PhD in het onderwijs

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het doctoraat in het onderwijs, in zijn niet-schoolmodaliteit, bestaat uit vier fasen of perioden, die in twee jaar kunnen worden afgerond. Elke student kan het echter in meer of minder maanden volgen, afhankelijk van de tijd die ze aan elk vak besteden. De maximale verblijfsduur in elke fase of periode is één jaar. Daarnaast is er een voorbereidingscursus om deelnemers voor te bereiden die geen vooropleiding hebben gehad voor onderwijsonderzoek.

De algemene doelstelling van dit programma is bij te dragen aan de opleiding van gekwalificeerde onderzoekers om origineel onderzoek te ontwikkelen en te leiden dat bijdraagt aan de oplossing van regionale, nationale en mondiale onderwijsproblemen.

Iedereen die geïnteresseerd is in het doen van onderzoek op het gebied van onderwijs, kan dit programma volgen, op voorwaarde dat ze een bachelordiploma hebben dat naar behoren is erkend door het ministerie van Openbaar Onderwijs en gevalideerd door de bijbehorende professionele licentie.

Laatst bijgewerkt op jan 2021

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The Instituto Dídaxis de Formación y Capacitación, S.C. was founded in December 1989, by its current director, Dr. Carlos Zarzar Charur.In December 2008, the Recognition of Official Validity of Studie ... Lees meer

The Instituto Dídaxis de Formación y Capacitación, S.C. was founded in December 1989, by its current director, Dr. Carlos Zarzar Charur.In December 2008, the Recognition of Official Validity of Studies was obtained to offer online the following postgraduate courses in education, within the Open System or at a distance: Doctorate in Education, Master in Education and Specialization in Teaching. These programs began to be offered in February 2009. Lees Minder