PhD in management, marketing en mensen

London South Bank University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

PhD in management, marketing en mensen

London South Bank University

De School of Business heeft een groeiend programma voor onderzoek, met de nadruk op een deeltijdstudie door studenten die tegelijkertijd hun professionele loopbaan ontwikkelen en verbeteren. De school biedt traditionele postdoctorale onderzoekstudie die leidt tot de toekenning van Ph.D.


Financieringssuccessen

De school is succesvol geweest in het verkrijgen van aanzienlijke onderzoeksfinanciering uit vele bronnen, waaronder de Economische en Sociale Onderzoeksraad (ESRC), de Technische en Exacte Wetenschappen Onderzoeksraad (EPSRC), Department for Business, Enterprise en Regulatory Reform (DBERR) en Department for Innovation , Universiteiten en Vaardigheden (DIUS) (via Kennisoverdracht Programma's) en de Europese Commissie.


Enterprise door onderzoek

Enterprise als een kernonderzoeksverhaal nodigt onderzoekers uit om een ​​bijdrage te leveren aan werk, dat opmerkelijk is voor academische kwaliteit en impact. Allerlei gebieden zouden onder dit thema kunnen vallen, inclusief maar niet beperkt tot KMO's, lokale economie, organisatieanalyse, sociale ondernemingen en de samenleving. Het biedt mogelijkheden om samen te werken aan onderzoek en publicaties, gegevens te delen, aanvullende methodologieën en verbinding te maken met bedrijfsactiviteiten.


Betrokken bij het bedrijfsleven en de maatschappij

De school engageert zich ook voor 'maatschappelijke betrokkenheid' met een missie om praktische onderzoeksresultaten te delen om de samenleving om ons heen te verbeteren. Dit komt tot uiting in veel van de impactcasestudies die worden gegenereerd. Onze lokale bedrijfsgemeenschap is essentieel voor het succes van Londen en we willen graag onderzoek doen dat die gemeenschap ondersteunt door systematisch de structuur, de economische impact of de levenscyclus van een bedrijf vast te leggen.

Wij willen daarom dat ons onderzoek academisch sterk is en in staat om impact te genereren op lokaal, nationaal of internationaal niveau. We overwegen graag een breed scala aan onderzoeksvoorstellen binnen het bedrijfsdomein, zolang ze kunnen worden gezien als het potentieel voor nauwkeurigheid, originaliteit, bereik en impact bieden.

Een Ph.D. is per definitie een originele bijdrage aan kennis. Een onderzoeksgraad is anders dan een vak. Van studenten wordt verwacht dat zij hun zelfstudie zelf begeleiden met de steun van een toezichthoudend team.


Accreditaties


Informatie over sleutelcursussen - gesorteerd op modus

mode


employability


Ontwikkeling van onderzoekvaardigheden

Alle onderzoekstudenten moeten deelnemen aan een Key Skills Development-programma dat gericht is op het ontwikkelen van overdraagbare vaardigheden naast degenen die bij het uitvoeren van onderzoek zijn betrokken. Training in onderzoeksmethoden is beschikbaar via frequente onderzoeksseminars.

Indien nodig kan de onderzoekstudent, voor een deel, relevante Masters-cursussen volgen die beschikbaar zijn binnen de School en in het bijzonder eenheden over onderzoeksmethodologie. In sommige gevallen worden onderzoeksstudenten aangemoedigd om andere cursussen te volgen die binnen de universiteit beschikbaar zijn of extern gericht op het verbeteren van hun algemene expertise op de door hen gekozen gebieden.

Bovendien kunnen ze worden aangemoedigd om taalcursussen te volgen die gericht zijn op het verbeteren van hun mondelinge en schriftelijke vaardigheden - beide essentieel in hun toekomstige loopbaan.


