PhD in Manufacturing Systems and Processes

De doctoraatsopleiding in Manufacturing Systems and Processes is gericht op wetenschappelijk onderzoek en onafhankelijke creatieve projecten op het gebied van onderzoek of ontwikkeling. Het doel is hoogopgeleide en creatieve afgestudeerden te produceren die kunnen deelnemen aan wetenschappelijke, onderzoeks- en professionele activiteiten op het gebied van de ontwikkeling van systemen en processen bij de productie van machines. Om te kunnen slagen in oplossingen van taken op het gebied van productiesystemen, automatisering van machines en / of productieprocessen in machines, de Ph.D. Kandidaten breiden hun kennis van wiskunde, natuurkunde en toegepaste wetenschappen verder uit en verfijnen deze in de theoretische basis van de studierichting.117782_laboratory_guy.jpg

De afgestudeerden zijn in staat om zelfstandig de gemasterde vaardigheden en het hoge niveau van theoretische kennis in lezingen aan te leren en verworven door middel van moderne leermethoden voor het oplossen van specifieke problemen op het gebied van toegepaste cybernetica, automatisering van machines en productieprocessen, automatisering van productieplanning, productie systemen met industriële robots, enz. Bovendien zijn ze bekend met de onderzoeksmethoden op het gebied van toegepaste mechanica en in staat tot kritische analyse, evaluatie en synthese, waardoor ze de resultaten van hun onderzoeken kunnen bespreken en de som van de huidige kennis op een professionele manier ter waarde van publiceren en delen met andere leden van de professionele gemeenschap, zowel in hun land als in het buitenland.

Na het afronden van het studieprogramma zullen de afgestudeerden slagen in teams van ontwerpers en controllers van moderne productiesystemen en in de onderzoeks- en ontwikkelingsteams in zowel theoretische als toegepaste onderzoeksgebieden in grote onderzoeksinstellingen die zich op een bepaald gebied richten. Door hun diepgaande kennis en professionele aanpak slagen ze er ook in om in een bredere context te slagen als docenten van de instellingen voor hoger onderwijs.

59269_welding-2178127__340.jpg

Škoda Auto Ph.D. Programma

Ph.D. Kandidaten van de TUL komen in aanmerking voor deelname aan de Škoda Auto Ph.D. programma of ze kunnen hun scriptie schrijven over een onderwerp dat door het bedrijf wordt aangeboden.

Belangrijkste feiten

 • FACULTEIT: Faculteit Werktuigbouwkunde
 • TAAL VAN INSTRUCTIE: Engels
 • aanmerking te komen:
  • Erkend tertiair onderwijs (Master degree) zoals voorgeschreven door Wet nr. 49/2009, Coll. (niet noodzakelijk voor aanvragers uit Slowakije, Polen, Hongarije, Duitsland en Slovenië).
  • Toelatingsexamen
 • DUUR: 4 jaar
 • FEE / ACADEMIC YEAR: USD 2000
 • AANVRAAG PRIJS: CZK 2000 / USD 100
 • APPLICATION DEADLINE: 31 januari, 31 augustus
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 8 andere vakken van Technical University of Liberec »

Laatst bijgewerkt op July 8, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
Prijs
2,000 USD
Fee / academisch jaar
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Aanmeldingslimiet
Einddatum