PhD in Emergency Management

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Het Emergency Management-programma van NDSU is gebaseerd op een kern van noodbeheer en methoden / theoriecursussen om studenten te helpen de studie van rampen en noodbeheer te benaderen vanuit het disciplinaire perspectief van noodbeheer. Bovendien put het programma uit andere disciplines die de ontwikkeling van processen en technieken verbeteren om met noodsituaties en rampen om te gaan.

De master- en doctoraatsopleidingen in noodbeheer bij NDSU zijn campusgebaseerd.

145082_Gate_HR.jpg

Doctoraat

Tegen de tijd dat een student afstudeert met een doctoraat in noodbeheer van NDSU, moet de student het volgende kunnen doen:

  1. Suggereer implicaties van de evolutie van noodbeheer voor beleid, praktijk en onderzoek.
  2. Blijk geven van uitgebreide kennis van de literatuur die verband houdt met de academische discipline binnen twee van de vier specialisatiegebieden binnen noodbeheer
  3. Ontwikkel inzichten, maak gevolgtrekkingen en / of trek conclusies over de huidige stand van kennis en de status van theorie over belangrijke onderwerpen binnen het bereik van de discipline.
  4. Formuleer benaderingen voor inspanningen op het gebied van noodbeheer.
  5. Beoordeel de belangrijkste methoden / analytische benaderingen en onderzoeksnormen met betrekking tot de discipline.
  6. Creëer nieuwe kennis op een manier die consistent is met de disciplinaire onderzoeksnormen.

Het programma benadrukt de studie van hoe mensen omgaan met gevarengebeurtenissen door middel van activiteiten die verband houden met paraatheid, respons, herstel en beperking. Dit uitgebreide en uitdagende programma is gericht op zowel uitgebreid onderzoek als de praktische toepassing ervan op het gebied van rampenbestrijding. Tijdens hun afstudeercarrière krijgen studenten de mogelijkheid om onderzoek te doen en in het veld te werken.

Toelatingseisen

De toelating is competitief en weerspiegelt de toewijding van de afdeling aan kleine, hoogwaardige studentencohorten die passen bij de mentorcapaciteit van de faculteit.

Aanvragers worden beoordeeld in een proces in twee fasen.

(1) In de eerste fase zullen de Graduate School-aanvraag van de aanvrager, referentiebrieven, GRE-scores (indien van toepassing) en voorbeelden van academisch schrijfpapier worden beoordeeld door de faculteit van het Department of Emergency Management.
(2) Kandidaten die aantonen dat ze goed passen bij het programma, worden uitgenodigd om de tweede fase van het toelatingsproces te voltooien.

Financiele assistentie

Zowel onderwijs- als onderzoeksassistentschappen zijn beschikbaar, afhankelijk van departementale en facultaire onderzoeksfondsen. Alle studenten komen automatisch in aanmerking voor afgestudeerde assistentschappen, tenzij ze anders vragen, dus er is geen afzonderlijk aanvraagproces vereist voor een dergelijke overweging. Onderscheidingen zijn gebaseerd op eerdere academische en professionele prestaties.

Laatst bijgewerkt op nov 2020

Over de school

NDSU is a student-focused, land-grant, research university with a graduate student population of about 2,000 across 75+ programs. Our students work with world-class faculty on innovative, and often in ... Lees meer

NDSU is a student-focused, land-grant, research university with a graduate student population of about 2,000 across 75+ programs. Our students work with world-class faculty on innovative, and often interdisciplinary, research. Additionally, our students have access to professional development opportunities, and events such as Three Minute Thesis. Our low tuition costs make NDSU a bargain, and our career outcomes are excellent. We are located in Fargo, ND – a Midwestern “hidden gem,” and a welcoming and vibrant community of about 230,000 with a unique rural-urban feel. We have a bustling entrepreneurial atmosphere; rich culture; great local fare, arts, and entertainment; and family friendly environment. Lees Minder