Lees de Officiële Beschrijving

De principiële ontwikkeling van moderne computersystemen omvat het modelleren en beheren van de interacties tussen discrete en continue verschijnselen, het efficiënt en duurzaam omgaan met heterogene netwerken, de mogelijkheid om toegang te krijgen tot potentieel onbeperkte hardware- en softwarebronnen, het omgaan met onzekerheid en de noodzaak om in te werken in realtime enorme hoeveelheden gegevens. Het is onze stelling dat voor het aangaan van deze uitdagingen een multidisciplinaire kennis moet worden ontwikkeld die gebaseerd moet zijn op solide modellerings- en redeneercapaciteiten. Daarom is het hoofddoel van onze Ph.D. studies moeten studenten de mogelijkheid bieden om die vermogens te ontwikkelen en toe te passen op onderzoekuitdagingen in de informatica. Hiertoe bieden we onze introductiecursussen voor afgestudeerden aan met de nodige formele achtergrond en gespecialiseerde cursussen die studenten kennis laten maken met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Reactive Systems, Software Engineering en Algorithmic Aspects of Computer and Social Networks.

De Ph.D. programma bestaat uit 4 jaar studie en onderzoek. Tijdens het eerste jaar volgen de studenten een aantal cursussen gestructureerd in drie belangrijke pijlers: Foundations of (Modern) Networks, Specification and Analysis of Concurrent Reactive Systems, en Software Systems and Services. Afgezien van interne GSSI-cursussen, worden studenten aangemoedigd om lessen te volgen, ook op zomercursussen of bij andere instellingen in Italië of in het buitenland. Elke student wordt gevraagd om zich voor te bereiden, samen met de Ph.D. coördinator, een studieplan dat moet worden goedgekeurd door de wetenschappelijke raad.

Prestaties bij de examens en de kwaliteit van het proefschriftvoorstel (ingediend aan het einde van het eerste jaar) zijn de belangrijkste criteria voor de toelating tot het tweede jaar. Het tweede en derde jaar zijn voornamelijk gericht op onderzoek. Bij de ontwikkeling van haar / zijn onderzoek wordt elke student bijgestaan ​​door een begeleider en wordt zijn / haar vooruitgang beoordeeld door een thesiscommissie bestaande uit experts op het relevante gebied van zijn / haar wetenschappelijke interesses. Studenten worden sterk aangemoedigd om een ​​deel van hun onderzoek in externe onderzoekslaboratoria in Italië of in het buitenland door te brengen.

Verdere informatie over de Ph.D. programma is beschikbaar op: href = "http://cs.gssi.infn.it/phd-program/information/

Commissie

Luca Aceto (Reykjavik University, IJsland), Antonia Bertolino (ISTI-CNR, Pisa), Gianlorenzo D'Angelo (GSSI), Roberto Di Cosmo (Université Paris Diderot, Frankrijk), Beniamino Di Martino (Università della Campania "L. Vanvitelli" ), Michele Flammini (voorzitter, GSSI en Università dell'Aquila), Paolo Prinetto (Politecnico di Torino), Luca Trevisan (UC Berkeley en Simons Institute for the Theory of Computing, VS).

Het Gran Sasso Science Institute biedt 34 Ph.D. beurzen in natuurkunde, wiskunde, informatica en sociale wetenschappen.

href = "http://www.gssi.it/phd/


Het Gran Sasso Science Institute (GSSI), opgericht in 2012 in L'Aquila (Italië) als Centre for Advanced Studies van het National Institute for Nuclear Physics (INFN) en vervolgens in maart 2016 opgericht als een School of Advanced Studies die postdoctoraal onderwijs biedt onderwijs, aanbiedingen 34 Ph.D. functies voor het academische jaar 2018/19.


De GSSI ( www.gssi.it ) nodigt aanvragen uit voor 10 beurzen in "Astrodeeltjesfysica", 8 in "Wiskunde in natuurlijke, sociale en levenswetenschappen", 8 in "Informatica" en 8 in "Stedenbouw en regionale wetenschappen". De officiële taal voor alle Ph.D. cursussen is Engels.


De beurzen worden toegekend voor 4 jaar en hun jaarlijks bedrag is € 16.159,91 bruto. All Ph.D. studenten hebben gratis accommodatie bij de GSSI-faciliteiten en gebruik van de kantine.


