PhD in muziek

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Tijdens je tijd bij ons word je een deel van onze gespecialiseerde gemeenschap, wissel je ideeën uit en ontwikkel je je eigen creatieve en intellectuele interesses, op de hoogte gebracht door academisch personeel van het Centrum voor Muziek en Audio Technologie.

Onderzoeksinteresses van individuele medewerkers bestrijken een breed scala aan aspecten van muzieksamenstelling, performance, etnomusicologie en muziektechnologie, en supervisie is beschikbaar op al deze gebieden. Voor deze programma's, heb je regelmatig ontmoetingen met je supervisor en leer je in onderzoeksmethoden in de vroege stadia van je onderzoek. Daarnaast nodigen we regelmatig academische en professionele specialisten uit voor gastcolleges, workshops en speciale evenementen die relevant zijn voor het onderzoek van studenten.

Over het Centrum voor Muziek en Audio Technologie

Wij zijn gevestigd op de Medway-campus van de Universiteit van Kent, binnen de historische scheepswerf Chatham. Onze faciliteiten omvatten speciaal gebouwde opnamestudio's, postproductieruimtes, repetitieruimtes, werkstations en vergaderzalen. We hebben een professioneel ontworpen 5.1 opname- en compositorische ruimte en een ruimtelijke audiostudio. Daarnaast hebben we een multi-luidspreker geluidsdiffusiesysteem voor de uitvoering van geluidskunst en live-elektronica.

Onze studenten verkennen zowel de creatieve als technische aspecten van muziek en de bijbehorende technologieën en hebben de mogelijkheid om samen te werken met andere muziekbeoefenaars.

Onderzoeksgebieden

Kent is een top 20 onderzoeksintensieve universiteit. Al onze academische scholen produceren onderzoek van wereldklasse, en Kent wordt beoordeeld als internationaal excellent en loopt voorop in vele vakgebieden.

Het onderzoek van het Center for Music and Audio Technology kan worden gegroepeerd in drie elkaar kruisende werkterreinen:

  • Samenstelling, technologie en prestaties;
  • Psychologie van muziek, muziek, gezondheid en welzijn, gemeenschapsmuziek en -onderwijs;
  • Populaire muziekstudie, ethnomusicologie.

Door muziek te maken, toe te passen en te waarderen als creatieve praktijk en culturele industrie, is het Centrum zowel publiekelijk betrokken als erkennend van de voordelen van muziek voor de maatschappij, gezondheid en welzijn.

Toelatingseisen

Een eerste of 2.1 honours graad, meestal in een relevant vak van de geesteswetenschappen, plus een postdoctorale kwalificatie op Masters-niveau.

Of een groot aantal professionele prestaties als muziek- / audiokunstenaar, plus een postdoctorale kwalificatie op Masters-niveau.

In beide gevallen is een aanvaardbaar onderzoeksvoorstel nodig.

In bepaalde omstandigheden zal het Centrum rekening houden met kandidaten die geen conventioneel onderwijstraject hebben gevolgd, maar die relevante ervaring in de branche kunnen hebben. Deze gevallen worden individueel beoordeeld door de directeur van Graduate Studies.

Alle aanvragers worden op individuele basis beschouwd en aanvullende kwalificaties en beroepskwalificaties en ervaring worden ook in aanmerking genomen bij het beoordelen van aanvragen.

Internationale studenten

Raadpleeg onze International Student-website voor toegangsvereisten per land en andere relevante informatie voor uw land.

Engelstalige toelatingseisen

De universiteit vereist dat alle niet-moedertaalsprekers van het Engels een minimumstandaard van bekwaamheid in geschreven en gesproken Engels bereiken voordat ze aan een postgraduaat beginnen. Bepaalde onderwerpen vereisen een hoger niveau.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Highly ranked in the UK, the School offers a fantastic location for you to study and an environment rich in academic excellence with staff that will inspire your studies in Fine Art,Music & Audio ... Lees meer

Highly ranked in the UK, the School offers a fantastic location for you to study and an environment rich in academic excellence with staff that will inspire your studies in Fine Art,Music & Audio Arts and Creative Events. Lees Minder