Het programma wordt aangeboden door de afdeling Chemische en Biologische Techniek met de volgende onderzoekshulpmiddelen en ultramoderne faciliteiten, die studenten een ideale omgeving voor onderzoek bieden.

Onderzoek Foci

Chemische en biologische engineering is een zeer gediversifieerde engineering- en wetenschapsdiscipline. Het onderzoek van het departement kan worden onderverdeeld in vijf belangrijke gebieden:

Geavanceerde materialen

Nanomaterialen, grafeen, 2D-materialen, zeolieten, nieuwe polymeren, polymeercomposieten, DNA-zelfassemblage, polymeerinterfaces en -oppervlakken evenals polymeer / keramische membranen. Er worden diepgaande studies uitgevoerd naar synthese en karakterisering van nanomaterialen, rheologie, niet-Newtons flow, warmte- en massatransport en procescontrole in verband met het spuitgietproces.

Biomolecular Engineering

Ontwerp en engineering op moleculair niveau van van nature verkregen en kunstmatige materialen voor regeneratieve geneeskunde, medicijnafgifte en therapeutica, nieuwe sensingstrategieën en diagnostisch platform voor point-of-care, synthetische en systeembiologie, omics-technologie en bio-informatica.

Energy Technologies

Energieopslag- en conversietechnologieën waaronder brandstofcellen, geavanceerde batterijen, zonnecellen, elektrolyse-apparaten en supercondensatoren. De belangrijkste onderzoeksactiviteiten omvatten optimalisatie van energiesystemen, ontwikkeling van geavanceerde materialen en kritische componenten, inzicht in reactiemechanismen en modellering / simulatie.

Milieutechniek

Vorming en bestrijding van luchtvervuiling, ontgeuring van binnenlucht, katalytische en geavanceerde oxidatie, elektrocoagulatie en elektro-oxidatie, geavanceerde methoden voor afvalwaterzuivering, gevaarlijke afvalstoffen en micro-contaminatie, afvalminimalisatie en schonere technologieën.

Product- en procesontwerp

Ontwerpoptimalisatie, chemische processen, biochemische processen, lotgevallen en transport in het milieu, en oppervlakteverschijnselen en effecten. Het ontwerp van hoogwaardige producten, zoals levensmiddelenadditieven en farmaceutische producten, is ook een actief onderzoeksgebied.


uitrusting

Het departement beschikt over de modernste analytische instrumenten, waaronder een krachtige vloeistofchromatograaf, gaschromatografen met een massaselectieve detector, vlamionisatiedetector, inductief gekoppelde plasmaspectrometer, organische koolstofanalysator, UV / zichtbare spectrofotometer, Raman en FTIR spectrometers, differentiële scanningcalorimeter, capillaire reometer en universele testmachine. Bovendien beschikt elk onderzoeksgebied over specifieke faciliteiten.

De centrale faciliteiten van de universiteit bieden relevante ondersteuning, waaronder een elektronische ondersteuningswinkel, een instrumentatiepool, een machinewerkplaats en de faciliteit voor ontwerp en productieservices. Er zijn ook geavanceerde computerfaciliteiten, waaronder een massaal parallelle verwerkingscomputer.

Toelatingseisen

ik. Algemene toelatingsvoorwaarden

Kandidaten die willen toelating tot een masteropleiding moeten:

  • behaalde een bachelor's degree van een erkende instelling, of een goedgekeurde gelijkwaardige kwalificatie;

ii. Vereisten voor toelating tot de Engelse taal

U moet voldoen aan de vereisten voor de Engelse taal met een van de volgende vaardigheidsnormen :

  • TOEFL-iBT 80
  • TOEFL-PBT 550
  • TOEFL-herziene Paper-Delivered Test 60 (totale scores voor lees-, luister- en schrijfsecties)
  • IELTS (Academic Module) Totale score: 6.5

Als uw eerste taal Engels is en uw bachelordiploma of gelijkwaardige kwalificatie werd toegekend door een instelling waar het instructiemiddel Engels was, wordt afgezien van het vervullen van de bovenstaande vereisten in het Engels.


Deadline van de aanvraag

Raadpleeg http://pg.ust.hk/programs ("Toepassing") voor details.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 36 andere vakken van The Hong Kong University of Science and Technology »

Laatst bijgewerkt op February 5, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Duration
3 - 6 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
42,100 HKD
per jaar
Deadline
Vraag informatie aan
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Op locaties
Op datum
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Einddatum

sep 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Einddatum