PhD in Chemistry and Technology of Foodstuffs

Brno University of Technology

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

PhD in Chemistry and Technology of Foodstuffs

Brno University of Technology

Chemie en technologie van voedingsmiddelen

Afkorting: DKAP_CHTP

Niveau van opleidingsonderdeel: Doctoraal

Faculteit: Faculteit der Scheikunde

Academiejaar: 2018/2019

Een titel toegekend: Ph.D.

Kwalificatie toegekend: Ph.D. in het veld "Chemistry and Technology of Foodstuffs"

Kwalificatieniveau: Doctoraal (3e cyclus)

Specifieke toelatingsvoorwaarden:

Master in chemische technologie, voedingschemie of andere chemische specialisaties, behaald aan universitaire faculteiten, ICT Praag of landbouwuniversiteiten.

Profiel van het programma:

Professioneel georiënteerd.

Het doel van de studie is om de balans te vinden tussen theoretische en experimentele vaardigheden en de toepassing van de algemene procedures in de chemie en voedingstechnologie. Het programma richt zich zowel op voedselproductie met de nadruk op het beveiligen en ontwikkelen van geavanceerde technologieën, als op kwaliteitscontrole en veiligheid van voedingsproducten. Dat is de reden waarom de studenten cursussen in de disciplines die nodig zijn voor de studie zullen voltooien.

Het programma is gericht op voedselproductie met respect voor de implementatie en ontwikkeling van geavanceerde technologieën en voor de controle van de kwaliteit en veiligheid van voedingsproducten. Dit komt overeen met de noodzakelijke disciplines die de studenten in de loop van hun studie zullen voltooien. De afgestudeerden vinden banen in de universitaire en niet-universitaire onderzoek, in de afdelingen onderzoek en ontwikkeling van particuliere bedrijven - zowel in de Tsjechische Republiek en de EU (bijv. Europese Autoriteit voor voedselveiligheid, DG SANCO), in het complex van agro-food fabrieken enz. De afgestudeerde is ook gekwalificeerd om te werken in de instellingen van staatscontrole en zakelijke organisaties.

Belangrijkste leerresultaten:

De Ph.D. onderzoek en studiegerelateerd onderzoek zijn gericht op de verwerving en ontwikkeling van theoretische kennis en experimentele vaardigheden op het gebied van voedselchemie en technische processen van voedselproductie, toegepaste analytische en fysische chemie, microbiologie, biochemie en moleculaire biotechnologie. De studie is ontworpen in lijn met de ontwikkeling van voedingswetenschap en voedseltechnologieën en andere basis- en toegepaste specialisaties.

De aandacht gaat vooral uit naar productie, verwerking, opslag, kwaliteitscontrole en voedselveiligheid. Vanwege de snelle ontwikkeling van technieken voor moleculaire biologie, wordt voldoende aandacht besteed aan het gebruik van deze discipline bij de ontwikkeling van nieuwe voedseltechnologieën. Wetenschappelijke kennis richt zich op voedselkwaliteit en -veiligheid, productie van functionele voedingsmiddelen en de ontwikkeling van moderne moleculair-biologische diagnostische methoden.

Beroepsprofielen van afgestudeerden met voorbeelden:

Afgestudeerden van het doctoraatsprogramma krijgen theoretische kennis en praktische experimentele vaardigheden en ervaring die nodig zijn voor onafhankelijke creatieve oplossingen van de problemen in een breed en complex gebied van de chemie van het voedsel.

Het programma is gericht op zowel de chemische basis van voedsel en biotechnologische productie met betrekking tot veiligheid en ontwikkeling van geavanceerde technologieën, en kwaliteits- en veiligheidscontrole van geproduceerd voedsel.

De afgestudeerden vinden werk in universitair en niet-universitair onderzoek, R

Het profiel van afgestudeerde biedt ook werkgelegenheid in staatscontrole-instellingen en zakelijke organisaties. Het profiel van de afgestudeerde is ontworpen om vergelijkbaar te zijn met soortgelijke studies aan binnen- en buitenlandse universiteiten en met de eisen van de Europese onderzoeksruimte.

Eisen voor afstuderen: eindtoestandsexamen, proefschrift

Wijze van onderzoek: gecombineerd onderzoek

Programmaleider: prof. RNDr. Ivana Márová, CSc.

Brno Chemistry and Technology of Foodstuffs

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op March 3, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
7,000 EUR
per academisch jaar
Locations
Tsjechië - Brno, Zuid-Moravië
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Tsjechië - Brno, Zuid-Moravië
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan