Overzicht

Het hoofddoel van het doctoraatsprogramma is om afgestudeerden voor te bereiden met het vermogen van onafhankelijk creatief werk en diepgaande kennis op het gebied van voedseltechnologie en andere aanverwante onderwerpen. De studie richt zich op het wetenschappelijke en onderzoekswerk in technologische processen en is gebaseerd op uitgebreide kennis van de chemische, biologische, technische en economische disciplines en de kennis van de oplossing van de specifieke complexe problemen van gekozen voedseltakken (graan, bakker en suikerechnologie, zuivel- en vettechnologie, vlees- en vleesproducten technologie, technologie van fruit en groenten, technologie van oppervlakteactieve stoffen en detergenten en cosmetica).

Careers

Afgestudeerden zijn in staat om te werken in de wetenschap en onderzoek of rechtstreeks in de voedingsindustrie, evenals in de aanverwante gebieden zoals cosmetica en de chemische industrie, inclusief de verwerking van afval en bescherming van het milieu. Ze kunnen managementfuncties bekleden in ontwikkeling, productie, controle en projectie in commerciële bedrijven of overheidsinstellingen. Vanwege het brede concept van expertise zijn de afgestudeerden niet alleen klaar voor professionele actie in hun specialisatie, maar ook voor de aanpassing voor mogelijke toepassing op andere technische en wetenschappelijke gebieden.

Selectie van recente scripties

  • Structurele analyse van polysacchariden van medicinale hout-verval paddenstoelen
  • Enzymatische bereiding van galacto-oligosacchariden Functionele eigenschappen van wei-eiwitten
Beoordeling van de echtheid van Azijn en ingeblikte producten die azijn bevatten
Toepassing van nieuwe scheidingsprocessen in de suikerindustrie
Trends in voedselverpakking: verpakkingen met antimicrobiële activiteit en hygiënische aspecten van het gebruik van weekmakers op basis van geëpoxideerde sojaolie
Radicale en pericyclische reacties in vetten en oliën bij hoge temperaturen
Bereiding en karakterisering van sorptiemiddelen op basis van gemodificeerde polysacchariden
Bereiding van polysaccharidederivaten met toepassingsbelang
Methodebepaling voor de authenticiteit van voedingssupplementen
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 17 andere vakken van University of Chemistry and Technology, Prague »

Laatst bijgewerkt op January 8, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
okt 2019
Duration
4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
2,300 EUR
Op locaties
Op datum
Begindatum
okt 2019
Aanmeldingslimiet

okt 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum