De Ph.D. afgestudeerde heeft een grondige theoretische kennis op alle belangrijke gebieden van Egyptologie en een gedetailleerd overzicht en een actueel inzicht in de huidige stand van onderzoek en de bijbehorende problemen. Op basis van de bevestigde Ph.D. proefschrift, kan hij / zij uitzonderlijke kwaliteit aantonen in zijn / haar specifieke specialisatie. De wetenschappelijke, taalkundige en analytische vaardigheid en vaardigheden van de afgestudeerde maken hem / haar volledig uitgerust voor een professionele wetenschappelijke en pedagogische uitoefening op internationaal niveau. De Ph.D. afgestudeerd kan worden tewerkgesteld in vele top-rated instellingen gericht op de studie van de oudheid, evenals op het niveau van effectieve top executives in instellingen die deelnemen aan culturele, politieke, economische of handelsbetrekkingen tussen de Tsjechische Republiek en Egypte.


Het totale aantal aanvragers in het voorgaande academische jaar: 1 (eerdere accreditatie)
Aantal aanvragers toegelaten in het voorgaande academiejaar: 1 (vorige accreditatie)
Studieduur: 4 jaar
De instructietaal is Engels. Egyptologie is een betalend programma.


Beschrijving van verificatie- en evaluatiecriteria

Toelatingsexamen: eenrondexamen, interview

  1. Discussie over het project van de Ph.D. proefschrift: 0-30 punten;
  2. Beoordeling van de eerdere studies, onderzoek en andere academische activiteiten van de aanvrager en een beoordeling van de kennis van de aanvrager van secundaire literatuur (op basis van de door de aanvrager ingediende lijst): 0-15 punten;
  3. Vertaling en analyse van een geselecteerde Midden-Egyptische tekst: 0-15 punten.

Voorgestelde Ph.D. onderwerpen moeten vooraf worden geraadpleegd met de voorzitter van de vakgroep. Voorzitter van de vakgroep (programmadirecteur): Prof. Mgr. Miroslav Bárta, Dr., contact: miroslav.barta@ff.cuni.cz.


De kandidaat kan alleen worden toegelaten als hij / zij minimaal 30 punten behaalt in het toelatingsexamen en tegelijkertijd voldoende punten scoort om te plaatsen bij het verwachte aantal studenten dat is toegelaten tot het betreffende programma of de desbetreffende studietak (raadpleeg de toelatingsprocedure Specificaties die van toepassing zijn op de individuele programma's en takken van onderzoek); toelating wordt verleend aan alle aanvragers die hetzelfde aantal punten scoren als de aanvrager die als laatste in de ranglijst van opnames komt. Houd er rekening mee dat verschillende verwachte aantallen opnames van toepassing zijn op de full-time en gecombineerde vormen van studie. Kandidaten kunnen niet worden toegelaten zonder dat zij uiterlijk op de dag van inschrijving het bewijs van hun vooropleiding hebben geleverd (zie 5.4).


Voorwaarden voor toelating

Toelating tot een doctoraatsstudie wordt bepaald door het succesvol afronden van een masteropleiding.

Verificatie methode:
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 11 andere vakken van Charles University Faculty of Arts »

Laatst bijgewerkt op January 10, 2019
Deze cursus is Combinatie van online en op de campus
Begindatum
okt 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
Prijs
70,000 CZK
per academisch jaar. Online aanvraagkosten: 540 CZK.
Op locaties
Op datum
Begindatum
okt 2019
Aanmeldingslimiet

okt 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum