Het departement Economie benadrukt zowel onderwijs als onderzoek en ziet ze als elkaar versterkend. Faculteitsleden worden aangemoedigd om deel te nemen aan belangrijk onderzoek dat leidt tot publicatie in toonaangevende internationale tijdschriften. Faculteitsleden worden ook aangemoedigd om rigoureuze methodologieën toe te passen op lokale economische kwesties met een hoge academische waarde.

Faculteit leden in de afdeling worden hoog aangeschreven en hun prestaties worden formeel erkend in verschillende studies van productiviteit in alt = "economisch onderzoek." In 2012 rangschikte de Academische Ranglijst van Werelduniversiteiten, uitgevoerd door de Shanghai Jiaotong Universiteit, de Afdeling als nr. 1 in Azië en nr. 48 in de wereld Ook in 2012 beoordeelde de EDUNIVERSAL Best Masters Ranking de Afdeling als nr. 1 in het Verre Oosten van Azië.

Het Centrum voor Economische Ontwikkeling werd in 1995 opgericht met steun van het Departement. Het heeft tot doel onderzoek te ondersteunen naar het proces van economische ontwikkeling, met de nadruk op economische ontwikkeling in Groot-China en de regio Azië-Stille Oceaan. Sommige leden van de afdeling zijn actief in het multidisciplinaire Centre for Experimental Business Research van de School.

Het PhD- programma is een onderzoeksgerichte opleiding. Het is ontworpen om studenten in staat te stellen zich te concentreren op een gespecialiseerd gebied en hen de mogelijkheid te bieden om origineel, fundamenteel onderzoek op dat gebied te doen. Het programma bereidt studenten voor op onderwijs en / of onderzoek carrière in universiteiten, onderzoeksinstellingen, bedrijven en in de overheid.

Het promotieprogramma richt zich op origineel onderzoek door de student, maar vereist ook cursuswerk. Promovendi gaan over van toelating tot het programma tot kandidatuur voor het diploma, en vervolgens tot de verdediging van het proefschrift. Elk heeft een scriptiebegeleider die toeziet op het onderzoek van de student. Studenten verkrijgen een kandidatuur door met goed gevolg een kwalificerend examen af ​​te leggen. Van een voltijdstudent die goede vooruitgang boekt, wordt verwacht dat hij binnen vier jaar de PhD-graad kan behalen. De eerste twee jaar van het programma zal normaal gesproken worden besteed aan cursussen, wat leidt tot het grote veldonderzoek en een onderzoekspaper. Hierna begint de student met het schrijven van de scriptie.

Onderzoek Foci

Naast microalt = "economie, macroalt =" economie en econometrie, richten de onderzoeksdomeinen van het departement zich op: economische groei en ontwikkeling, industriële organisatie, internationaal alt = "economie, China economie, experimenteel en gedragsal alt =" economie, en arbeid alt = "economie.

Toelatingseisen

ik. Algemene toelatingsvoorwaarden

Kandidaten die willen toelating tot een masteropleiding moeten:

  • behaalde een bachelor's degree van een erkende instelling, of een goedgekeurde gelijkwaardige kwalificatie;

ii. Vereisten voor toelating tot de Engelse taal

U moet voldoen aan de vereisten voor de Engelse taal met een van de volgende vaardigheidsnormen *:

  • TOEFL-iBT 80
  • TOEFL-PBT 550
  • TOEFL-herziene Paper-Delivered Test 60 (totale scores voor lees-, luister- en schrijfsecties)
  • IELTS (Academic Module) Totale score: 6.5

* Als uw eerste taal Engels is en uw bachelordiploma of gelijkwaardige kwalificatie werd toegekend door een instelling waar het instructiemiddel Engels was, wordt afgezien van het vervullen van de bovenstaande vereisten in het Engels.

iii. Programmeer me - Specifieke toelatingsvoorwaarden

Aanvragers moeten een bevredigende score behalen in GMAT of GRE, bovenop (i) en (ii) hierboven


Deadline van de aanvraag

Raadpleeg http://pg.ust.hk/programs ("Toepassing") voor details.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 36 andere vakken van The Hong Kong University of Science and Technology »

Laatst bijgewerkt op February 5, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
3 - 6 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
42,100 HKD
per jaar
Deadline
Vraag informatie aan
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.

sep 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Einddatum