De aanvraag moet worden ingediend via het online formulier dat beschikbaar is op www.gssi.it/phd/ vóór 20 juni 2018 om 18.00 uur (Italiaanse tijdzone).


Raadpleeg voor meer informatie de Call for Applications op www.gssi.it/phd/ of schrijf een e-mail naar info@gssi.it

Cursussen Computerwetenschappen


IMMIGRATIE CURSUSSEN

 • Reactieve systemen - Luca Aceto, Rocco De Nicola, Catia Trubiani
 • Softwaresystemen en -diensten - Ludovico Iovino, Ivano Malavolta, Paola Inverardi
 • Ontwerp en analyse van algoritmen - Mattia D'Emidio, Michele Flammini

KERN VAKKEN

 • Modellering en verificatie van reactieve systemen - Luca Aceto, Rocco De Nicola
 • Principes van modelcontrole - Michele Loreti
 • Prestatiemodellering - Mirco Tribastone

 • Abstractie, modellering en architecten - Patrizio Pelliccione
 • Software-architectuur en daarbuiten - Paola Inverardi, Massimo Tivoli, Marco Autili
 • Software testen en betrouwbaarheid - Antonella Bertolino

 • Approximation Algorithms - Gianlorenzo D'Angelo
 • Algoritme Engineering en Analyse van Complexe Netwerken - Mattia D'Emidio en Pierluigi Crescenzi
 • Algorithmic Game Theory - Michele Flammini

GEAVANCEERDE CURSUSSEN

 • Geavanceerde tests - Tools en methodologieën - Lorenzo Bettini
 • Geavanceerde softwareanalyses - Massimiliano Di Penta
 • Interactieverstrekking vanuit meerdere perspectieven - Christian Kästner
 • Van Timed Automata tot Stochastic Hybrid Games - Kim Guldstrand Larsen
 • Software Verification - Omar Inverso
 • Distributed Computing - Pierre Fraigniaud
 • De GSSI biedt 31 PhD-beurzen en nodigt aanvragen uit voor beurzen voor de PhD-programma's in Astroparticle Physics, Mathematics in Natural, Social and Life Sciences, Computer Science, Urban Studies en Regional Science.

  De officiële taal voor alle PhD-cursussen is Engels.
  De beurzen worden toegekend voor 4 jaar en hun jaarlijks bedrag is € 16.159,91 bruto. Alle promovendi hebben gratis accommodatie bij de GSSI-faciliteiten en gebruik van de kantine.
  De aanvraag moet worden ingediend via het online formulier dat beschikbaar is op www.gssi.it/phd/ vóór 18 juni 2019 om 18.00 uur (Italiaanse tijdzone, 18.00 uur).

  Het Gran Sasso Science Institute (GSSI) is een internationale PhD-school en een centrum voor onderzoek en hoger onderwijs op het gebied van natuurkunde, wiskunde, informatica en sociale wetenschappen. Opgericht in 2012 in L'Aquila (Italië) als Centrum voor geavanceerde studies van het Nationaal Instituut voor Nucleaire Fysica (INFN) en vervolgens in maart 2016 opgericht als een School voor geavanceerde studies die postacademisch onderwijs verzorgen. Door dagelijkse samenwerking en interactie krijgen onderzoekers en studenten de kans om een gedegen kennis op te bouwen van de onderzoeksmethoden en te experimenteren met contaminatie van interesses, innovatieve benaderingen en multiculturele uitwisselingen in alle GSSI-activiteiten. Bij het aanpakken van de complexiteit van de wereld van vandaag, zijn wij vastbesloten om alle barrières tussen de GSSI-gebieden van studie en onderzoek weg te nemen, waar interdisciplinariteit en kruisbestuiving ten grondslag liggen aan alles wat we doen. Tot onze doelen behoren de verspreiding van wetenschappelijke resultaten naar de samenleving en de promotie van culturele evenementen voor generiek publiek, burgers en scholen.

  Raadpleeg voor meer informatie de Call for Applications op www.gssi.it/phd/ of schrijf een e-mail naar info@gssi.it of bel 39 0862 4280262.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 3 andere vakken van GSSI - Gran Sasso Science Institute »

Laatst bijgewerkt op April 20, 2019
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Nov. 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Nov. 2019
Einddatum
Aug. 1, 2021
Aanmeldingslimiet

Nov. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Aug. 1, 2021