PhD in Life Science

Algemeen

Beschrijving van opleiding

44021_1386233121_p.jpg

De afdeling Life Science biedt rigoureuze postdoctorale programma's en onderzoeksmogelijkheden op een reeks geavanceerde gebieden in het veld, met name in neurowetenschappen, structurele biologie, cel- en ontwikkelingsbiologie, mariene en milieubiologie en biotechnologie.

We streven ernaar om een ​​inspirerende omgeving te bieden voor het leren van studenten en voor het aanpakken van de uitdagingen van de moderne life science.

Onze missie is om een ​​gerenommeerd academisch programma in de biowetenschappen te ondersteunen en te verspreiden door excellentie in onderzoek en onderwijs te bereiken en door een belangrijke bijdrage te leveren aan biotechnologische innovaties in regionale en internationale arena's.

De Ph.D. programma is gericht op het cultiveren van gepromoveerden die zelfstandig geavanceerde onderzoeksprojecten kunnen uitvoeren, die zowel een brede kennis van de moderne levenswetenschappen als een diepgaande kennis van gespecialiseerde gebieden bezitten, en die ook originele kennis kunnen bijdragen aan het gebied van de levenswetenschappen door hun bevindingen te publiceren in peer-reviewed internationale tijdschriften. Studenten moeten ook slagen voor een kwalificerend examen dat is vastgesteld door de afdeling. Indiening en succesvolle verdediging van een proefschrift is vereist.

Onderzoek Foci

Onderzoek en ontwikkeling binnen de divisie Life Science benadrukken de volgende gebieden:

 • Cellulaire regulatie en signalering
 • Cancer Biology
 • Ontwikkelingsbiologie
 • Moleculaire en cellulaire neurowetenschap
 • Macromoleculaire structuur en functie
 • Marine en Environmental Science
 • Biotechnologie en medicinale biochemie

lab

Toelatingseisen

ik. Algemene toelatingsvoorwaarden

Kandidaten die toelating tot een doctoraatsopleiding vragen, moeten:

 • Een bachelordiploma behaald met een bewezen staat van dienst van uitstekende prestaties bij een erkende instelling; of bewijzen van bevredigend werk op postdoctoraal niveau op voltijdbasis gedurende ten minste één jaar of op deeltijdbasis gedurende ten minste twee jaar.

ii. Vereisten voor toelating tot de Engelse taal

U moet voldoen aan de vereisten voor de Engelse taal met een van de volgende vaardigheidsnormen *:

 • TOEFL-iBT: 80 #
 • TOEFL-pBT: 550
 • TOEFL-herziene paper-geleverde test: 60 (totale scores voor lezen, luisteren en schrijven secties)
 • IELTS (Academic Module): totaalscore: 6,5 en alle subscores: 5,5

* Als uw eerste taal Engels is en uw bachelordiploma of gelijkwaardige kwalificatie werd toegekend door een instelling waar het instructiemiddel Engels was, wordt afgezien van het vervullen van de bovenstaande vereisten in het Engels.

# verwijst naar de totale score in één enkele poging

Raadpleeg pg.ust.hk/programs voor meer programma-informatie

Laatst bijgewerkt op okt 2020

Over de school

Situated at the heart of Asia, the Hong Kong University of Science and Technology (HKUST) is a young and distinguished research university in Hong Kong. Ranked No. 27 in the World in the QS World Univ ... Lees meer

Situated at the heart of Asia, the Hong Kong University of Science and Technology (HKUST) is a young and distinguished research university in Hong Kong. Ranked No. 27 in the World in the QS World University Rankings (2020), HKUST offers a wide selection of research postgraduate studies in Science, Engineering, Business and Management, Humanities and Social Science, Environmental Studies, and Public Policy leading to the Master of Philosophy (MPhil) and the Doctor of Philosophy (Ph.D.) degrees. All programs are taught in English. Lees Minder