PhD in het onderwijs

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Versneld etherisch doctoraat in het onderwijs

Heb je je Master of Science in het onderwijs al behaald? Als je ooit wilt doorstromen naar een goedbetaalde carrière in het onderwijs, dan moet je dit diploma op je cv hebben staan. Maar dat betekent niet dat je daar moet stoppen.

Scholen en bedrijven zijn de twee grootste werkgevers van onderwijsprofessionals. Ze ontvangen elk jaar duizenden sollicitaties van Master's Degree-houders. Ook al zijn er veel geweldige banen in het onderwijsveld, er solliciteren nog meer mensen naar deze banen. Dit zijn mensen die ook allemaal een masterdiploma hebben.

Als je je wilt onderscheiden van de massa andere sollicitanten, dan moet je een Doctor of Education worden. Er zijn niet zoveel Doctors of Education als er Masters of Education zijn. Dus als je naar een werkgever komt met een Doctor of Education Degree op je cv, dan krijgt je sollicitatie voorrang.

Als je een doctor in het onderwijs bent, betekent dit dat je de inloggegevens hebt om een school, universiteit of een heel schooldistrict te runnen. Natuurlijk moet je wat werkervaring opdoen als docent of professor. Maar terwijl je je een weg naar boven op de ladder baant, zou je op een dag in de rol van universiteitsdecaan of schooldirecteur kunnen komen te staan.

American International Theism University biedt een geavanceerde en versnelde opleiding aan die studenten in slechts 12 maanden opleidt tot Doctors of Education. Als je al een Master's Degree in Education hebt, ben je bijna aan het einde van je opleiding. Ga gewoon nog wat langer door en voor je het weet wordt je dokter.

Al onze cursussen en diploma's zijn geaccrediteerd door de Accreditatiedienst voor internationale scholen, hogescholen en universiteiten. Veel onderwijsinstellingen over de hele wereld zijn bekend met deze organisatie. Een doctoraat met ASIC-accreditatie zal zeer waardevol blijken bij het solliciteren naar banen in het onderwijs na het afstuderen.

De cursussen die u moet volgen, zijn onder meer: The History of American Education, Theories of Learning, Globalization & Education, Technology in Education, Foundations of Distance Education, Educational Leadership, Research Methods in Education, Human Resources in Education en Issues in Special Education.

Wanneer u deze cursussen voltooit, beschikt u over alle waardevolle tools die nodig zijn om elke leidende positie in het onderwijs aan te pakken. Dat is wat scholen en bedrijven willen zien in de applicaties van mensen. Als je aan werkgevers kunt bewijzen dat je over deze vaardigheden beschikt, dan willen ze je meteen aannemen.

American International Theism University is een van de weinige geaccrediteerde universiteiten ter wereld die betaalbare doctoraatsprogramma's via internet aanbiedt. Niet alleen dat, het zijn ook versnelde opleidingen. Dat betekent dat als u uw doctoraat in 12 maanden in plaats van 24 maanden wilt behalen, u dat kunt doen. Je hoeft alleen maar een fulltime online student aan onze universiteit te worden.

Betaalbaarheid is een andere drijvende factor waarom zoveel studenten ervoor kiezen om hun doctoraat te behalen aan de American International Theism University . Het collegegeld is $ 7.350 voor het gehele doctoraatsprogramma.

Als je bedenkt dat de meeste universiteiten $ 30.000 tot $ 100.000 aanrekenen voor hun doctoraatstitel, dan krijg je hier echt een koopje. Het beste is dat onze graden zijn geaccrediteerd, dus ze hebben net zoveel waarde als andere doctoraatsgraden van duurdere universiteiten.

142862_pexels-photo-3762806.jpeg

Vereiste lessen

 • EDUD 810 - De geschiedenis van het Amerikaanse onderwijs
 • EDUD 870 - Globalisering en onderwijs
 • EDUD 895 - Theorieën van leren
 • EDUD 920 - Technologie in het onderwijs
 • EDUD 930 - Fundamenten van afstandsonderwijs
 • EDUD 950 - Onderzoeksmethoden in het onderwijs
 • EDUD 960 - Human Resources in Education
 • EDUD 971 - Problemen in het speciaal onderwijs
 • EDUD 973 - Onderwijskundig leiderschap
 • EDUD 979 - Onderwijsrecht en ethiek
 • EDUD 1000 - Graduate Project / Thesis

Cursusinformatie

AITU biedt educatieve programma's die studenten voorbereiden op religieuze roepingen als predikant, professional of leken in de bediening. Onze niet-religieuze programma's omvatten counseling, theïsme, onderwijs, bedrijfskunde, muziek, beeldende kunst, mediacommunicatie of maatschappelijk werk.

 • Lengte van de opleiding: tot 3 jaar
 • Vereisten: Master's Degree in Education of een gerelateerd vakgebied.
 • Collegegeld: $ 7.350
 • Eindtijden cursus: 6-15 weken voor elke cursus
Laatst bijgewerkt op nov 2020

Over de school

AITU offers only educational programs that prepare students for religious vocations as ministers, professionals, or laypersons in ministry, counseling, theism, education, administration, music, fine a ... Lees meer

AITU offers only educational programs that prepare students for religious vocations as ministers, professionals, or laypersons in ministry, counseling, theism, education, administration, music, fine arts, media communications, or social work. Lees Minder