Scheikunde als een discipline groeit en verandert snel. De traditionele afdelingen van de chemie in analytische, anorganische, organische en fysieke alt = "chemie weerspiegelen niet langer de dynamische en multidisciplinaire aard van het veld." Chemie is in feite de "centrale wetenschap", die relevant is op gebieden zoals moleculaire biologie, moleculaire fysica, materiaalkunde, moleculaire engineering, biotechnologie, milieuwetenschappen en geneesmiddelenontwerp.

Als een postdoctorale student in de afdeling Scheikunde aan The Hong Kong University of Science and Technology , krijg je de kans om te studeren in programma's die de huidige, centrale positie van scheikunde weerspiegelen en leer je van diverse, innovatieve faculteiten op de voorgrond van hun onderzoeksgebieden.

Onze missie is om onderzoeks- en instructiemogelijkheden te bieden in de opkomende gebieden van de chemie, met behoud van een programma dat is gebaseerd op de basis van de discipline. Postdoctorale programma's benadrukken training in origineel onderzoek gericht op fundamentele, interdisciplinaire en toegepaste gebieden. Het aanvullen van onze formele studieprogramma's is een actief seminarprogramma waarmee studenten kennis kunnen maken met vooraanstaande en internationale wetenschappers die pionier zijn in het creëren van nieuwe chemische kennis.

Het doel van het PhD- programma in de chemie is om studenten voor te bereiden op de uitvoering en afronding van een substantieel onderzoeksproject om volwassen, onafhankelijke wetenschappers te worden die zelf in staat zijn om hun eigen originele projecten in academische of industriële zin te ontwerpen, initiëren en uitvoeren. omgevingen.

De toelating tot het programma moet als een voorrecht worden beschouwd en de daaropvolgende uitvoering van het onderzoek door een promovendus is een belangrijke onderneming. Het vereist de toepassing van aanzienlijke diepte en breedte van de wetenschap, en er moet een substantiële ontdekking van nieuwe wetenschap zijn. Het uiteindelijke proefschrift moet duidelijk en volledig de vervulling van deze criteria weerspiegelen.

Onderzoek Foci

Onderzoek en ontwikkeling binnen het departement richten zich op vijf hoofdgebieden:

  • Synthetische chemie: synthetische methodologie, organometallisch alt = "chemie en katalyse.
  • Moleculaire dynamica en structuur van complexe systemen: laser-gebaseerde spectroscopie, dynamica van biomoleculaire en supramoleculaire systemen, computationele alt = "chemie (eiwit / RNA-vouwing).
  • Materiaalwetenschappen: nanomaterialen, biomaterialen en polymere en organische elektronische materialen.
  • Chemische biologie: Eiwitorganisatie in metabolisme, signaaltransductie.
  • Analytische / milieuchemie: methodeontwikkeling en toepassingen voor milieu- en bioanalytisch onderzoek alt = "chemie en atmosferische alt =" chemie.

De afdeling heeft internationale banden met de grote chemische industrieën en heeft een sleutelrol gespeeld bij het opzetten van universiteitsbrede samenwerkingsverbanden met universiteiten, onderzoeksinstellingen en bedrijven in Hongkong, China, Japan, Europa en de VS.

Toelatingseisen

ik. Algemene toelatingsvoorwaarden

Kandidaten die willen toelating tot een masteropleiding moeten:

  • behaalde een bachelor's degree van een erkende instelling, of een goedgekeurde gelijkwaardige kwalificatie;

ii. Vereisten voor toelating tot de Engelse taal

U moet voldoen aan de vereisten voor de Engelse taal met een van de volgende vaardigheidsnormen *:

  • TOEFL-iBT 80
  • TOEFL-PBT 550
  • TOEFL-herziene Paper-Delivered Test 60 (totale scores voor lees-, luister- en schrijfsecties)
  • IELTS (Academic Module) Totale score: 6.5

* Als uw eerste taal Engels is en uw bachelordiploma of gelijkwaardige kwalificatie werd toegekend door een instelling waar het instructiemiddel Engels was, wordt afgezien van het vervullen van de bovenstaande vereisten in het Engels.


Deadline van de aanvraag

Raadpleeg http://pg.ust.hk/programs ("Toepassing") voor details.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 36 andere vakken van The Hong Kong University of Science and Technology »

Laatst bijgewerkt op February 5, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Duration
3 - 6 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
42,100 HKD
per jaar
Deadline
Vraag informatie aan
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Op locaties
Op datum
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Einddatum

sep 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Einddatum