Lees de Officiële Beschrijving

Enterprise door onderzoek

De School of Business heeft een groeiende research-opleiding, met de nadruk op een deeltijdstudie door studenten die tegelijkertijd hun professionele carrière ontwikkelen en verbeteren.

We hebben aanzienlijke onderzoeksfinanciering uit vele bronnen, waaronder de Economische en Sociale Onderzoeksraad (ESRC), de technische en fysische wetenschappen Onderzoeksraad (EPSRC), Afdeling voor bedrijven, Enterprise en Regulatory Reform (DBERR) en Afdeling voor Innovatie, Universiteiten en Vaardigheden ( DIUS) (via Knowledge Transfer-programma's) en de Europese Commissie.

De school zet zich ook in voor 'maatschappelijke betrokkenheid' en deelt praktische onderzoeksresultaten om de samenleving om ons heen te verbeteren. Onze lokale bedrijfsgemeenschap is essentieel voor het succes van Londen en we willen graag onderzoek doen dat die gemeenschap ondersteunt.

We zijn blij om een breed scala aan onderzoeksvoorstellen binnen het bedrijfsdomein te overwegen, zolang ze gezien kunnen worden als het potentieel voor nauwkeurigheid, originaliteit, bereik en impact bieden.

Voordelen van een doctoraat

Een doctoraat is per definitie een originele bijdrage aan kennis. Het verschilt van een onderwezen Masters in die zin dat je uiteindelijke output een uitgebreid proefschrift of creatief project is dat relevant is voor jouw interessegebied, in plaats van op modules gebaseerd cursussen en examens.

Van onderzoekstudenten wordt verwacht dat zij hun leren zelf sturen met de steun van een toezichthoudend team.

Waarom management, marketing en mensen bij LSBU?

  • Een personeelslid, een expert op het door u gekozen vakgebied, is rechtstreeks verantwoordelijk voor het begeleiden en ondersteunen van uw onderzoeksprogramma.
  • Als onderzoekstudent, word je een deel van onze bloeiende academische gemeenschap.
  • U krijgt steun van andere promovendi bij onze maandelijkse Doctoral Support Group.
  • No.3 London Modern University voor afgestudeerden in Business and Management Studies (Complete University Guide League Table 2018).

Accreditaties

Informatie over sleutelcursussen - gesorteerd op modus

mode

employability

Ontwikkeling van onderzoekvaardigheden

Alle onderzoekstudenten moeten deelnemen aan een Key Skills Development-programma dat gericht is op het ontwikkelen van overdraagbare vaardigheden naast degenen die bij het uitvoeren van onderzoek zijn betrokken. Training in onderzoeksmethoden is beschikbaar via frequente onderzoeksseminars.

Indien nodig kan de onderzoekstudent, voor een deel, relevante Masters-cursussen volgen die beschikbaar zijn binnen de School en in het bijzonder eenheden over onderzoeksmethodologie. In sommige gevallen worden onderzoeksstudenten aangemoedigd om andere cursussen te volgen die binnen de universiteit beschikbaar zijn of extern gericht op het verbeteren van hun algemene expertise op de door hen gekozen gebieden.

Bovendien kunnen ze worden aangemoedigd om taalcursussen te volgen die gericht zijn op het verbeteren van hun mondelinge en schriftelijke vaardigheden - beide essentieel in hun toekomstige loopbaan.

Overdraagbare vaardigheden

Een onderzoeksgraad zal je vele overdraagbare vaardigheden bieden. De zelfdiscipline, de vraag naar helder analytisch denken, en het vermogen om kritiek op anderen te laten werken in iets constructiefs van jezelf, vormen allemaal een unieke training voor bijna elke vorm van carrière. De opwinding en tevredenheid van het vinden van nieuwe feiten, een nieuw idee of een nieuwe manier van kijken naar iets kan zeer de moeite waard zijn.

Bijwonen van conferenties

Onderzoeksstudenten worden vaak gesponsord om nationale en internationale conferenties bij te wonen om vooraanstaande wetenschappers op hun vakgebied te ontmoeten en om hun onderzoeksresultaten te presenteren. De voortgang van alle onderzoeksstudenten wordt formeel gevolgd door de Research Degree Committee van de universiteit.

Employability Service

Wij zijn voor het tweede jaar op rij de universiteit van het jaar voor afgestudeerden. - The Times and Sunday Times Good University Guide 2018, 2019.

Bij LSBU willen we je klaarstomen voor een succesvolle carrière. Tijdens je studie - en twee jaar na je afstuderen - heb je toegang tot onze Employability Service, die bestaat uit:

  • Een online forum waar u een breed scala aan stages kunt zien: parttime, voltijds of vrijwillig. U kunt ook langskomen om onze Job Shop-adviseurs te bekijken, die altijd beschikbaar zijn om u te helpen de volgende stap in uw zoekopdracht te zetten.
  • Onze Careers Gym biedt groepsworkshops over cv's, interviewtechnieken en het vinden van werkervaring, evenals regelmatige presentaties van werkgevers in verschillende sectoren.

Ons Student Enterprise-team kan u ook helpen uw eigen bedrijf te starten en waardevolle ondernemersvaardigheden te ontwikkelen.

