PhD in technologieën en materialen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

programma beschrijving

De doctoraatsopleiding is gericht op onafhankelijke wetenschappelijke en onderzoeksprojecten op het gebied van materialen. Het doel is om hoogopgeleide en creatieve afgestudeerden te produceren die kunnen deelnemen aan wetenschappelijke, onderzoeks- en professionele toepassingen en ontwikkelingen van materialen voor machinebouw.

117779_chemistryclass.jpg

De afgestudeerden zijn in staat om zelfstandig de gemasterde vaardigheden en het hoge niveau van theoretische kennis aangeboden in lezingen en verworven door middel van moderne leermethoden voor het oplossen van specifieke problemen op het gebied van engineering technologie. Verder zijn ze bekend met de onderzoeksmethoden op het gebied van engineeringtechnologie en in staat tot kritische analyse, evaluatie en synthese, en kunnen ze dus de resultaten van hun onderzoeken bespreken en de som van de huidige kennis op een professionele manier uitbreiden met publiceren en delen met andere leden van de professionele gemeenschap, zowel in hun land als in het buitenland.

Na het afronden van de opleiding slagen de afgestudeerden erin posities van leden van het onderzoeksteam te bekleden in zowel theoretische als toegepaste onderzoeksgebieden of als experts in de teams van industriële ontwikkelingscentra en grote onderzoeksinstellingen die zich op een bepaald gebied richten. Door hun diepgaande kennis en professionele aanpak slagen ze er ook in om in een bredere context te slagen als docenten van de instellingen voor hoger onderwijs.

59271_scientific-2040795__340.jpg

Škoda Auto PhD-programma

Promovendi van de TUL komen in aanmerking voor deelname aan het Škoda Auto PhD-programma of ze kunnen hun proefschrift over een door het bedrijf aangeboden onderwerp schrijven.

117780_promotionabroad3.jpg

Belangrijkste feiten

 • FACULTEIT: Faculteit Werktuigbouwkunde
 • TAAL VAN INSTRUCTIE: Engels
 • aanmerking te komen:
  • Erkend tertiair onderwijs (masterdiploma) zoals voorgeschreven door wet nr. 49/2009, Coll. (niet nodig voor aanvragers uit Slowakije, Polen, Hongarije en Slovenië).
  • Toelatingsexamen / interview
 • DUUR: 4 jaar
 • FEE / ACADEMIC YEAR: USD 2000
 • AANVRAAG PRIJS: CZK 2000 / USD 100
 • APPLICATION DEADLINE: 31 januari, 31 augustus
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Top-level results in research and science, excellence in teaching and interdisciplinary collaboration have stood for the Technical University of Liberec since 1953. Around 7000 students study at seven ... Lees meer

Top-level results in research and science, excellence in teaching and interdisciplinary collaboration have stood for the Technical University of Liberec since 1953. Around 7000 students study at seven faculties and one specialized institute. Lees Minder
Liberec , Wrocław , Zittau + 2 Meer Minder