PhD in Development, Societies and Territories

Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

PhD in Development, Societies and Territories

Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro

Deze cursus heeft als belangrijkste doel om promovendi kennis te bieden om territoriaal gedifferentieerde oplossingen voor intelligente, inclusieve en duurzame ontwikkeling te ontwerpen, implementeren en evalueren, die in staat zijn om te reageren op de behoeften en verwachtingen van diverse mensen, organisaties en gemeenschappen.

Het stelt een innovatieve aanpak voor die het volgende combineert:

  1. interdisciplinaire lezing van de werkelijkheid;
  2. articulatie van lokale en regionale schaal met wereldwijde veranderingen; en c) co-creatie van kennis met de onderwerpen van ontwikkeling.

Tot de te verwerven competenties in het kader van het doctoraat in ontwikkeling, samenlevingen en territoria behoren: - Het vergroten van kennis en kritisch inzicht in de diversiteit van sociaaleconomische ontwikkelingsmodellen en hun toepasbaarheid in een territoriale context; - Het construeren van interdisciplinaire interpretatie- en analysekaders van de problemen en multidimensionale oplossingen opgeworpen door de processen van ontwikkeling in de gemeenschappen, organisaties en territoria, rekening houdend met de articulatie met de dynamiek van wereldwijde schaalverandering - Combinatie van theoretische en methodologische kennis om innovatieve onderzoeksprojecten aan de grens van kennis te ontwerpen en uit te voeren, relevant voor de vooruitgang van de stand van de techniek op het gebied van het programma en bij het inspelen op maatschappelijke uitdagingen; - opbouw van nieuwe kennis en innovatief overheidsbeleid om lokale en regionale uitdagingen aan te gaan in de context van actieonderzoek en op basis van de participerende aanpak multi-actor en transdisciplinaire co-creatie van kennis en ervaring - Communiceer en beargumenteer het onderzoek rigoureus en erkend door zijn collega's en op een manier die begrijpelijk is voor het grote publiek.

rooster

Curriculumonderdeel - Face-to-face, zelfstudie en e-learning Scriptie - Volledige of gedeeltelijke beschikbaarheid, het doctoraat is medeverantwoordelijk voor het beheren van de tijd die nodig is voor het onderzoekswerk in samenwerking met zijn of haar adviseur (s).

duur

3 jaar, 6 semesters

ECTS

180

Toegangsvoorwaarden

  1. Er worden flexibele criteria toegepast om de toelating van studenten uit verschillende gebieden mogelijk te maken, rekening houdend met het interdisciplinaire profiel van de cursus;
  2. De voorkeur gaat uit naar studenten met een masterdiploma (MSc), hoewel houders van een licenciado-diploma of wettelijk equivalent, of andere kandidaten met een relevant academisch of academisch curriculum kunnen worden toegelaten, in overeenstemming met het advies van het uitvoerend comité van de cursus;
  3. Er wordt de nadruk gelegd op professionele ervaring op het gebied van sociaaleconomische ontwikkeling in een territoriale context, met de nadruk op professionals uit onder andere particuliere en non-profitorganisaties, sociale ondernemers, personeel en andere professionals in het openbaar bestuur.
Deze school biedt programma's in:
  • Portuguese (Portugal)


Laatst bijgewerkt op April 21, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Portugal - Vila Real, Vila Real
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2019
Portugal - Vila Real, Vila Real
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan