Het Department of Management staat bekend om zijn uitmuntende onderzoek. Het behoort tot de top tien alt = "managementafdelingen ter wereld voor de productiviteit van faculteiten gedurende vijf jaar (2008-2012), op basis van de Universiteit van Texas in Dallas 'onderzoek naar onderzoekspublicaties in vijf vooraanstaande alt =" managementtijdschriften (Academie van Management Journal, Academy of Management Review, Administrative Science Quarterly, Organization Science en Strategic Management Journal).

Onze faculteit wordt goed ondersteund in hun streven naar onderzoeksinteresses over verschillende onderwerpen in alt = "management, ze kunnen ook profiteren van hun locatie in Hong Kong om unieke onderzoeksinzichten te bieden over China.

Het doel van het PhD- programma van het departement is om uitmuntende wetenschappers te ontwikkelen die in belangrijke mate bijdragen aan de grenzen van alt = "managementkennis door hun werk te publiceren in de beste alt =" managementtijdschriften en die les kunnen geven aan grote onderzoeksuniversiteiten. rond de wereld.

Ons programma biedt degelijke training in de theorie en methoden van verschillende gebieden van alt = "management. Afgezien van rigoureuze cursussen met betrekking tot organisatorisch gedrag, human resource alt =" management, organisatietheorie en strategische alt = "management, studenten krijgen hands-on ervaring in het onderzoeksproces door met faculteitsleden te werken aan onderzoeksprojecten uit de vroege stadia van hun studie: sommige van deze projecten hebben geresulteerd in vooraanstaande tijdschriftpublicaties voor onze studenten, waardoor het programma studenten een zeer stimulerende leeromgeving biedt en hen in staat stelt om eerste onderzoeksvaardigheden te ontwikkelen voor het nastreven van academische excellentie.

Onderzoek Foci

De belangrijkste onderzoeksgebieden omvatten onderwerpen die verband houden met organisatietheorie en strategisch alt = "management inclusief corporate governance, ondernemerschap, instellingen en status, leren van organisaties, sociale netwerken, allianties / succes van joint ventures in China en multinationale bedrijfsstrategie; onderwerpen met betrekking tot human resources alt = "management en organisatorisch gedrag, waaronder sociale uitwisselingsprocessen, multiculturalisme, gedragsethiek, leiderschap in de Chinese context, afwijkend werk op de werkplek, externalisering van de werkgelegenheid, teamprocessen en effectiviteit, aanpassing van de expatriate, doelgerichtheid, creativiteit en diversiteit.

Toelatingseisen

ik. Algemene toelatingsvoorwaarden

Kandidaten die willen toelating tot een masteropleiding moeten:

  • behaalde een bachelor's degree van een erkende instelling, of een goedgekeurde gelijkwaardige kwalificatie;

ii. Vereisten voor toelating tot de Engelse taal

U moet voldoen aan de vereisten voor de Engelse taal met een van de volgende vaardigheidsnormen *:

  • TOEFL-iBT 80
  • TOEFL-PBT 550
  • TOEFL-herziene Paper-Delivered Test 60 (totale scores voor lees-, luister- en schrijfsecties)
  • IELTS (Academic Module) Totale score: 6.5

* Als uw eerste taal Engels is en uw bachelordiploma of gelijkwaardige kwalificatie werd toegekend door een instelling waar het instructiemiddel Engels was, wordt afgezien van het vervullen van de bovenstaande vereisten in het Engels.

iii. Programmeer me - Specifieke toelatingsvoorwaarden

Aanvragers moeten een bevredigende score behalen in GMAT of GRE, bovenop (i) en (ii) hierboven


Deadline van de aanvraag

Raadpleeg http://pg.ust.hk/programs ("Toepassing") voor details.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 36 andere vakken van The Hong Kong University of Science and Technology »

Laatst bijgewerkt op February 6, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
3 - 6 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
42,100 HKD
per jaar
Deadline
Vraag informatie aan
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.

sep 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Einddatum