Overdraagbare vaardigheden

Een onderzoeksgraad zal je vele overdraagbare vaardigheden bieden. De zelfdiscipline, de vraag naar helder analytisch denken, en het vermogen om kritiek op anderen te laten werken in iets constructiefs van jezelf, vormen allemaal een unieke training voor bijna elke vorm van carrière. De opwinding en tevredenheid van het vinden van nieuwe feiten, een nieuw idee of een nieuwe manier van kijken naar iets kan zeer de moeite waard zijn.


Bijwonen van conferenties

Onderzoeksstudenten worden vaak gesponsord om nationale en internationale conferenties bij te wonen en om vooraanstaande wetenschappers op hun vakgebied te ontmoeten en om hun onderzoeksresultaten te presenteren. De voortgang van alle onderzoeksstudenten wordt formeel gevolgd door de Research Degree Committee van de universiteit.


LSBU Employability Services

LSBU zet zich in om u te ondersteunen bij het ontwikkelen van uw inzetbaarheid en succesvol te zijn in het vinden van een baan nadat u bent afgestudeerd. Je kwalificatie zal zeker helpen, maar in een competitieve markt moet je ook werken aan je inzetbaarheid en aan je loopbaanonderzoek. Onze Employability Service ondersteunt u bij het ontwikkelen van uw vaardigheden, het vinden van een baan, interviewtechnieken, werkervaring of een stageplaats en helpt u te beoordelen wat u moet doen om aan het einde van uw cursus de gewenste baan te krijgen. LSBU biedt een uitgebreide Employability Service, met een reeks initiatieven om uw studies aan te vullen, waaronder:

  • directe betrokkenheid van werkgevers die binnenkomen om te interviewen en met studenten te praten
  • Job Shop en wervingsbureaus op de campus helpen je bij het zoeken naar werk
  • mentorschap en werkschaduwschema's.


Onderwijzen en leren

Alle onderzoekstudenten worden in hun werk ondersteund door een personeelsteam. In eerste instantie worden studenten begeleid door hun opleidingsdirecteur, van wie wordt verwacht dat ze nauw contact houden, terwijl verdere begeleiding ook kan worden gegeven door copromotoren.

De eerste inspanningen van het toezichtteam zullen zijn om onderzoekstudenten in staat te stellen hun registratie voor te bereiden. Dit gebeurt normaal gesproken na een proeftijd van zes maanden (voltijd) of negen maanden (deeltijd). De school biedt studenten de kans hun werk in uitvoering te presenteren aan een schoolpubliek dat zowel ondersteunend als kritisch is, door open personeel / studentenseminaries.

Voor zover relevant voor hun onderzoeksdomein, zijn studenten in staat en aangemoedigd om eenheden te nemen uit de brede waaier van onderwezen masterprogramma's binnen de School.


Toelatingseisen

Van aanvragers van een onderzoeksprogramma op LSBU wordt doorgaans verwacht dat zij een goede graad van verdienste hebben (2: 2 en hoger) en een relevante postgraduaatsopleiding, bij voorkeur een verdienste op masterniveau. Voeg alsjeblieft ook twee academische referenties toe als onderdeel van je aanvraag. Je moet ook een bewijs van al je kwalificaties laten zien. Als Engels niet uw eerste taal is, moet u uw bekwaamheid in het Engels bewijzen, met een IELTS-score van ten minste 7,0 op postdoctoraal niveau. U wordt persoonlijk of telefonisch uitgenodigd voor een interview met uw potentiële leidinggevende voordat een aanbod wordt gedaan.

Alle modules kunnen door de universiteit worden gewijzigd en kunnen verschillen van de modules die u tijdens uw studie wordt aangeboden.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op June 11, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is
Campus gesitueerd
Online en Campus gecombineerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Feb. 2019
Duration
Duur
3 - 6 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
4,260 GBP
Jaar 1 voltijd VK / EU-vergoeding: £ 4260; Jaar 1 fulltime Internationale bijdrage: £ 13125. Jaar 1 parttime VK / EU-vergoeding: £ 2556; Jaar 1 deeltijd Internationaal tarief: £ 7875
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Apr. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Mei 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Nov. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan