Overzicht

Het doel van de doctoraatsstudie is om afgestudeerden voor te bereiden met het vermogen van onafhankelijk creatief werk en diepgaande kennis op het gebied van biotechnologie en andere aanverwante onderwerpen. De studie richt zich op het wetenschappelijk en onderzoeks- werk in biotechnologische processen en is gebaseerd op uitgebreide kennis van de chemische, biologische, technische en economische disciplines en de kennis van de specifieke eigenschappen van de planten-, dieren- en microbiële cellen.

Careers

Afgestudeerden kunnen werken in de wetenschap en onderzoek of rechtstreeks in de biotechnologie-industrie, evenals in de aanverwante gebieden zoals voedselverwerking, farmaceutische en chemische industrie, inclusief de verwerking van afval en bescherming van het milieu. Ze kunnen managementfuncties bekleden in ontwikkeling, productie, controle en projectie in commerciële bedrijven of overheidsinstellingen. Vanwege het brede concept van expertise zijn de afgestudeerden niet alleen klaar voor professionele actie in hun specialisatie, maar ook voor de aanpassing voor mogelijke toepassing op andere technische en wetenschappelijke gebieden.

Selectie van recente scripties

  • Nieuwe manieren om de colloïdale stabiliteit van bier te verbeteren
Microalgenoppervlaktewisselingen en hun biotechnologische toepassingen
Analyse van genen die coderen voor enzymen die betrokken zijn bij de afbraak van aromatische verontreinigende stoffen in Rhodococcus erythropolis
Bacteriële productie van oppervlakte-actieve verbindingen en hun biologische activiteit
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 17 andere vakken van University of Chemistry and Technology, Prague »

Laatst bijgewerkt op January 8, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
okt 2019
Duration
4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
2,300 EUR
Op locaties
Op datum
Begindatum
okt 2019
Aanmeldingslimiet

okt 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum