PhD-programma "Dynamics, ballistiek, traffic control vliegende machines"

Samara National Research University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

PhD-programma "Dynamics, ballistiek, traffic control vliegende machines"

Samara National Research University

De belangrijkste doelstelling van het programma is om hoog gekwalificeerd personeel op te leiden op het gebied van dynamiek en de controle van de ruimtelijke (hoekige) beweging van ruimtevaartuigen en satellieten (met inbegrip van micro-devices en nano-klasse) op de passieve en actieve delen van de baanbeweging, gevolgd door de toewijzing van een wetenschappelijke graad van PhD.

Als onderdeel van de opleiding en proefschrift onderzoekt kenmerken van vrije en gedwongen beweging en controle van de dynamiek van ruimte systemen en apparaten / satellieten in aanwezigheid van externe en interne stoornissen van uiteenlopende aard, zoals het bestaan ​​van zwaartekracht en elektromagnetische velden van de planeten en de invloed van de dissipatieve en eksitativnyh effecten (atmosfeer van planeten, de interne effecten wrijving, etc.).

Het gebied van de professionele activiteiten omvatten: gebied van wetenschap, techniek en technologie, met betrekking tot de problematiek van de integratie van interactie meting, informatie, computers, controle en energie-systemen op basis van elementen en knooppunten van hoge precisie mechanica, elektronica, elektrische, optische en computer componenten, en biedt onderzoek, ontwerp, ontwikkeling en productie van kwalitatief nieuwe optimale adaptieve en intelligente systemen en verkeersregelinstallaties, navigatie en oriëntatie in het algemeen en de subsystemen, in het bijzonder voor vliegtuigen en bewegende verschillende objecten.

Het programma gericht de fundamentele en toegepaste aspecten van niet-lineaire dynamica van mechanische / mechatronische systemen van de hemelse mechanica, dynamica vlucht, motion control componenten en ruimte systemen, apparatuur en satellieten in een passieve en actieve delen van het traject. We bestuderen en studie kenmerken van de dynamiek van de beweging van ruimtevaartuigen en satellieten in aanwezigheid van externe en interne stoornissen van uiteenlopende aard, zoals het bestaan ​​van zwaartekracht en elektromagnetische velden van de planeten en de invloed van de dissipatieve effecten en eksitativnyh (planeetatmosferen, effecten van inwendige wrijving, etc.). Voert publicaties in vooraanstaande wetenschappelijke tijdschriften geïndexeerd door Scopus en WoS. Promovendi zijn actief betrokken bij het oplossen van echte onderzoek taken binnen subsidies voor onderzoek, projecten en programma's.

Target inhoudelijke aspecten van het programma zijn:

  • onderzoek en ontwikkeling van mechanische en wiskundige modellen van de motie ruimte systemen, apparaten, satellieten en de bovenste fasen;
  • analyse van de kenmerken van een vrije, beheerd en gedwongen beweging ruimte systemen, apparaten, satellieten en de bovenste fasen;
  • ontwikkeling van software en computationele modules in de programmering omgevingen en geïntegreerde wiskundige pakketten;
  • layout / synthese schema's en management systemen (en stabilisatie) motion ruimte systemen, apparaten, satellieten en de bovenste fasen;
  • parametrische synthese parameters van de beweging ruimte systemen, apparaten, satellieten en boosters.
Accentuering wordt uitgevoerd op de ontwikkeling van creatieve vaardigheden van het wetenschappelijk onderzoek binnen het vakgebied van de analyse en synthese van de dynamiek van ruimtevaartuigen beweging binnen de geplande ruimtemissie uitgevoerd.

Om het programma uit te voeren alle noodzakelijke materiaal, methodische, organisatorische en technische voorwaarden: beschikbaarheid van elektronische wetenschappelijke bibliotheken en middelen toonaangevende uitgevers (Elsevier, Springer, IEEE), zijn educatieve en wetenschappelijke laboratoria, relevant onderzoek verrichte werkzaamheden.

HR master-database implementatie is gebaseerd op een hoog gekwalificeerd wetenschappelijk en pedagogisch medewerkers van de serie "Flight Dynamics and Control Systems", met behoud van de beste historische tradities, gevormd aan de Faculteit №1 "Vliegtuigen" Kuai-SSAU en de ontwikkeling van de moderne wetenschap en educatieve technologie op de site van de raket Instituut -kosmicheskoy apparatuur Samara University.

Inschrijving is gebaseerd op de interviews, is het leerproces begeleid door het Instituut van de raket en ruimtevaarttechnologie en het Instituut voor extra onderwijs Samara University. Op training en thesis schrijven curriculum drie jaar toegekend. Volgens de resultaten van het programma verdediging van het proefschrift met de uitgifte van een diploma, uitgevoerd op de toekenning van de wetenschappelijke graad van PhD (Philosophiæ Doctor / Doctor of Philosophy) op het programma "Dynamics, ballistiek, traffic control van vliegmachines" namens FGAOUVO "Samara National Research University vernoemd naar academicus SP Queen "(Samara State University).

Deze school biedt programma's in:
  • Russisch
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Rusland - Samara, Oblast Samara
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Rusland - Samara, Oblast Samara
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan