Lees de Officiële Beschrijving

PhD-programma in Public Affairs

De Truman School biedt kleine klassen, nauwe relaties met docenten van de faculteit en mogelijkheden om deel te nemen aan lopend onderzoek. Studenten krijgen een rijke academische ervaring op het pad naar een succesvolle en bevredigende loopbaan in publieke aangelegenheden. Tegen de tijd dat onze studenten afstuderen, zijn ze volledig geëngageerde experts in hun subveld met brede perspectieven.

De Truman School is diep interdisciplinair. De diverse academische vorming van onze faculteit geeft studenten de gelegenheid om vele theoretische en methodologische perspectieven en meerdere manieren van denken over sociaalwetenschappelijk onderzoek te verkennen.

Promovendi volgen lessen en doen onderzoek met faculteiten uit verschillende disciplines van de Truman School en de University of Missouri. Nauw werk met de faculteit door middel van onderzoeksassistentschappen en het proefschrift moedigt studenten aan om verschillende perspectieven toe te passen op echte problemen en nieuwe manieren te ontwikkelen om problemen in het overheidsbeleid en het openbaar bestuur aan te pakken.

Promovendi werken samen met de faculteit aan de Truman School die een brede expertise, waaronder governance, recht en openbaar beleid, vertegenwoordigt; kinderbeleid; Onderwijsbeleid; en sociaal beleid.

Collegegeld

Bezoek onze website om de kosten te berekenen

Opleiding te volgen in:
Engels
Laatst bijgewerkt op March 13, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
aug 2019
Duration
5 - 8 jaar
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
aug 2019
Aanmeldingslimiet

aug 2019