Er is bijzondere kracht in webdesign en -ontwikkeling, waaronder e-commerce, e-learning, e-health; en de groep heeft veel ervaring met interactie-ontwerp (bijv. bruikbaarheid en toegankelijkheid), sociale computing (bijv. sociale netwerken, computer-gemedieerde communicatie), mobiele technologie (bijv. iPhone), virtuele werelden (bijv. Second Life) en videogames . Op het gebied van tijdgebaseerde media heeft de groep een aanzienlijke interesse in het vastleggen en bewerken van digitale films en het manipuleren van volledig geanimeerde 3D-modelleringstechnieken zoals gebruikt in games en speelfilms.

Studieondersteuning

Postdoctorale bronnen
Onderzoeksstudenten in Digital Media werken in een toegewijde, ultramoderne studio, uitgerust met toonaangevende MAC's en pc-werkstations, met industriestandaard software. Er is ook een fotostudio en een productiestudio met green screen en motion capture-faciliteiten. De school is ook uitgerust met een 3D-lichaamsscanner - een van de slechts twee in het Verenigd Koninkrijk.
Ondersteuning
Als postdoctorale student maak je deel uit van een bloeiende onderzoeksgemeenschap en word je ondersteund door een uitgebreid programma van individuele supervisie, gespecialiseerde onderzoeksseminars, algemene vaardigheidstrainingsprogramma's en algemene departementale colloquia, meestal met externe sprekers. We moedigen u aan om uw werk bij te wonen en te presenteren op grote conferenties, en om deel te nemen aan onze interne conferentie- en seminarprogramma's.

Onderzoeksgebieden

Intelligente interacties

De Intelligent Interactions-groep heeft belangen in alle aspecten van informatietechnologie en mens-machine-interacties. Het werd in 2014 opgericht door de fusie van de onderzoeksgroep Beeld en Informatie en de Onderzoeksgroep Digitale Media.

De groep heeft een internationale reputatie voor haar werk in een aantal belangrijke toepassingsgebieden. Deze omvatten beeldverwerking en -visie, patroonherkenning, interactieontwerp, sociaal, alomtegenwoordig en mobiel computergebruik met een reeks toepassingen op het gebied van beveiliging en biometrie, gezondheidszorg, e-learning, computerspellen, digitale film en animatie.

 • Sociaal en affectief computergebruik
 • Hulprobotica en interactie tussen mens en robot
 • Hersenen-computerinterfaces
 • Mobiel, alomtegenwoordig en doordringend computergebruik
 • Sensornetwerken en data-analyse
 • Biometrische en forensische technologieën
 • Gedragsmodellen voor beveiliging
 • Distributed Systems Security (Cloud Computing, Internet of Things)
 • Geavanceerde patroonherkenning (medische beeldvorming, document- en handschriftherkenning, dierlijke biometrie)
 • Computeranimatie, gameontwerp en gametechnologieën
 • Virtuele en toegevoegde realiteit
 • Digital Arts, Virtual Narratives.


Careers

We hebben onze programma's ontwikkeld met een aantal industriële organisaties, wat betekent dat succesvolle studenten een sterke positie hebben om een ​​lange-termijn carrière in deze belangrijke discipline op te bouwen. Je ontwikkelt de vaardigheden en capaciteiten waar werkgevers naar op zoek zijn, waaronder probleemoplossend denken, onafhankelijk denken, schrijven van rapporten, tijdmanagement, leiderschapskwaliteiten, teamwerk en goede communicatie.

Kent heeft een uitstekende staat van dienst voor postdoctorale banen: meer dan 96% van onze postdoctorale studenten die in 2015 afstudeerden, vonden binnen zes maanden een baan of een verdere studiemogelijkheid.

Voortbouwend op het succes van Kent als toonaangevend instituut voor de inzetbaarheid van studenten in de regio, bieden we veel mogelijkheden om waardevol ervaring op te doen en de specifieke vaardigheden en vaardigheden te ontwikkelen die werkgevers waarderen.

Toelatingseisen

Een 2.2 of honours degree of MSc met Merit of hoger in een computer-, multimedia- en digitale kunst of een gerelateerd ontwerpvak.

Alle aanvragers worden op individuele basis beschouwd en aanvullende kwalificaties en beroepskwalificaties en ervaring worden ook in aanmerking genomen bij het beoordelen van aanvragen.

Internationale studenten

Raadpleeg onze International Student-website voor toegangsvereisten per land en andere relevante informatie voor uw land.

Engelstalige toelatingseisen

De universiteit vereist dat alle niet-moedertaalsprekers van het Engels een minimumstandaard van bekwaamheid in geschreven en gesproken Engels bereiken voordat ze aan een postgraduaat beginnen. Bepaalde onderwerpen vereisen een hoger niveau.

Opleiding te volgen in:
 • Engels

Zie 1 andere vakken van University of Kent, School of Engineering and Digital Arts »

Laatst bijgewerkt op November 7, 2018
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Duration
3 - 6 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
- Het jaarlijks collegegeld 2019/20 voor Home / EU PG Research-programma's is nog niet vastgesteld door de Research Councils UK.
Op locaties
Op datum
Aanmeldingslimiet
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
jan 2020
Aanmeldingslimiet