Lees de Officiële Beschrijving

Dynamische onderzoekscultuur

Als onderzoekstudent, word je een deel van onze bloeiende academische gemeenschap. Verken het personeel, de faciliteiten en meer in het Center for Education and School Partnerships. Een personeelslid, een expert op het door u gekozen vakgebied, is rechtstreeks verantwoordelijk voor het begeleiden en ondersteunen van uw onderzoeksprogramma.

Waarom onderwijs bij LSBU?

  • No.1 in Londen voor carrièremogelijkheden in het onderwijs (Guardian 2019).
  • Ons PhD-programma heeft erkenning van de Economic and Social Research Council (ESRC) in Sociology and Social Policy.
  • We ontvangen een breed scala aan externe financiering van de ESRC, het Department for International Development (DfID) en de British Academy.
  • Het Participatory Autism Research Collective (PARC) begon op LSBU.
  • Research Excellence Framework (REF) bekroonde 75% van ons onderzoek 3 * uit 4 * voor 'milieu' - een kwaliteit die is gedefinieerd als bevorderlijk voor het produceren van internationaal excellent onderzoek.

Voordelen van een doctoraat

Een promotieonderzoek betekent een originele bijdrage aan kennis leveren. Ze onderscheiden zich van een onderwezen Masters in die zin dat je uiteindelijke output een uitgebreid proefschrift of creatief project is dat relevant is voor jouw interessegebied, in plaats van op modules gebaseerde cursussen en examens.

Je kunt een volledige doctoraatstitel behalen die tot vijf jaar kan duren. Van studenten wordt verwacht dat zij hun leren zelf sturen met de steun van een supervisieteam.

De school biedt ook een professioneel doctoraat in het onderwijs, dat bestaat uit twee jaar lessen, gevolgd door drie jaar onafhankelijk onderzoek.

Informatie over sleutelcursussen - gesorteerd op modus

mode

employability

Mogelijke onderzoeksdomeinen gerelateerd aan het onderwijs zijn:

Onderwijs en sociale rechtvaardigheid

Ontwikkeling van onderzoekvaardigheden

Alle onderzoekstudenten moeten deelnemen aan een Key Skills Development-programma dat gericht is op het ontwikkelen van overdraagbare vaardigheden naast degenen die bij het uitvoeren van onderzoek zijn betrokken. Training in onderzoeksmethoden is beschikbaar via frequente onderzoeksseminars.

Indien nodig kan de onderzoekstudent, voor een deel, relevante Masters-cursussen volgen die beschikbaar zijn binnen de School en in het bijzonder eenheden over onderzoeksmethodologie. In sommige gevallen worden onderzoeksstudenten aangemoedigd om andere cursussen te volgen die binnen de universiteit beschikbaar zijn of extern gericht op het verbeteren van hun algemene expertise op de door hen gekozen gebieden.

Bovendien kunnen ze worden aangemoedigd om taalcursussen te volgen die gericht zijn op het verbeteren van hun mondelinge en schriftelijke vaardigheden - beide essentieel in hun toekomstige loopbaan.

Overdraagbare vaardigheden

Een onderzoeksgraad zal je vele overdraagbare vaardigheden bieden. De zelfdiscipline, de vraag naar helder analytisch denken, en het vermogen om kritiek op anderen te laten werken in iets constructiefs van jezelf, vormen allemaal een unieke training voor bijna elke vorm van carrière. De opwinding en tevredenheid van het vinden van nieuwe feiten, een nieuw idee of een nieuwe manier van kijken naar iets kan zeer de moeite waard zijn.

Bijwonen van conferenties

Onderzoeksstudenten worden vaak gesponsord om nationale en internationale conferenties bij te wonen om vooraanstaande wetenschappers op hun vakgebied te ontmoeten en om hun onderzoeksresultaten te presenteren. De voortgang van alle onderzoeksstudenten wordt formeel gevolgd door de Research Degree Committee van de universiteit.

Employability Service

Wij zijn voor het tweede jaar op rij de universiteit van het jaar voor afgestudeerden. - The Times and Sunday Times Good University Guide 2018, 2019.

