PhD in Economics, Networks and Business Analytics

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Lucca

2019/20 PhD-programma's aan de IMT School for Advanced Studies alt = "Lucca

Deadline voor aanvragen - 10 juli 2020 , 12.00 uur CEST

Aanvragen worden nu geaccepteerd voor de PhD-programma's van 2020/21 aan de IMT School for Advanced Studies alt = "Lucca ( www.imtlucca.it), een van de zes Schools of Excellence in Italië en een van de best beoordeelde graduate schools in Europa volgens de meest recente U-Multirank-enquête.

Zeer gemotiveerde kandidaten uit alle disciplines worden uitgenodigd om een van de 33 volledig bekostigde beurzen aan te vragen binnen twee doctoraatsprogramma's die wetenschappelijke competenties van economie, techniek, informatica, neurowetenschappen en gedragspsychologie, natuurkunde, toegepaste wiskunde, statistiek, geschiedenis en wetenschappen integreren. van cultureel erfgoed.

Economics, Networks en Business Analytics is een van de vier veldspecifieke Tracks die worden aangeboden en valt onder het PhD-programma "Systems Science". Deze track biedt deelnemers een gedegen kennis van moderne analytische methoden in economie en management. Met zijn multidisciplinaire aanpak is het spoor uniek in zijn toepassing van sterke integratie van concepten, analytische grondslagen en praktische expertise, om de nieuwe generatie economen, wetenschappers en praktijkmensen op te leiden met onderscheidende capaciteiten in het analyseren, interpreteren en beheren van complexe sociaaleconomische systemen.

Afgestudeerden zullen worden opgeleid om onderzoekers en beleidsmakers in de academische wereld, het beleid en de industrie te worden door kennis te integreren op de grens van economie, statistische fysica, computer en sociale wetenschappen met de verenigende taal van wiskunde en statistiek. Nauwe associaties met een geselecteerde reeks bedrijven en instellingen bieden de mogelijkheid om relevante problemen te analyseren, nieuwe analysetechnieken te motiveren om praktische problemen op te lossen. Studenten zijn betrokken bij de analyse van echte hoogdimensionale gegevens in de wereld, in samenwerking met bedrijven en instellingen. Tijdens hun doctorale studies worden studenten aangemoedigd om hun onderzoek met de onderzoekseenheden van de school uit te voeren .

ENBA-studenten hebben ook de mogelijkheid om hun scripties af te ronden onder de gezamenlijke supervisie (Double-degree) bij de KU Leuven of de Universiteit van Alicante.

Cursussen worden geleid door wereldberoemde onderzoekers en bieden studenten alle theoretische vaardigheden en geavanceerde tools die nodig zijn voor het rigoureus aanpakken van een groot aantal analyse-, ontwerp- en beheerproblemen binnen het brede kader van systeemanalyse in economische, sociale, fysieke, technologische en culturele domeinen . Gespecialiseerde docenten en personeel creëren een netwerk dat belangrijke begeleiding en ondersteuning biedt gedurende het hele PhD-programma. Door nauw samen te werken met de faculteit, zowel in de klas als bij de ontwikkeling van onderzoek, bereiken studenten het hoogste niveau van wetenschappelijke prestaties.

IMT School promovendi zullen in staat zijn om de vaardigheden die zij tijdens hun studie hebben verworven te gebruiken om complexe problemen te herkennen en op te lossen, om de meest geschikte methode of instrument te kiezen om deze problemen te benaderen, zelfs in disciplines buiten hun primaire onderzoeksgebied.

Alle studenten zijn gevestigd in het onlangs gerestaureerde San Francesco-complex, een volledig geïntegreerde campus in het historische centrum van de prachtige Toscaanse stad alt = "Lucca.De campus omvat vernieuwde woonvoorzieningen, een eigen kantine, studeer- en woonkamers, een state-of-the-art bibliotheek- en buitenrecreatieve ruimtes, die een unieke culturele, professionele en sociale omgeving voor onze doctoraatsopleiding creëren Geschikte studenten, naast gratis kost en inwoning, zullen ook een onderzoeksbeurs ontvangen die ongeveer € 15.300 / jaar De beurzen zijn volledig bekostigd voor maximaal vier jaar , met de mogelijkheid om na het derde jaar af te studeren.

De PhD-programma's op de IMT-school trekken studenten uit de hele wereld aan en zorgen voor een echt internationale omgeving. Engels is de officiële taal van de school. Bovendien krijgen alle studenten de mogelijkheid om periodes in het buitenland door te brengen aan onderzoeksinstituten, laboratoria of universiteiten, zowel binnen het Erasmus-kader als via ad hoc mobiliteitsovereenkomsten.

De meeste promovendi van de IMT School hebben een prominente rol gespeeld in academici, overheidsinstellingen, publieke en private bedrijven of beroepen over de hele wereld.

Voor meer informatie over de school, de toelatingseisen en hoe u zich kunt aanmelden, gaat u naar https://www.imtlucca.it/en

Deadline voor aanvragen - 10 juli 2020 , 12.00 uur CEST

Laatst bijgewerkt op apr 2020

Over de school

IMT School for Advanced Studies Lucca is a public graduate school and research institute that focuses on the analysis of economic, societal, technological and cultural systems.

IMT School for Advanced Studies Lucca is a public graduate school and research institute that focuses on the analysis of economic, societal, technological and cultural systems. Lees Minder