PhD in Economics

University of Gdansk

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

PhD in Economics

University of Gdansk

Over

Engelse taal Deeltijdse doctoraatsstudies in de economie is een driejarig part-time profiel van twee sessies van één week per jaar in september en juni. Online ondersteuning en overleg met de docenten zijn bovendien verzekerd.

Het collegegeld voor de studies is 3000 EUR per jaar voor alle kandidaten.

De Faculteit van Economie aan de University of Gdansk heeft rechten om Ph.D. en UHD-graden op het gebied van economie en om doctorale studies op dit gebied uit te voeren. Onze diploma's worden algemeen erkend in alle EU-landen, evenals in de VS, China en anderen. De deeltijdse doctorale studies in het Pools zijn sinds 1997 in de Faculteit der Economische Wetenschappen gehouden. De eerste editie van de Engelse taal-deeltijd doctoraat in de economie begon in september 2011.

Het panel van hoogleraren - onderzoekstips / supervisors van toekomstige PhD's - rechtvaardigt de aantrekkelijke mogelijkheid tot voorbereiding van het doctoraat in de Engelse taal in een breed spectrum van economische disciplines, te beginnen met theoretische aspecten van micro- en macro-economie, hedendaagse economische analyse, internationale economie en Europese integratie , internationale economische betrekkingen, financiële markten door de economie van human resources, marketing, human resources administratie aan moderne sectorale economische vraagstukken zoals transport en logistiek, internationale handel, handelsbeleid, regionale economie.

De bovengenoemde doctoraatsstudies gaan uit van een driejarig part-time profiel van twee sessies van één week per jaar in september en juni, waarbij online overleg met de tutoren aanvullend verzekerd is.

Het collegegeld voor de studies is 3000 EUR per jaar voor alle kandidaten.

Als je wilt solliciteren, neem dan contact op met de coördinator door een e-mail te sturen naar het adres: phdeconomics@ug.edu.pl

Deadline voor aanmelding is 31 augustus 2018. De eerste sessie in Polen is gepland voor 24-28.09.2018.

Werving

Het rekruteringsproces bestaat uit twee fasen:

  • online registratie
  • online overleg met de persoon die een seminar leidt.

Post-diploma Promotie-onderzoeken worden aangeboden voor kandidaten die in het bezit zijn van een diploma of een ander document van studie-afstuderen in het buitenland erkend volgens bepalingen betreffende nostrificatie van in het buitenland behaalde hoger-studies afstudeerdiploma's of onderhevig aan internationale overeenstemming als een equivalent van Poolse tweedegraadsstudies afstuderen of uniform Master studies diploma.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
University of Gdansk

Laatst bijgewerkt op April 3, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Deeltijd
Price
Prijs
3,000 EUR
per jaar
Information
Deadline
Contact school
Locations
Polen - Gdańsk, Pommeren
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Contact school
Einddatum Contact school
Dates
Oct. 2019
Polen - Gdańsk, Pommeren
Aanmeldingslimiet Contact school
Einddatum Contact school