Het Department of Information Systems, Business Statalt = "istics and Operations Management (ISOM), is een van de twee divalt =" isions: Information Systems and Operations Management. "Het departement alt =" is internationaal erkend voor zijn gezaghebbende onderzoek en behoort tot de Top 20 van de wereld en nummer 1 in de regio Azië-Stille Oceaan, volgens de Universiteit van Texas in de enquête van Dallas (2009-2013) van de vooraanstaande ISOM-tijdschriften: Information Systems Research, MIS Quarterly, Management Science en Operations Research.

Faculteitsleden van de Information Systems (IS) divalt = "ision bevinden zich in de redactie van de top-IS-tijdschriften Onze studenten hebben academische posities bekleed in Australië, Finland, Frankrijk, Hongkong, Nederland, Singapore, het VK en de VS. Sommige zijn nu hoogleraar / hoofddocent en lid van de redactieraad van de beste IS-tijdschriften.

De Doctor of Philosophy ( PhD ) -opleiding in Information Systems (IS) alt = "is een onderzoeksgerichte opleiding die erop gericht is studenten voor te bereiden op een loopbaan in onderzoek en onderwijs aan universiteiten, onderzoeksinstituten, overheids- of bedrijfsorganisaties. technologisch management perspectief met een focus op economische modellering en gedragsonderzoek naar het management, design, gebruik en socio-economische impact van informatietechnologie op individuen, organisaties en samenlevingen Het PhD (IS) programma alt = "is bedoeld om te worden genomen als het vervolggedeelte van het MPhil (IS) -programma.

Onderzoek Foci

De twee belangrijkste onderzoeksgebieden in de IS divalt = "ision zijn als volgt:

Gedragsonderzoek: onze primaire interesse alt = "is in het bestuderen van het beheer van informatietechnologie (IT) en het gebruik van IT voor management- en organisatiedoeleinden. Ons onderzoek onderzoekt meer dan alleen technologische systemen of sociale systemen - het onderzoekt de verschijnselen die optreden wanneer de twee zijn interactief, zoals interactie tussen mens en computer, gebruikersacceptatie van IT-innovaties, IT-strategie, elektronische gemeenschappen, e-overheid, e-commerce en telecommunicatiebeleid, de gebruikte methodes omvatten enquêtes, experimenten en veldstudies. cursussen volgen in psychologie, gedrag in organisaties, ontwerp van enquêtes, experimenteel ontwerp, multivariate statistiek = "istieken, enz. Toekomstige studenten met een uitstekend analytisch vermogen en een goede vaardigheid in Englalt =" ish hebben de voorkeur.

Analytische en empirische modellering: economie heeft bijgedragen aan de theoretische rijkdom en methodologische nauwkeurigheid van IS-onderzoek. Voorbeelden hiervan zijn informatie-economie, de economie van elektronische handel, economische modellen voor de impact van IT op organisaties en markten, en vraag en aanbod van IT. Thalt = "is interdalt =" isciplinaire samenwerking heeft de potentie om veel moeilijke IS alt = "problemen op te lossen. Promovendi die geïnteresseerd zijn in thalt =" is gebied moeten cursussen volgen in speltheorie, industriële organisatie, prijstheorie, econometrie, enz. Toekomstige studenten met een sterke kwantitatieve academische achtergrond hebben de voorkeur.

Admalt = "ission Requirements

ik. General Admalt = "ission Requirements

Kandidaten die om een ​​toelatingsprocedure voor een masteropleiding verzoeken, moeten:

  • behaalde een bachelor's degree van een erkende instelling, of een goedgekeurde gelijkwaardige kwalificatie;

ii. Englalt = "ish Language Admalt =" ission Requirements

Je moet voldoen aan Englalt = "ish Taalvereisten met een van de volgende vaardigheidsnormen *:

  • TOEFL-iBT 80
  • TOEFL-PBT 550
  • TOEFL-Revalt = "ised Paper-Delivered Test 60 (totale scores voor Reading, Lalt =" istening en Writing sections)
  • IELTS (Academic Module) Totale score: 6.5

* Als uw eerste taal alt = "Englalt =" ish is, en uw bachelordiploma of gelijkwaardige kwalificatie werd toegekend door een instelling waar het instructiemiddel Englalt = "ish was, wordt u afgezien van het voldoen aan de bovenstaande Engelse taal." vereisten.


Deadline van de aanvraag

Raadpleeg http://pg.ust.hk/programs ("Toepassing") voor details.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 36 andere vakken van The Hong Kong University of Science and Technology »

Laatst bijgewerkt op February 6, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
3 - 6 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
42,100 HKD
per jaar
Deadline
Vraag informatie aan
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.

sep 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Einddatum