PhD in transporteconomie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De student moet intellectuele en gespecialiseerde competenties en praktische vaardigheden ontwikkelen bij het verwerven, interpreteren, begrijpen, analyseren en toepassen van transporteconomie, management en regelgevingsprincipes. De student moet vaardigheden op het gebied van onderzoek, schrijven en creatief denken op het gebied van transporteconomie ontwikkelen. De student moet in staat zijn strategische beslissingen te nemen in de context van de transportsector en interne en externe beslissingen die van invloed zijn op deze sector te analyseren en te beoordelen.

De student moet ook kunnen reflecteren op zijn / haar managementbeslissingen en -applicaties om het effect daarvan te analyseren en te beoordelen in de holistische context van transporteconomie, management en regelgeving. Het proefschrift moet een weerspiegeling zijn van kennis en inzicht op het gebied van transporteconomie.

Toelatingseisen

De student krijgt toegang tot de student die in het bezit is van een universitaire masteropleiding in Transport Economics op NQF niveau 8 of 9. De decaan van de Faculteit Management kan een student toelating tot de doctoraatskwalificatie weigeren indien hij van mening is dat de academische achtergrond van de student is onvoldoende.

Contact details

Naam: mevrouw R Ramsaroop
Tel: 27 (0) 11 559 4979 / e-mail: rramsaroop@uj.ac.za

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.

Einddatum: Academisch begint in januari en eindigt in december. De deadline van het programma wordt bepaald door de duur van het programma.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Lees meer

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Lees Minder