële toepassingen voor architectuur, en heeft een Kuka-robotarm die architecturale componenten kan produceren.

Toelatingseisen

Van aanvragers van een onderzoekprogramma op LSBU wordt doorgaans verwacht dat zij een goede graad van verdienste hebben (2: 2 en hoger) en een relevante postgraduaatsopleiding, bij voorkeur op masterniveau. Voeg alsjeblieft ook twee academische referenties toe als onderdeel van je aanvraag. Je zult ook een bewijs van al je kwalificaties moeten tonen. Als Engels niet uw eerste taal is, moet u uw bekwaamheid in het Engels bewijzen, met een IELTS-score van ten minste 7,0 op postdoctoraal niveau. U wordt persoonlijk of telefonisch uitgenodigd voor een interview met uw potentiële leidinggevende voordat een aanbod wordt gedaan.

Hoe te solliciteren

Instructies voor thuis / EU-aanvragers

mode

Home / EU-postdoctorale studenten en onderzoeksstudenten moeten solliciteren via ons speciale sollicitatiesysteem.

Volledige details over hoe dit te doen, zijn te vinden in onze sectie Hoe toe te passen voor postdoctorale studenten en ons gedeelte Hoe toe te passen voor onderzoeksstudenten.

Internationale aanvragers moeten ons internationale aanvraagsysteem gebruiken. Volledige details zijn te vinden op onze sectie Hoe toe te passen voor internationale studenten.

Gezien uw aanvraag

Uw aanvraag zal worden verspreid onder een aantal potentiële supervisors die zullen kijken naar uw academische kwalificaties, ervaring en het onderzoeksvoorstel om te beslissen of uw onderzoeksinteresse iets is waarop toezicht kan worden gehouden bij LSBU.

Er zal ook een telefonisch interview zijn of op de universiteit. Als u succesvol bent, krijgt u een plaats op een cursus aangeboden en wordt u geïnformeerd over de volgende inschrijvingsdatum. Het hele proces duurt normaal gesproken zes tot acht weken, vanaf de ontvangst van uw aanvraag tot een beslissing over uw aanvraag op de school.

Onderzoeksvoorstel

Voeg bij uw aanvraag een overzicht toe van uw onderzoeksvoorstel (maximaal 2.000 woorden).

Bereid je voor om te beginnen

We helpen onze studenten zich voor te bereiden op de universiteit, zelfs voordat het semester begint. Als u wilt weten wanneer u uw LSBU-accommodatie of studiefinanciering moet aanvragen, lees dan het tabblad 'Hoe toe te passen' voor deze cursus.

Welkomstweek

Voordat je met je cursus begint, sturen we je informatie over wat je moet doen voordat je aankomt en tijdens je eerste paar dagen op de campus. U kunt over het proces lezen op onze welkomstweekpagina's.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 20 andere vakken van London South Bank University »

Laatst bijgewerkt op February 23, 2019
Deze cursus is Online, Campus based
Begindatum
Apr. 2019
Mei 2019
Duration
3 - 6 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
4,325 GBP
Jaar 1 voltijd VK / EU-vergoeding: £ 4325; Jaar 1 fulltime Internationale bijdrage: £ 13780. Jaar 1 parttime VK / EU-vergoeding: £ 2162,5; Jaar 1 deeltijd Internationaal tarief: £ 6890
Op locaties
Op datum
Begindatum
Apr. 2019
Einddatum
Mar. 31, 2022
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Mei 2019
Einddatum
Apr. 30, 2022
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 23, 2019
Einddatum
Jan. 21, 2022
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Oct. 2019
Einddatum
Sept. 30, 2022
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Nov. 2019
Einddatum
Oct. 31, 2022
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Jan. 27, 2020
Einddatum
Jan. 21, 2023
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Feb. 2020
Einddatum
Jan. 21, 2023
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Mar. 2020
Einddatum
Feb. 28, 2022
Aanmeldingslimiet

Apr. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Mar. 31, 2022

Mei 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Apr. 30, 2022

Sept. 23, 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Jan. 21, 2022

Oct. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Sept. 30, 2022

Nov. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Oct. 31, 2022

Jan. 27, 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Jan. 21, 2023

Feb. 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Jan. 21, 2023

Mar. 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Feb. 28, 2022