Professionele links

Externe financiers zijn de Europese Unie, UK Research Councils, belangrijke stichtingen voor liefdadigheidsonderzoek en het ministerie van Handel en Industrie van de regering.

In verdere erkenning van de ondernemingscultuur en de toonaangevende praktijk van de School, is het bekroond met de Centre of Excellence-status van het Institute of Enterprise and Entrepreneurs (IoEE). Dit is de vlaggenschiporganisatie-accreditatie van IoEE voor organisaties die de ontwikkeling van ondernemingsvaardigheden bevorderen.

Onderwijzen en leren

Alle onderzoekstudenten worden in hun werk ondersteund door een personeelsteam.

Studenten staan onder toezicht van hun opleidingsdirecteur, van wie wordt verwacht dat ze nauw contact houden, terwijl verdere begeleiding ook kan worden gegeven door copromotoren.

Voor zover relevant voor hun onderzoeksdomein, zijn studenten in staat en aangemoedigd om eenheden te nemen uit de brede waaier van onderwezen masterprogramma's binnen de School.

Toelatingseisen

Van aanvragers wordt doorgaans verwacht dat zij een goede graad van verdienste hebben (2: 2 en hoger) en een relevante postgraduate kwalificatie, bij voorkeur op masterniveau.

Voeg alsjeblieft ook twee academische referenties toe als onderdeel van je aanvraag. Je zult ook een bewijs van al je kwalificaties moeten tonen.

Als Engels niet uw eerste taal is, moet u uw bekwaamheid in het Engels bewijzen, met een IELTS-score van ten minste 7,0 op postdoctoraal niveau.

U wordt persoonlijk of telefonisch uitgenodigd voor een interview met uw potentiële leidinggevende voordat een aanbod wordt gedaan.

Hoe te solliciteren

Instructies voor thuis / EU-aanvragers

mode

Als je cursus een januari-startoptie heeft, moet je je via UCAS Postgraduate aanmelden. Postdoctorale studenten en onderzoeksstudenten die zich aanmelden voor een andere maand, moeten ons speciale toepassingssysteem gebruiken. Volledige details over hoe dit te doen, zijn te vinden in onze sectie Hoe toe te passen voor postdoctorale studenten en ons gedeelte Hoe toe te passen voor onderzoeksstudenten.

Gezien uw aanvraag

Uw aanvraag zal worden verspreid onder een aantal potentiële supervisors die zullen kijken naar uw academische kwalificaties, ervaring en het onderzoeksvoorstel om te beslissen of uw onderzoeksinteresse iets is waarop toezicht kan worden gehouden bij LSBU.

Er zal ook een interview plaatsvinden aan de universiteit (of Skype indien nodig) met de directeur van Post-Graduate Research en een andere supervisor. Aan het begin van het interview wordt u gevraagd een presentatie van 10 minuten te geven over "Hoe ik mijn voorstel heb ontwikkeld".

Als je succesvol bent, krijg je een plaats op een cursus aangeboden en wordt je geïnformeerd over de volgende inschrijvingsdatum. Het hele proces duurt normaal gesproken zes tot acht weken, vanaf de ontvangst van uw aanvraag tot een beslissing over uw aanvraag op de school.

Onderzoeksvoorstel

Voeg bij uw aanvraag een overzicht toe van uw onderzoeksvoorstel of een projectsamenvatting (maximaal 1.500 woorden).

Bereid je voor om te beginnen

We helpen onze studenten zich voor te bereiden op de universiteit, zelfs voordat het semester begint. Als u wilt weten wanneer u uw LSBU-accommodatie of studiefinanciering moet aanvragen, lees dan het tabblad 'Hoe toe te passen' voor deze cursus.

Welkomstweek

Voordat je met je cursus begint, sturen we je informatie over wat je moet doen voordat je aankomt en tijdens je eerste paar dagen op de campus. U kunt over het proces lezen op onze welkomstweekpagina's.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 20 andere vakken van London South Bank University »

Laatst bijgewerkt op February 22, 2019
Deze cursus is Online, Campus based
Begindatum
Apr. 2019
Mei 2019
Duration
3 - 6 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
4,325 GBP
Jaar 1 voltijd VK / EU-vergoeding: £ 4325; Jaar 1 fulltime Internationale bijdrage: £ 13780. Jaar 1 parttime VK / EU-vergoeding: £ 2162,5; Jaar 1 deeltijd Internationaal tarief: £ 6890
Op locaties
Op datum
Begindatum
Apr. 2019
Einddatum
Mar. 31, 2022
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Mei 2019
Einddatum
Apr. 30, 2022
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 23, 2019
Einddatum
Juni 4, 2022
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Oct. 2019
Einddatum
Sept. 30, 2022
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Nov. 2019
Einddatum
Oct. 31, 2022
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Jan. 27, 2020
Einddatum
Jan. 21, 2023
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Feb. 2020
Einddatum
Jan. 21, 2023
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Mar. 2020
Einddatum
Feb. 28, 2022
Aanmeldingslimiet

Apr. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Mar. 31, 2022

Mei 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Apr. 30, 2022

Sept. 23, 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Juni 4, 2022

Oct. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Sept. 30, 2022

Nov. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Oct. 31, 2022

Jan. 27, 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Jan. 21, 2023

Feb. 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Jan. 21, 2023

Mar. 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Feb. 28, 2022