PhD in Global Studies

Algemeen

6 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Onze postdoctorale programma's, elk met verschillende programma-eisen, zijn gebaseerd op en zijn volledig compatibel met de gevestigde Europese en Amerikaanse onderwijssystemen. De Europese richtlijnen voor hoger onderwijs zijn vastgelegd in de Bologna-overeenkomsten. Zodra een minimum aantal studiepunten is behaald, kan een verzoek om afstuderen worden ingediend. Postacademische programma's zijn geavanceerde academische programma's voor academici en universitair afgestudeerden, evenals voor werkende professionals die een progressieve carrière op het gebied van communicatie en vrije kunsten willen nastreven. De werkelijk wereldwijde gemeenschap van het college biedt studenten ruime mogelijkheden om academische onderwerpen van belang en onderzoek na te streven met de nadruk op globalisering, communicatie en hoger onderwijs. Niet alle programma's worden op alle campussen aangeboden.

cursussen

Postacademische cursussen zijn onderverdeeld in opleidingsspecifieke cursussen. Keuzevakken kunnen worden gekozen uit een van de geplande cursussen die worden aangeboden op postdoctoraal niveau. Programmaspecifieke cursussen worden gepland op basis van inschrijvingen en zijn mogelijk niet op alle campussen beschikbaar. Studenten worden aanbevolen om cursussen te voltooien en credits te verdienen op het hoogst mogelijke niveau.

Programma-eisen

 • Totaal 60 studiepunten
 • Afgestudeerde cursussen 60 studiepunten
 • Cursussen (Ph.D.) 15 studiepunten / 3 cursussen
 • Cursussen (communicatie) 15 studiepunten / 3 cursussen
 • Cursussen (hoger onderwijs) 15 studiepunten / 3 cursussen
 • Proefschrift 15 studiepunten

Overschakelen naar een ander programma nadat de studies zijn gestart, is mogelijk zolang aan het einde van de onderzoeken aan de programma-eisen wordt voldaan. Daarom moet de beslissing om over te schakelen zo vroeg mogelijk worden genomen om te voorkomen dat niet wordt voldaan aan de programmavereisten binnen de beoogde programmaduur.

Proefschrift

Het uitgebreide proefschriftwerk bestaat uit een proefschriftvoorstel en het eigenlijke proefschrift. Voorstellen voor de titel en inhoud ervan worden ingediend door de student en goedgekeurd door onze academische raad. Proefschriften kunnen direct verband houden met de professionele activiteiten van de student.

Toelatingseisen

 • Vaardigheid in de Engelse taal.
 • Master diploma (of gelijkwaardig).
  • Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen academische of professionele masteropleidingen.
  • Graden met 60 Europese credits of 40 Amerikaanse semester credits worden als gelijkwaardig beschouwd.

Carrièreperspectieven

Onze opleidingen en cursussen zijn loopbaangericht van aard en bieden studenten een hoge mate van flexibiliteit tijdens hun postdoctorale studies. Door zich te concentreren op een breed scala aan gespecialiseerde onderwerpen, zijn studenten uitgerust met de nodige vaardigheden en kennis om succesvol te zijn in de hedendaagse mondiale economie, en zijn ze voorbereid op een breed scala aan professionele ontwikkeling en carrièremogelijkheden.

Postacademische programma's zijn een uitstekende keuze voor academici en universitair afgestudeerden met meerdere jaren relevante werkervaring die graag hun inzetbaarheid op de huidige arbeidsmarkt willen zien toenemen door zich bezig te houden met rigoureuze en academisch uitdagende postacademische studies om een relevante academische kwalificatie op het gebied van liberalisering te verkrijgen. kunst.

Na hun afstuderen vorderen studenten vooral hun loopbaan met toegang tot managementposities op het hoogste niveau bij nationale en multinationale bedrijven en organisaties in verschillende economische sectoren. Studenten kunnen er ook voor kiezen om hun studie zonder onderbreking voort te zetten in bijna al onze andere afgestudeerde en postdoctorale programma's om hun loopbaanperspectieven verder te verbeteren.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Dedicated to cross-cultural education with a global perspective, the European College for Liberal Studies (ECLS) is an independent private higher education institution with campuses in Europe and Asia ... Lees meer

Dedicated to cross-cultural education with a global perspective, the European College for Liberal Studies (ECLS) is an independent private higher education institution with campuses in Europe and Asia. ECLS offers flexible liberal and global studies at the Undergraduate/Bachelor/BA, Graduate/Master/MA and Postgraduate/Doctor/PhD level. Lees Minder
Barcelona , Brussel , Madrid , Zürich , Tokyo , Antwerpen + 5 Meer Minder