Read the Official Description

Afgestudeerden beschikken over competentie in basisprincipes van de natuurkunde.

Afgestudeerden beschikken over een geavanceerde en diepgaande kennis van hun eigen onderzoeksgebied van specialisatie.

Afgestudeerden zullen zeer bekwaam zijn in het gebruik van geavanceerde wetenschappelijke experimentele / observationele / computationele / theoretische methoden en / of hulpmiddelen die geschikt zijn voor hun specialisatiegebied.

De belangrijkste uitkomst van hun Ph.D. zal het vermogen zijn om onafhankelijk en innovatief onderzoek uit te voeren, kritisch te denken, te kunnen werken in een geavanceerde en internationale onderzoeksomgeving.

Ze zullen in staat zijn om een ​​origineel wetenschappelijk werk uit te voeren aan de voorhoede van hun vakgebied, en produceren een geschreven proefschrift.

Afgestudeerden kunnen de belangrijkste kwesties in hun vakgebied samenvatten en de resultaten van wetenschappelijk onderzoek op professioneel niveau en aan andere studenten communiceren.

De onderzoeksgebieden van de activiteit van de Graduate Course zijn kern- en subnucleaire fysica, astrofysica, fysica van de gecondenseerde materie, theoretische fysica, medische fysica en biofysica.

Vacatures kansen

Onderzoeksactiviteiten aan nationale en buitenlandse universiteiten, onderzoekscentra en de industrie. Lesgeven aan universiteiten en middelbare scholen. Banen waarvoor een hoge wetenschappelijke expertise vereist is, zowel in de publieke als in de particuliere sector.

Werkgelegenheidsgegevens voor onze Ph.D. vertonen een zeer positieve trend: gedurende vele jaren worden ze gevolgd gedurende ten minste 5 jaar na het Ph.D. diploma. Het verkrijgen van goede postdoc-posities bij Italiaanse of buitenlandse instellingen, universiteiten of laboratoria wordt beschouwd als een indirecte, maar effectieve kwaliteitsindicator van de Ph.D. School. Percentages in de laatste 5 cycli: 14% werkzaam bij Italiaanse universiteiten, 38% bij buitenlandse universiteiten, 28% werkzaam bij Italiaanse of buitenlandse onderzoeksinstituten, het resterende deel werkzaam als docent, als financieel analist, programmeur, statistiekdeskundige in verzekeringsmaatschappijen, enz.

Lijnen van onderzoek

  1. Nucleaire en subnucleaire fysica
  2. astrofysica
  3. De fysica van de gecondenseerde materie
  4. Theoretische fysica
  5. Medische fysica en biofysica

De beurzen worden toegekend voor 3 jaar en hun jaarlijks bedrag is € 15,343,28 bruto (ongeveer € 1130 netto per maand).

Toelating is gebaseerd op een vergelijkend onderzoek.

Toepassingen zijn nu open tot en met 14 juni 13:00 (Italiaanse tijd)

De Call for Applications (Notice of Competition) is beschikbaar op href = "http://www2.units.it/dott/en/?file=DottBandi.inc

Voor meer informatie over het programma, raadpleeg href = "https://web.units.it/dottorato/fisica/en

href = "https://web.units.it/dottorato/fisica/sites/fisica/files/all_pagb/PhD_Physics_Trieste_XXXIV_v0.pdf

Program taught in:
Engels

See 8 more programs offered by University of Trieste »

Last updated May 30, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
3 jaar
Voltijd
By locations
By date
Begindatum
Oct. 2019
Application deadline

Oct. 2019

Video UNITS 2016 - English version