PhD-programma

NHH Norwegian School of Economics

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

PhD-programma

NHH Norwegian School of Economics

PhD bij NHH

Het PhD-programma bij NHH is bedoeld voor mensen op zoek naar een specialisatie op het gebied van economie en bedrijfskunde voor uitdagende banen in de private en publieke sector. Hoewel de meerderheid van onze doctoraatsstudenten in academische instellingen gaan werken, nemen steeds meer afgestudeerden posities in management, consultancy en grotere organisaties.

Het NHH PhD-programma biedt specialisaties op zes verschillende gebieden:

  • Boekhouding, audit en recht
  • Bedrijfskunde en managementwetenschap
  • Economie
  • Financiën
  • Strategie en management
  • Professionele en interculturele communicatie

Als jonge onderzoeker bij NHH u nauw samen met vooraanstaande professoren binnen uw gekozen vakgebied, met toegang tot de geavanceerde onderzoeksmiddelen en een bloeiende intellectuele gemeenschap die uw academische interesses helpen ontwikkelen.

Het NHH-PhD-programma start elk jaar in augustus. NHH beurzen voor PhD-onderzoek zijn volledig gefinancierd voor vier jaar tegen zeer concurrerende voorwaarden.

Promotiebeurzen omvatten een toezegging om 25% te werken als onderwijs- en / of onderzoeksassistent voor de school terwijl ze deelnamen aan het PhD-programma. Het jaarsalaris voor de PhD Research Scholarships bedraagt ​​momenteel USD 53 400. NHH biedt royale onderzoeksfondsen voor reizen en congresdeelname en een bonussysteem voor publicaties in internationale toptijdschriften.

"Ik ben nooit verliefd op inspiratie of motivatie, ik vind het elke dag met mijn collega's en de werkomgeving, de onderzoeksmiddelen, werk als onderzoeksassistent, de vrijheid om mijn interesses te onderzoeken en natuurlijk Bergen zelf en de omringende natuur. Als promovendus word je als docent behandeld en heb je echt het gevoel dat je bijdragen worden toegejuicht en gewaardeerd. '
YUN TANG, PhD student bij NHH

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op August 7, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
3 - 4 jaar
Voltijd
Information
Deadline
Feb. 1, 2019
Locations
Noorwegen - Bergen, Hordaland
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Feb. 1, 2019
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
Noorwegen - Bergen, Hordaland
Aanmeldingslimiet Feb. 1, 2019
Einddatum Vraag informatie aan
Videos

NHH Norwegian School of Economics

PhD at NHH - Unique Opportunities