Het multidisciplinaire Bioengineering-programma biedt studenten de mogelijkheid om de tools van engineering, informatica en fysische wetenschappen toe te passen op hun studie van biologische processen. Het richt zich op enkele belangrijke onderzoekscentra en wordt ondersteund met state-of-the-art onderzoeksfaciliteiten.

Onderzoek Foci

Biologische informatie

Engineering Onderzoekt problemen die verband houden met nieuwe rekenconcepten en hulpmiddelen voor medische beeldvorming. Onderzoek kan ook worden uitgebreid naar andere gegevensgestuurde gebieden, zoals gezondheidsanalyse, bio-informatica, voorspelling van de eiwitstructuur, medicijnontwerp en systeembiologie.

Bioprocessing en BioProduct Design

De technologie van bioprocessing, regelgeving, veiligheid en ethische kwesties die te maken hebben met biotechnologie, en de systematische evolutie van productieprocessen met productkenmerken om te helpen bij "productgeoriënteerd" procesontwerp.

Biomaterialen en BioMEMS

De engineering van fysische en biologische eigenschappen van synthetische polymeren, metalen, keramiek en andere materialen, en hun interactie met bloed, zachte en harde weefsels; en de toepassing van biologische en bioanalytische methoden op micro-elektrische en mechanische systemen, zoals genchips.

Quantitative Neuroscience and Neural Engineering

Mechanistisch begrip van neurowetenschap van het moleculaire niveau (binnen een enkele neuroncel) tot een cellulair niveauinterpretatie waar interacties tussen signalering en transportmoleculen in kaart worden gebracht; een systeemniveau-inzicht in hoe neurale systemen reageren op een omgevingsstimulus; en hoe berekeningen worden uitgevoerd door neurale systemen.

uitrusting

Het Bioengineering Laboratory van de School of Engineering biedt faciliteiten van wereldklasse voor onderzoek. Geavanceerde apparatuur is beschikbaar voor bacteriële en celcultuur, centrifugatiescheiding, eiwit- en DNA-manipulatie, genamplificatie, microscopische analyse, digitale beeldvorming en microarrayvervaardiging en -analyse. Het laboratorium ondersteunt projecten op microchipanalyse, diagnostisch apparaat, weefseltechnologie, nanobiotechnologie, bioproductverwerking en extractie van bioproducten. Relevante centrale faciliteiten zijn de Materials Characterisation and Preparation Facility en de Nanoelectronics Fabrication Facility.

Toelatingseisen

ik. Algemene toelatingsvoorwaarden

  • Kandidaten die toelating tot een masteropleiding willen hebben, moeten: een bachelordiploma van een erkende instelling of een goedgekeurde gelijkwaardige kwalificatie hebben behaald;
  • Kandidaten die willen toelating tot een doctoraatsopleiding moeten een bachelordiploma hebben behaald met een bewezen staat van uitstekende prestaties van een erkende instelling; of presenteerde het bewijs van voldoende werk op postdoctoraal niveau op voltijdbasis gedurende ten minste een jaar, of op een deeltijdbasis gedurende ten minste twee jaar.

ii. Vereisten voor toelating tot de Engelse taal

U moet voldoen aan de vereisten voor de Engelse taal met een van de volgende vaardigheidsnormen *:

  • TOEFL-iBT 80
  • TOEFL-PBT 550
  • TOEFL-herziene Paper-Delivered Test 60 (totale scores voor lees-, luister- en schrijfsecties)
  • IELTS (Academic Module) Totale score: 6.5

* Als uw eerste taal Engels is en uw bachelordiploma of gelijkwaardige kwalificatie werd toegekend door een instelling waar het instructiemiddel Engels was, wordt afgezien van het vervullen van de bovenstaande vereisten in het Engels.


Deadline van de aanvraag

Raadpleeg http://pg.ust.hk/programs ("Toepassing") voor details.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 36 andere vakken van The Hong Kong University of Science and Technology »

Laatst bijgewerkt op February 5, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
3 - 6 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
42,100 HKD
per jaar
Deadline
Vraag informatie aan
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.

sep 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Einddatum