PhD in de luchtvaart

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Ph.D. studenten in luchtvaartwetenschappen aan de Saint Louis University voltooien cursussen voordat ze een kwalificerend examen plannen dat zich richt op onderwerpen die verband houden met de cursussen en beoordeelt de algemene voorbereiding op afstudeeronderzoek. Na het behalen van het kwalificerende examen ontwikkelen studenten een proefschriftvoorstel onder toezicht van een onderzoeksmentor. Vervolgens presenteren en verdedigen studenten het proefschriftvoorstel. Na het uitvoeren van onderzoek en het schrijven van een proefschrift, verdedigen studenten het proefschrift in een openbaar forum en vervolgens privé aan de commissie.

Curriculumoverzicht

Studenten zullen werken met hun adviseur en Ph.D. commissie om de specifieke cursussen te bepalen om het programma te voltooien. Die studenten die in het bezit zijn van een passende Master of Science-graad mogen maximaal 27 studiepunten van de bijbehorende MS-studiepunten opnemen, maar niet de scriptie of projectcredits, in de 63 studiepunten die vereist zijn voor de Ph.D. mate.

Careers

Afgestudeerden met een Ph.D. in de luchtvaartwetenschap zijn uniek gekwalificeerd om luchtvaartgerelateerd onderzoek uit te voeren in de academische wereld, de overheid en de industrie.

Leerresultaten

 1. Afgestudeerden kunnen relevante literatuur of wetenschappelijke bijdragen op het (de) studiegebied beoordelen.
 2. Afgestudeerden zullen in staat zijn om de belangrijkste praktijken, theorieën of onderzoeksmethoden toe te passen op het gebied van studie.
 3. Afgestudeerden kunnen kennis uit de studierichting (en) toepassen om problemen in een bredere context aan te pakken.
 4. Afgestudeerden kunnen argumenten of verklaringen aan zowel een disciplinair of professioneel publiek als aan een algemeen publiek onder woorden brengen, zowel mondeling als schriftelijk.
 5. Afgestudeerden zullen kunnen aantonen van wetenschappelijke en / of professionele integriteit op het gebied van studie.Dan Lohmar / Unsplash

Toelatingseisen

De meeste toegelaten studenten voldoen aan de volgende criteria:

 • GRE kwantitatieve score is groter dan 650 (oud beoordelingssysteem) of hoger dan 150 (nieuw beoordelingssysteem).
 • Niet-gegradueerde GPA van ten minste 3,0.
 • Een vierjarige bachelordiploma in luchtvaart of aanverwant gebied van het gewenste graduate programma.

Applicatievereisten

 • Online aanvraagformulier en vergoeding.
 • Officiële afschrift (en) van alle voorgaande graden.
 • Drie aanbevelingsbrieven (bij voorkeur van recente instructeurs).
 • GRE scoort.
 • Curriculum vitae / cv.
 • Professionele doelverklaring.

Vereisten voor internationale studenten

Alle toelatingsbeleid en vereisten voor binnenlandse studenten zijn van toepassing op internationale studenten, samen met het volgende:

 • Engelse taalvaardigheid aantonen.
 • Bewijs van financiële steun moet omvatten:
  • Een brief van financiële steun van de persoon (personen) of sponsorbureau dat de tijd financiert aan de Saint Louis University.
  • Een brief van de bank van de sponsor waarin wordt bevestigd dat de fondsen beschikbaar zijn en dat zullen blijven gedurende de studie aan de universiteit.
 • Academische archieven, in Engelse vertaling, van studenten die postsecundaire studies buiten de Verenigde Staten hebben gevolgd, moeten de gevolgde cursussen en / of colleges, praktisch laboratoriumwerk, de maximaal en minimaal haalbare cijfers, de behaalde cijfers of de eindresultaten omvatten. -van-tijd tentamens en ontvangen onderscheidingen of graden. WES- en ECE-transcripties worden geaccepteerd.

Deadlines voor aanmelding en assistentschap

De afdeling beoordeelt alleen aanvragen voor het najaarssemester. Om in aanmerking te komen voor inschrijving in het najaarssemester, moeten studenten hun aanvraagmateriaal uiterlijk 31 mei indienen.

Toegelaten studenten die in aanmerking willen komen voor een assistentschap moeten vóór 1 maart een aparte aanvraag voor assistentschap in behandeling nemen.

Review proces

Zodra alle materialen zijn ontvangen en de online-aanvraag is voltooid, wordt de aanvraag beoordeeld door het Parks College Office of Graduate Education and Research voordat deze voor een aanbeveling naar het Department of Aviation Science wordt gestuurd. De uiteindelijke beslissing wordt genomen door de directeur van de parken van afgestudeerde programma's.

Toelating beslissingen worden genomen op basis van de achtergrond en educatieve ervaring van studenten. Aanvragen worden na voltooiing beoordeeld en beslissingen worden doorgaans binnen enkele weken genomen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Founded as America's first federally certified school of aviation, Saint Louis University’s Parks College of Engineering, Aviation and Technology have forged a path of innovation in all the discipline ... Lees meer

Founded as America's first federally certified school of aviation, Saint Louis University’s Parks College of Engineering, Aviation and Technology have forged a path of innovation in all the disciplines we serve. From robots to rockets and everything in between, we’ve developed future-focused programs to address the current and future needs of the profession and society. Lees Minder