PhD in Communicatiewetenschappen

University of Johannesburg

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

PhD in Communicatiewetenschappen

University of Johannesburg

Het doel van dit programma is om een ​​breed scala aan vormen van menselijke communicatie te verkennen vanuit verschillende perspectieven die het lokale en mondiale verbinden en die zijn geworteld in Afrikaanse contexten en ervaringen. Als een inherent interdisciplinair en flexibel programma, doorkruist de MA in Communicatiewetenschappen een groot aantal gebieden en gebieden in de geesteswetenschappen en sociale wetenschappen en biedt een gelegenheid om hun complementariteit en verwevenheid te verkennen.

Deze kwalificatie biedt studenten de mogelijkheid om de kunst van het zelfstandig studeren onder de knie te krijgen door een onderzoeksthesis te schrijven onder begeleiding van een senior onderzoeker. De focus van het proefschrift is gebaseerd op het voorstel dat de student heeft ingediend en heeft samen met de supervisor (s) besloten.

Toelatingseisen

De toelatingsvoorwaarden worden gespecificeerd door de algemene toelatingseisen van de universiteit, niet exclusief de discretie van de Postgraduate Admission Committee of het hoofd van de afdeling. De sluitingsdatum voor aanvragen voor dit diploma is 31 oktober van het voorgaande jaar voor het eerste semester en 30 april van hetzelfde jaar voor het tweede semester.

Contact details

Naam: Prof Pier Paolo Frassinelli

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op June 14, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Zuid-Afrika - Johannesburg, Gauteng
Startdatum : Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Feb. 2019
Zuid-Afrika - Johannesburg, Gauteng
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan