PhD in leiderschap en bestuur

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Dit programma legt de nadruk op onderzoek naar zowel leiderschap als bestuursfilosofie, theorie en praktijk, om te analyseren vanuit een leiderschapskader (in tegenstelling tot management). Het programma voorziet in het onderzoeken van leiderschaps- en bestuurspraktijken, waaronder de context-dynamiek van leiders en volgers, adaptief leiderschap en rentmeesterschap van financiële, materiële en menselijke hulpbronnen. Het heeft de volgende concentraties;

 1. Corporate Leiderschap en Governance,
 2. Leiderschapspsychologie,
 3. Openbaar bestuur,
 4. Burgerlijk leiderschap,
 5. Leiderschap in de religieuze sector en
 6. Governance, staatsmanschap en politiek leiderschap.

Ph.D. Programma's Studiemodus opties voor de cursusperiode:

 • Avondlessen - maandag-donderdag
 • Weekendlessen - vrijdag en zaterdag
 • Modulaire lessen - 2 weken per semester

130892_photo-1517245386807-bb43f82c33c4.jpgHeadway / Unsplash

Toelatingseisen

 • Om te worden toegelaten tot een AIU doctoraatsprogramma, moet een aanvrager een masterdiploma hebben van AIU of een door de AIU Senaat erkende instelling. Naast het bezit van een diploma, moet de aanvrager een cumulatief gemiddelde hebben van ten minste een B in zijn / haar masterstudies en moet hij aantoonbaar zijn in academisch onderzoek. Er gelden specifieke programma-minimumvereisten.
 • In uitzonderlijke gevallen kan de Senaat, op aanbeveling van een van de scholen, tot het doctoraatsprogramma toelaten dat aanvragers die een masterdiploma hebben, op voorwaarde dat dergelijke kandidaten, op basis van het onderzoek, professionele en academische werk dat ze hebben gedaan, kunnen aantonen dat ze goed gekwalificeerd zijn om doctoraatswerk te verrichten.

Wanneer toepassen

Aanvragen voor de reguliere programma's sluiten normaal gesproken op 15 december voor de intake van januari, 15 april voor de intake van mei en 15 augustus voor de intake van september.

Om internationale studenten te laten opnemen in de intake van september, moet uw aanvraagformulier uiterlijk in april zijn verzonden, voor de intake van januari moet u uw aanvraag uiterlijk in september hebben verzonden en voor de intake van april moet u uiterlijk januari een aanvraagformulier hebben ontvangen.

Voor de schoolgebaseerde programma's moet uw aanvraag ons uiterlijk 10 maart voor de vakanties in april, 10 juli voor de vakanties in augustus en 10 november voor de feestdagen in december bereiken.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Africa International University is a chartered Christian university located in the serene environment of Karen, Nairobi, a strategic location, serene and conducive for learning. Africa International U ... Lees meer

Africa International University is a chartered Christian university located in the serene environment of Karen, Nairobi, a strategic location, serene and conducive for learning. Africa International University currently trains students in Theology, Business, ICT, Psychology, Languages, Community Development, Linguistics Leadership and Education. Lees Minder