Read the Official Description

De School of Business heeft een groeiend programma voor onderzoek, met de nadruk op een deeltijdstudie door studenten die tegelijkertijd hun professionele loopbaan ontwikkelen en verbeteren. De school biedt traditionele postdoctorale onderzoekstudie die leidt tot de toekenning van Ph.D.


Financieringssuccessen

De school is succesvol geweest in het verkrijgen van aanzienlijke onderzoeksfinanciering uit vele bronnen, waaronder de Economische en Sociale Onderzoeksraad (ESRC), de Technische en Exacte Wetenschappen Onderzoeksraad (EPSRC), Department for Business, Enterprise en Regulatory Reform (DBERR) en Department for Innovation , Universiteiten en Vaardigheden (DIUS) (via Kennisoverdracht Programma's) en de Europese Commissie.


Enterprise door onderzoek

Enterprise als een kernonderzoeksverhaal nodigt onderzoekers uit om een ​​bijdrage te leveren aan werk, dat opmerkelijk is voor academische kwaliteit en impact. Allerlei gebieden zouden onder dit thema kunnen vallen, inclusief maar niet beperkt tot KMO's, lokale economie, organisatieanalyse, sociale ondernemingen en de samenleving. Het biedt mogelijkheden om samen te werken aan onderzoek en publicaties, gegevens te delen, aanvullende methodologieën en verbinding te maken met bedrijfsactiviteiten.


Betrokken bij het bedrijfsleven en de maatschappij

De school engageert zich ook voor 'maatschappelijke betrokkenheid' met een missie om praktische onderzoeksresultaten te delen om de samenleving om ons heen te verbeteren. Dit komt tot uiting in veel van de impactcasestudies die worden gegenereerd. Onze lokale bedrijfsgemeenschap is essentieel voor het succes van Londen en we willen graag onderzoek doen dat die gemeenschap ondersteunt door systematisch de structuur, de economische impact of de levenscyclus van een bedrijf vast te leggen.

Wij willen daarom dat ons onderzoek academisch sterk is en in staat om impact te genereren op lokaal, nationaal of internationaal niveau. We overwegen graag een breed scala aan onderzoeksvoorstellen binnen het bedrijfsdomein, zolang ze kunnen worden gezien als het potentieel voor nauwkeurigheid, originaliteit, bereik en impact bieden.

Een Ph.D. is per definitie een originele bijdrage aan kennis. Een onderzoeksgraad is anders dan een vak. Van studenten wordt verwacht dat zij hun zelfstudie zelf begeleiden met de steun van een toezichthoudend team.


Accreditaties

75092_ioee-logo.jpg
Informatie over sleutelcursussen - gesorteerd op modus

mode


employability


Ontwikkeling van onderzoekvaardigheden

Alle onderzoekstudenten moeten deelnemen aan een Key Skills Development-programma dat gericht is op het ontwikkelen van overdraagbare vaardigheden naast degenen die bij het uitvoeren van onderzoek zijn betrokken. Training in onderzoeksmethoden is beschikbaar via frequente onderzoeksseminars.

Indien nodig kan de onderzoekstudent, voor een deel, relevante Masters-cursussen volgen die beschikbaar zijn binnen de School en in het bijzonder eenheden over onderzoeksmethodologie. In sommige gevallen worden onderzoeksstudenten aangemoedigd om andere cursussen te volgen die binnen de universiteit beschikbaar zijn of extern gericht op het verbeteren van hun algemene expertise op de door hen gekozen gebieden.

Bovendien kunnen ze worden aangemoedigd om taalcursussen te volgen die gericht zijn op het verbeteren van hun mondelinge en schriftelijke vaardigheden - beide essentieel in hun toekomstige loopbaan.


Overdraagbare vaardigheden

Een onderzoeksgraad zal je vele overdraagbare vaardigheden bieden. De zelfdiscipline, de vraag naar helder analytisch denken, en het vermogen om kritiek op anderen te laten werken in iets constructiefs van jezelf, vormen allemaal een unieke training voor bijna elke vorm van carrière. De opwinding en tevredenheid van het vinden van nieuwe feiten, een nieuw idee of een nieuwe manier van kijken naar iets kan zeer de moeite waard zijn.


Bijwonen van conferenties

Onderzoeksstudenten worden vaak gesponsord om nationale en internationale conferenties bij te wonen en om vooraanstaande wetenschappers op hun vakgebied te ontmoeten en om hun onderzoeksresultaten te presenteren. De voortgang van alle onderzoeksstudenten wordt formeel gevolgd door de Research Degree Committee van de universiteit.

Wij zijn de Universiteit van het Jaar voor Afgestudeerden - The Times and Sunday Times Good University Guide 2018.

Bij LSBU willen we je klaarstomen voor een succesvolle carrière. Tijdens je studie - en twee jaar na je afstuderen - heb je toegang tot onze Employability Service, die bestaat uit:

  • Een online forum waar u een breed scala aan stages kunt zien: parttime, voltijds of vrijwillig. U kunt ook langskomen om onze Job Shop-adviseurs te bekijken, die altijd beschikbaar zijn om u te helpen de volgende stap in uw zoekopdracht te zetten.
  • Onze Careers Gym biedt groepsworkshops over cv's, interviewtechnieken en het vinden van werkervaring, evenals regelmatige presentaties van werkgevers in verschillende sectoren.

Ons Student Enterprise-team kan u ook helpen uw eigen bedrijf te starten en waardevolle ondernemersvaardigheden te ontwikkelen.


Onderwijzen en leren

Alle onderzoekstudenten worden in hun werk ondersteund door een personeelsteam. In eerste instantie worden studenten begeleid door hun opleidingsdirecteur, van wie wordt verwacht dat ze nauw contact houden, terwijl verdere begeleiding ook kan worden gegeven door copromotoren.

De eerste inspanningen van het toezichtteam zullen zijn om onderzoekstudenten in staat te stellen hun registratie voor te bereiden. Dit gebeurt normaal gesproken na een proeftijd van zes maanden (voltijd) of negen maanden (deeltijd). De school biedt studenten de kans hun werk in uitvoering te presenteren aan een schoolpubliek dat zowel ondersteunend als kritisch is, door open personeel / studentenseminaries.

Voor zover relevant voor hun onderzoeksdomein, zijn studenten in staat en aangemoedigd om eenheden te nemen uit de brede waaier van onderwezen masterprogramma's binnen de School.


Toelatingseisen

Van aanvragers van een onderzoeksprogramma op LSBU wordt doorgaans verwacht dat zij een goede graad van verdienste hebben (2: 2 en hoger) en een relevante postgraduaatsopleiding, bij voorkeur een verdienste op masterniveau. Voeg alsjeblieft ook twee academische referenties toe als onderdeel van je aanvraag. Je moet ook een bewijs van al je kwalificaties laten zien. Als Engels niet uw eerste taal is, moet u uw bekwaamheid in het Engels bewijzen, met een IELTS-score van ten minste 7,0 op postdoctoraal niveau. U wordt persoonlijk of telefonisch uitgenodigd voor een interview met uw potentiële leidinggevende voordat een aanbod wordt gedaan.

Alle modules kunnen door de universiteit worden gewijzigd en kunnen verschillen van de modules die u tijdens uw studie wordt aangeboden.

Program taught in:
Engels

See 20 more programs offered by London South Bank University »

Last updated June 11, 2018
Deze cursus is Online, Campus based
Begindatum
Mar. 2019
Apr. 2019
Duration
3 - 6 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
4,325 GBP
Jaar 1 voltijd VK / EU-vergoeding: £ 4260; Jaar 1 fulltime Internationale bijdrage: £ 13125. Jaar 1 parttime VK / EU-vergoeding: £ 2556; Jaar 1 deeltijd Internationaal tarief: £ 7875
By locations
By date
Begindatum
Mar. 2019
Einddatum
Feb. 28, 2022
Application deadline
Begindatum
Apr. 2019
Einddatum
Mar. 31, 2022
Application deadline
Begindatum
Mei 2019
Einddatum
Apr. 30, 2022
Application deadline
Begindatum
Sept. 23, 2019
Einddatum
Juni 4, 2022
Application deadline
Begindatum
Oct. 2019
Einddatum
Sept. 30, 2022
Application deadline
Begindatum
Nov. 2019
Einddatum
Oct. 31, 2022
Application deadline
Begindatum
Jan. 27, 2020
Einddatum
Jan. 21, 2023
Application deadline
Begindatum
Feb. 2020
Einddatum
Jan. 21, 2023
Application deadline

Mar. 2019

Location
Application deadline
Einddatum
Feb. 28, 2022

Apr. 2019

Location
Application deadline
Einddatum
Mar. 31, 2022

Mei 2019

Location
Application deadline
Einddatum
Apr. 30, 2022

Sept. 23, 2019

Location
Application deadline
Einddatum
Juni 4, 2022

Oct. 2019

Location
Application deadline
Einddatum
Sept. 30, 2022

Nov. 2019

Location
Application deadline
Einddatum
Oct. 31, 2022

Jan. 27, 2020

Location
Application deadline
Einddatum
Jan. 21, 2023

Feb. 2020

Location
Application deadline
Einddatum
Jan. 21, 2023