PhD in Bioinformatics and Genetics

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Biologie, biotechnologie en biowetenschappen hebben zich snel ontwikkeld sinds 2000. Om de geproduceerde gegevens te verwerken, is computertechnologie vereist vanwege de overmatige hoeveelheid gegevens. De meeste van de recente technieken die worden gebruikt in DNA-, RNA- en eiwitgebaseerd onderzoek worden ondersteund door bioinformatica en informatica. Computerwetenschappen bieden een nieuw tijdperk voor de biologische wetenschappen. Bijvoorbeeld, de bouwsteen van de cel, eiwitten worden gemodelleerd in 3D met behulp van een computer; dit maakt de snelle en efficiënte identificatie van moleculaire interacties en signalen transductie Pathways . Evenzo kunnen mutaties in de genetische sequentie vrij snel worden gedetecteerd met behulp van computertechnologie. Omdat de recente ontwikkelingen in de computationele biologie de kosten hebben verlaagd en de onderzoeksprocessen, inclusief de ontwikkeling van geneesmiddelen, hebben versneld, zijn de in silico-onderzoeken zeer gevraagd in de industrie.

De jonge wetenschappers met Ph.D. van onze afdeling zal een sterke achtergrond hebben over moleculaire biologie en genetica, de biologische gegevens analyseren met behulp van bio-informatica-instrumenten, hulpmiddelen ontwikkelen, algoritmen en kandidaat-geneesmiddelen ontwerpen met behulp van computationele biologietechnieken zoals moleculaire modellering en simulaties. Dit programma is vergelijkbaar met de elementaire wetenschap, translationele wetenschap en toepassingen in de sector.


Programma-informatie

Het programma vereist thesis schrijven. Het onderwijs is 100% in het Engels.


Waarom zou ik dit programma kiezen?

De geavanceerde genetische en computertechnologie heeft de behoefte aan intensieve gegevensverwerking gegenereerd en een omgeving geboden waarin biologie in silico kan worden gegenereerd. Revolutionaire toepassingen zijn ontwikkeld en worden ontwikkeld. Bio-informatici worden wereldwijd gezocht; om dergelijke behoeften te beantwoorden en applicaties te ontwikkelen. Er wordt voorspeld dat deze behoefte op medisch vlak nog sneller zal stijgen.

Kadir Has University Ph.D. Program in Bioinformatics and Genetics opgericht onder Science Institute is het enige Bioinformatics and Genetics-programma in Turkije. Het hebben van een curriculum parallel met de bekende en zeer gerespecteerde universiteiten over de hele wereld, onze Ph.D. programmadoelstellingen waarmee wetenschappers worden aangetrokken om sterke internationale interacties te hebben en altijd up-to-date zijn met de allernieuwste wetenschap. Het programma biedt onderwijs in wereldwijde wetenschappelijke normen, het verstrekken van seminars, uitwisselingsprogramma's en samenwerkingsprojecten, en is dus gericht op het verhogen van studenten naar een wereldwijde competitie.

Onze studenten, die een goede opleiding in chemie, moleculaire biologie en computationele biologie krijgen, zullen het voordeel hebben op het gebied van de concurrentie. Ze leren bijvoorbeeld niet alleen de nucleïnezuurgegevens analyseren, hoe een eiwit te modelleren, maar ook de chemische eigenschappen van nucleïnezuren en eiwitten, en hun effect op erfelijkheid. Onze graden zullen een stap vooruit zijn, met de voordelen van hun grote visie.

Op onze afdeling worden onderzoek en onderwijs in evenwicht gehouden. De Ph.D. Programma wordt gerund door jonge, actieve wetenschappers die leiding geven aan en werken in nationale en internationale projecten, in een omgeving van wereldwijde normen en universele waarden. In deze context verwelkomen we Ph.D. kandidaten die niet het passieve publiek zijn, maar een dynamische wetenschapper die een bijdrage levert aan de wetenschap.


Hoe zal dit programma mijn carrière beïnvloeden?

