PhD in Integrale en Transpersoonlijke Psychologie

Ons programma Integrale en Transpersoonlijke Psychologie (ITP) is een van de weinige ter wereld die een online PhD aanbiedt in psychiatrische benaderingen van mensen. Ons programma is ook uniek in zijn onderzoeksgerichte aanpak gericht op systematische kennisopbouw en de vooruitgang van het veld.

Whole-person psychology breidt de horizon van de conventionele westerse psychologie uit met mystieke en spirituele benaderingen die het menselijk bewustzijn transformeren. Het beschouwt psychologie ook als onderdeel van een uitgebreid raamwerk dat de levende systemen van lichaam, gemeenschap, maatschappij en de wereld omvat als onderling verbonden processen van evolutie in een levende, ademende kosmos. Vanuit dit perspectief kan wetenschappelijk werk even strikt als standaardbenaderingen worden nagestreefd, maar het wordt mogelijk om nieuwe en overtuigende onderzoeksvragen te stellen die dicht bij de kern liggen van wat het is om mens te zijn.

Over het programma

De doctorsgraad is voor professionals die hun geloofsbrieven willen verbeteren, een nieuwe betekenis willen cultiveren in hun werk, hun vaardigheden willen verdiepen of willen bijdragen aan het vormgeven van hun specialisatiegebieden. Het is ook voor studenten die een brede kennis willen verwerven als basis voor het lesgeven, raadplegen of werken met individuen. Het programma is gekoppeld aan een gepland onderzoekslaboratorium voor holistische neurowetenschappen, een collegiaal getoetst academisch tijdschrift dat gedeeltelijk is samengesteld door student-stagiairs en senior geleerden in het veld die beschikbaar zijn om studentenonderzoek te begeleiden.

Het programma, gestructureerd om te voldoen aan de behoeften van werkende professionals, wordt aangeboden in een online-formaat. Twee keer per jaar komen studenten en docenten bijeen voor residentiële intensives in de San Francisco Bay Area.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 6 andere vakken van California Institute of Integral Studies »

Deze cursus is Combinatie van online en op de campus
Begindatum
sep 2019
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019