Overzicht

Deze PhD-cursus is volledig gewijd aan TESOL Research. Dit doctoraat zal van belang zijn voor diegenen die een achtergrond hebben in talen, taalkunde, toegepaste taalkunde of een verwant vakgebied, alsook voor taaldocenten die een grote interesse hebben in onderzoek.

Deze cursus zal je onderzoeksvaardigheden ontwikkelen en je op weg helpen om een ​​autonome onderzoeker te worden. Het doctoraat is een belangrijke kwalificatie die je zal markeren als een deskundige onderzoeker op het gebied van het lesgeven van Engels aan sprekers van andere talen. Je zult nieuwe vaardigheden verwerven in het begrijpen van complexe zaken, je probleemoplossend vermogen aanscherpen, je zelfvertrouwen als onderzoeker vergroten en je kennis van het vak vergroten terwijl je ook van de PhD-ervaring geniet.

We zullen u gedurende uw tijd op het doctoraat TESOL Research ondersteunen. Voordat u begint aan uw proefschriftonderzoek, zal de cursus uw ontwikkeling van onderzoeksvaardigheden stimuleren door middel van zeven aangeleerde modules over TESOL, onderzoeksmethoden en educatieve theorieën. Ons doctoraat in TESOL Research biedt u de mogelijkheid om verder te gaan dan wat vereist zou zijn van een Masters of Research (MRes) en een Educational Doctorate (EDD), in die zin dat u een meer substantiële 60.000-woorden proefschrift zult produceren.

De academische omgeving aan de University of Stirling geeft je niet alleen vrijheid en uitdagingen, maar het biedt je ook tal van kansen voor intellectueel debat met collega-experts. Uw PhD-reis zal uw toekomst vormgeven als geen andere kwalificatie - academisch, professioneel en persoonlijk.

Door te slagen, bent u een goed afgeronde professionele onderzoeker die:

  • heeft kennis van het bredere onderwijsveld
  • is bekwaam in het gebruik van zowel kwantitatieve als kwalitatieve methoden
  • heeft de vaardigheden die nodig zijn om onderzoek te doen naar elk gebied binnen TESOL
  • kan een bijdrage leveren aan wetenschappelijke kennis en beroepspraktijk

Belangrijkste redenen om bij ons te studeren

# 1 Studie in een levendige academische divisie, die de top 10 in het VK voor onderwijs is (De complete universiteitsgids 2019)

# 2 Ontvang gerichte ondersteuning bij uw kennis- en onderzoeksontwikkelingsproces vanaf de eerste dag van uw doctoraat

# 3 Profiteer van een flexibel programma dat intensief wordt geleverd, zodat u uitgebreid kunt lezen en onderzoeken

Onderwijs

De modules die in dit baanbrekende doctoraat in de TESOL Research-cursus worden gegeven, worden op een face-to-face en blended basis gegeven. De bezorgstijl zoals lezingen, workshops en presentaties van studenten worden zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de inhoud van de module en uw behoeften.

U profiteert van een flexibele cursus die intensief wordt geleverd (meestal op vrijdag), zodat u uitgebreid kunt lezen en onderzoeken.

TESOL-studenten worden ook uitgenodigd voor de vergaderingen van de TESOL Researcher Development Group en voor onze ELTR-evenementen (English Language Teaching and Research), die worden gegeven door vooraanstaande onderzoekers en professionals.

In de meest recente studie van QS kregen medewerkers van de University of Stirling een 5 op 5 sterren voor onderwijs (QS World University Rankings 2018).

Beoordeling

Beoordelingen voor de aangeleerde modules zullen variëren afhankelijk van hun respectieve leerresultaten en kunnen een presentatie, geannoteerde bibliografie, essay en onderzoeksvoorstel omvatten. Voor elke module met 20 studiepunten wordt u gevraagd een werk te produceren dat overeenkomt met een essay van 3.000 woorden. Je laatste opdracht is de productie van origineel onderzoek dat moet worden gerapporteerd in een thesis van 60.000 woorden.

Studenten die drie van de twintig studiepunten (inclusief twee kerndiploma's) met goed gevolg hebben afgelegd, maar niet doorgaan naar de andere lesmodules, worden afgesloten met een postdoctoraal certificaat in TESOL Research.

Studenten die zes van de twintig studiepunten (inclusief de vier kernkwalificaties) met goed gevolg hebben afgelegd maar niet overgaan tot de TESOL-onderzoekspraktijk (TESPR03), worden afgesloten met een postgraduaatdiploma in TESOL Research.

Kandidaten die alle zeven modules hebben doorlopen maar niet doorgaan met de Thesis (TESPR04) zullen met een MRes afsluiten in TESOL Research.

In het buitenland studeren

Als een student op onze PhD TESOL Research-cursus, heb je de fantastische kans om waardevolle werkervaring op te doen door Engelse les te geven aan sprekers van Engels als vreemde taal in 33 Europese landen via Erasmus traineeships.

De University of Stirling heeft ook nauwe samenwerkingsverbanden ontwikkeld met twee universiteiten over de hele wereld om het vinden van een plaatsing zo naadloos mogelijk te maken en u op maat gemaakte onderwijs- en leermogelijkheden te bieden. Als u aan de geschiktheidscriteria voldoet, kunt u een plaatsing aanvragen bij:

Leuphana University of Lüneburg, Duitsland

Maak klasobservatie, supervisie door kleine groepen en onderwijsondersteuning op een lokale middelbare school. Tijdens de schoolvakantie, krijg je de kans om te werken met materiaalontwikkeling of met schrijfondersteuning aan de universiteit.

Széchenyi István University, Hongarije

Doe mee met klasobservatie en lesgeven aan de universiteit of de praktijkschool van de universiteit.

Applicatie-informatie zal worden verstrekt aan studenten die ons doctoraat TESOL Research uitvoeren.

Course director

Dr. Vander Viana

tesol@stir.ac.uk

44 (0) 1786 467681

Vergoedingen - 2018/2019

  • Overseas, Year 1: £ 15,250, Year 2: £ 13,250, Year 3: £ 13,250, Year 4 (indien vereist): £ 13,250
  • Home / EU Jaar 1: £ 6200, jaar 2: £ 4,260, jaar 3: £ 4,260, jaar 4 (indien nodig): £ 4,260
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 3 andere vakken van University of Stirling »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
36 - 96 maanden
Deeltijd
Voltijd
Prijs
6,200 GBP
Overzee, jaar 1: £ 15.250, jaar 2: £ 13.250, jaar 3: £ 13.250, jaar 4 (indien vereist): £ 13.250 - Home / EU jaar 1: £ 6200, jaar 2: £ 4.260, jaar 3: £ 4.260 , Jaar 4 (indien vereist): £ 4,260