Eén tak van onderwijs die gedurende de hele doctoraatstitel zal worden gegeven. is genetica. Deze opleiding omvat zowel klassieke als moderne genetische technieken. De andere tak van het onderwijs is computationele biologie en bioinformatica. Deze twee wetenschappen, beide erg jong, zijn de generatie van biologische gegevens in silico, en het proces van de biologische gegevens in silico, respectievelijk. Onze studenten zullen hun opleiding afronden, met cursussen celbiologie, menselijke genetica, medicinale chemie, structureel geneesmiddelenontwerp, moleculaire simulatie, kwantumchemie, statistiek en programmeren.

Op dit moment voeren de leidende farmaceutische bedrijven over de hele wereld gigantische projecten uit op het gebied van bioinformatica en genetisch onderzoek. Deze nieuw ontwikkelde sector vereist een groot aantal onderzoekers. Onze grads kunnen hun carrière voortzetten, zowel in de academische wereld als in privébedrijven. Ze hebben de interdisciplinaire expertise, hebben een solide achtergrondgenetica, hanteren biologische gegevens effectief, en kunnen dit toepassen in de geneeskunde, chemie, biotechnologie, landbouw, energie en vergelijkbare gebieden.


Aanmeldingsprocedure

Kadir Has University , "Bioinformatics and Genetics" Ph.D. Programma met scriptie accepteert studenten uit Turkije en het buitenland, met een Master's degree (MS) van verwante wetenschappen (biologie, moleculaire biologie en genetica, biotechnologie, chemie, chemische technologie, computerwetenschappen enz.). Het onderwijs is volledig in het Engels. We hebben geen Ph.D. programma zonder scriptie schrijven.

De kandidaten dienen het online aanvraagformulier in te vullen en de gevraagde documenten samen met hun CV (CV) en verklaring van het doel (SOP) persoonlijk op te sturen of per lading te verzenden naar "Kadir Has Üniversitesi, Cibali Kampüsü". De kandidaten voor de voorselectie worden uitgenodigd voor een interview (kan ook online worden uitgevoerd). Kandidaten met laboratoriumervaring en elke bijdrage aan publicaties worden met name aangemoedigd om zich aan te melden.

We bieden verschillende soorten beurzen, inclusief de volledige beurs, afhankelijk van de MS GPA (Master's Grade Average), Engels niveau en motivatie.

Informatie over de instelling

Bio-informatica en genetica Ph.D. Programma werd opgezet onder de Graduate School of Science and Engineering en de eerste studenten werden aanvaard in het academisch jaar 2014-2015. De eerste afgestudeerden ontvangen hun Ph.D. graad binnenkort.

Kwalificatie toegekend / Kwalificatieniveau

Na succesvolle afronding van het programma, zullen de studenten worden bekroond met een PhD of Science in Bioinformatics and Genetics (De kwalificatiekaders in de Europese hogeronderwijsruimte (QF-EHEA): Level 3, European Qualifications Framework (EQF): Level 8)

Toelatingseisen

De aanvragers van het programma zijn verplicht om een M.Sc. graad en ten minste 55 gescoord hebben in de kwantitatieve sectie van Academisch Personeel en Graduate Education Entrance Examination (ALES) en 65 in het Interuniversity Council Language Exam (ÜDS of YDS). De ALES-score-eis is niet van toepassing op internationale studenten. Internationale taalexamen (TOEFL, etc.) scores zijn aanvaardbaar voor alle aanvragers volgens de equivalenties zoals opgelegd door de voorschriften van de Hogeschoolraad. De aanvragers die aan deze vereisten voldoen, worden verder geïnterviewd. (Gedetailleerde informatie: http: // international. KHAS .edu.tr / 26 / graduate-programs)

Erkenning van voorafgaand leren

Studenten kunnen worden vrijgesteld van sommige van de afgestudeerde cursussen die ze hebben gevolgd in een eerder bijgewoond programma, als ze al niet meetellen voor een diploma, met het oog op de vrijstellingsregeling van de Kadir Has University .

Graduatievereisten

Studenten moeten het door de senaat aanvaarde curriculum met betrekking tot 90 ECTS-punten in het algemeen met goed gevolg afleggen; dat wil zeggen, cursussen met een minimum Cumulatief Grade Point Average van 3,00 / 4,00 en een Ph.D. scriptie.

Definitie van het programma

Het belangrijkste doel van bioinformatica is het begrijpen van de complexe systemen van levende organismen met behulp van wiskundige en numerieke computationele methoden, die zullen helpen bij het vinden van behandelmethoden en behandelingen voor ziekten en uiteindelijk het verhogen van de kwaliteit van leven. Het belangrijkste hulpmiddel is computertechnologie en aangezien de computertechnologie zo snel vordert, wordt de opkomst van bio-informatica onvermijdelijk. Vooral om de getranscribeerde DNA-sequenties in het menselijk genoom te analyseren, zijn statistische methoden vereist, evenals computertechnologie. Hoewel de informatie over het biologische systeem snel toeneemt met de huidige technologische vooruitgang, neemt ook de behoefte aan verbeterde computationele hulpmiddelen om de beschikbare gegevens te verwerken en te analyseren toe. Het Computational Biology and Bioinformatics-programma wil deze kloof dichten.

Programma-uitkomsten

  1. De structuur van organische moleculen kunnen herkennen, in detail kunnen modelleren en visualiseren door afbeeldingen.
  2. Het vermogen om de interactie tussen structuren en enzymkinetiek van de organische moleculen te vinden, en om deze interactie te gebruiken voor geavanceerd geneesmiddelenontwerp en om geneesmiddelactiviteit toe te wijzen.
  3. Het vermogen om moleculaire modellering en dynamische biologische systeemsimulatie te doen met behulp van statistieken, fysica, bioinformatica en computationele biologiemethoden en / of programmeertalen.
  4. Te begrijpen en het vermogen om geavanceerde celbiologie, genetische structuur, erfelijkheid, genoom, evolutionaire mechanismen en systeembiologie te conceptualiseren.
  5. De wetenschappelijke problemen in de computationele biologie en bioinformatica kunnen onderzoeken; het vermogen om experimenten te ontwerpen, om een experiment uit te voeren, om gegevens te verzamelen, om gegevens te analyseren, om de resultaten te krijgen en om zelfstandig of als onderdeel van een groep te interpreteren.
  6. De ontwikkelingen in bioinformatica en genetica kritisch kunnen volgen; de gewoonte van het monitoren van de voortgang en het bewustzijn van een leven lang leren.
  7. Het bewustzijn en de verantwoordelijkheid in professionele, milieu- en kwaliteitskwesties.
  8. Op vaardigheid om te communiceren over wetenschappelijke onderwerpen, zowel mondeling als schriftelijk, in het Engels.

Beroepsprofielen van afgestudeerden

Afgestudeerden van dit programma zullen in staat zijn om de nieuwste computertechnologie te gebruiken om een probleem op te lossen over een biologisch systeem en wiskundig denkvermogen. Zo zijn verschillende carrièrekansen uit verschillende vakgebieden mogelijk voor onze afgestudeerden, zoals biotechnologiebedrijven, RD-afdelingen van farmaceutische bedrijven, genetisch onderzoeklaboratoria, criminele onderzoekslaboratoria, landbouw, onderzoekslaboratoria van ziekenhuizen, universiteiten, energie en milieusectoren.

Evaluatievragenlijsten

Cursus- en instructeurevaluatievragenlijst Afstudeervragenlijst Satisfaction Questionnaire

Internationale samenwerking

Uitwisselingsprogramma's met verschillende Noord-Amerikaanse, Europese en Aziatische universiteiten en ERASMUS (13 universiteiten in negen landen) programma's (zie http: // www KHAS .edu.tr / nl / international2 / International-Programs / main-page.html)

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Kadir Has University (KHU) was founded in 1997, in Istanbul. The university, with its five faculties of Engineering and Natural Sciences, Economics and Administrative Sciences, Communication, Law and ... Lees meer

Kadir Has University (KHU) was founded in 1997, in Istanbul. The university, with its five faculties of Engineering and Natural Sciences, Economics and Administrative Sciences, Communication, Law and Fine Arts, as well as its several vocational schools, is dedicated to becoming a leader in educational and cultural fields in Turkey, as well as establishing itself as an international center for research and scientific development. Lees Minder