Bij LSBU willen we je klaarstomen voor een succesvolle carrière. Tijdens je studie - en twee jaar na je afstuderen - heb je toegang tot onze Employability Service, die bestaat uit:

  • Een online forum waar u een breed scala aan stages kunt zien: parttime, voltijds of vrijwillig. U kunt ook langskomen om onze Job Shop-adviseurs te bekijken, die altijd beschikbaar zijn om u te helpen de volgende stap in uw zoekopdracht te zetten.
  • Onze Careers Gym biedt groepsworkshops over cv's, interviewtechnieken en het vinden van werkervaring, evenals regelmatige presentaties van werkgevers in verschillende sectoren.

Ons Student Enterprise-team kan u ook helpen uw eigen bedrijf te starten en waardevolle ondernemersvaardigheden te ontwikkelen.

Toelatingseisen

Van de aanvragers wordt verwacht dat ze een 2.1 honours degree en een relevante postgraduate kwalificatie op Masters-niveau hebben.

Je zult ook een bewijs van al je kwalificaties moeten tonen. Als Engels niet uw eerste taal is, wordt u gevraagd uw bekwaamheid te bewijzen, met een IELTS-score van ten minste 7,0 op postdoctoraal niveau.

Hoe te solliciteren

Instructies voor thuis / EU-aanvragers

mode

Home / EU-postdoctorale studenten en onderzoeksstudenten moeten solliciteren via ons speciale sollicitatiesysteem.

Volledige details over hoe dit te doen, zijn te vinden in onze sectie Hoe toe te passen voor postdoctorale studenten en ons gedeelte Hoe toe te passen voor onderzoeksstudenten.

Internationale aanvragers moeten ons internationale aanvraagsysteem gebruiken. Volledige details zijn te vinden op onze sectie Hoe toe te passen voor internationale studenten.

Gezien uw aanvraag

Uw aanvraag zal worden verspreid onder een aantal potentiële supervisors die zullen kijken naar uw academische kwalificaties, ervaring en het onderzoeksvoorstel om te beslissen of uw onderzoeksinteresse iets is waarop toezicht kan worden gehouden bij LSBU.

Er zal ook een telefonisch interview zijn of op de universiteit. Als u succesvol bent, krijgt u een plaats op een cursus aangeboden en wordt u geïnformeerd over de volgende inschrijvingsdatum. Het hele proces duurt normaal gesproken zes tot acht weken, vanaf de ontvangst van uw aanvraag tot een beslissing over uw aanvraag op de school.

Onderzoeksvoorstel

Als u een promovendus bent, voegt u een overzicht toe van uw onderzoeksvoorstel (maximaal 1000 woorden).

Bereid je voor om te beginnen

We helpen onze studenten zich voor te bereiden op de universiteit, zelfs voordat het semester begint. Als u wilt weten wanneer u uw LSBU-accommodatie of studiefinanciering moet aanvragen, lees dan het tabblad 'Hoe toe te passen' voor deze cursus.

Welkomstweek

Voordat je met je cursus begint, sturen we je informatie over wat je moet doen voordat je aankomt en tijdens je eerste paar dagen op de campus. U kunt over het proces lezen op onze welkomstweekpagina's.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 20 andere vakken van London South Bank University »

Laatst bijgewerkt op February 23, 2019
Deze cursus is Online, Campus based
Begindatum
Apr. 2019
Sept. 23, 2019
Duration
1 - 6 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
4,325 GBP
Jaar 1 voltijd VK / EU-vergoeding: £ 4325; Jaar 1 fulltime Internationale bijdrage: £ 13780. Jaar 1 parttime VK / EU-vergoeding: £ 2162,5; Jaar 1 deeltijd Internationaal tarief: £ 6890
Op locaties
Op datum
Begindatum
Apr. 2019
Einddatum
Mar. 31, 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 23, 2019
Einddatum
Juni 5, 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Oct. 2019
Einddatum
Sept. 30, 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Jan. 27, 2020
Einddatum
Jan. 23, 2021
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Feb. 2020
Einddatum
Jan. 23, 2021
Aanmeldingslimiet

Apr. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Mar. 31, 2020

Sept. 23, 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Juni 5, 2020

Oct. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Sept. 30, 2020

Jan. 27, 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Jan. 23, 2021

Feb. 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Jan. 23, 2021