PhD in Human Resource Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het programma ontwikkelt intellectuele en professionele vaardigheden van de student. Door middel van het doctoraatsproefschrift zou een in aanmerking komende student het bewijs leveren van onafhankelijk en origineel wetenschappelijk werk.

Het proefschrift zou een onderscheidende bijdrage leveren aan de kennis van en inzicht in de vakdiscipline en het onderzoeksgebied. In aanmerking komende studenten zouden ook competentie vertonen in de toepassing van gerelateerde onderzoeksmethodologie en de juiste schriftelijke en / of mondelinge communicatie van het onderzoeksproces en de bevindingen. Studenten moeten in staat zijn om kritisch te reflecteren op het onderzoeksproces en de bevindingen.

Toelatingseisen

Een passende masteropleiding op het bredere gebied van human resource management, evenals de voltooiing van een onderzoeksmethodologie-module op Honours- en / of masterniveau met een gemiddeld voldoende van 65% op masterniveau. Drie tot vijf jaar relevante werkervaring in de branche.

Beperkingen voor studentenaantallen vereisen een selectieproces dat bestaat uit een volledig dagcentrum en psychometrische beoordelingen. Een module op zijn minst undergraduate niveau of hoger in statistische methoden of analytische technieken.

Contact details

Naam: mevrouw A Ferreira
Tel: 27 (0) 11 559 2079 / e-mail: amandaf@uj.ac.za

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.

Einddatum: Academisch begint in januari en eindigt in december. De deadline van het programma wordt bepaald door de duur van het programma.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Lees meer

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Lees Minder