Het PhD-programma Philosophy, Cosmology and Consciousness (PCC) heeft tot doel het leiderschap te creëren dat nodig is voor diepgaande, progressieve, transformatie van sociale instellingen en individueel bewustzijn. PCC is toegewijd om de menselijke soort opnieuw te verbeelden als een wederzijds versterkend lid van de aardgemeenschap.

PCC trekt intellectueel betrokken individuen aan die ernaar streven om betekenisvolle manieren te vinden om hun gaven te ontwikkelen om de toekomst van de wereld te dienen. Gebaseerd op enkele van de krachtigste ideeën van westerse intellectuele en spirituele tradities, samen met inzichten uit Aziatische spirituele filosofieën en inheemse wereldbeelden, heeft de faculteit PCC een multidisciplinaire cursus van studie gebouwd om de reis van elke student naar zijn of haar specifieke leiderschapsrol te versnellen.

Het programma is bedoeld om doordachte actie te inspireren door het belang te benadrukken van het koppelen van theoretische studie en reflectie aan praktisch ingrijpen in de wereld. Het programma ondersteunt diegene die geroepen zijn om de ongekende evolutionaire uitdagingen van de Aarde gemeenschap te ontmoeten door een rigoureuze en ondersteunende leergemeenschap aan te bieden waar deelnemers hun stem en visie als leiders kunnen vinden.

Over het programma

Promovendi voltooien cursussen, examens en een proefschrift.

Studenten toegelaten tot de doctoraatsconcentratie die geen MA van CIIS in Philosophy, Cosmology, and Consciousness hebben, kunnen worden verplicht om maximaal 18 extra vakken (minus equivalenten) uit het kerngedeelte van het MA-curriculum in te vullen.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 6 andere vakken van California Institute of Integral Studies »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
2 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019