PhD-programma

NHH Norwegian School of Economics

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

PhD-programma

NHH Norwegian School of Economics

PhD bij NHH

Het PhD-programma op NHH is bedoeld voor diegenen die een specialisatie binnen het gebied van economie en bedrijfskunde voor uitdagende banen in de private en publieke sector. Hoewel de meerderheid van onze PhD afgestudeerden gaan werken in academische instellingen, een toenemend aantal afgestudeerden nemen posities in management, consultancy en grotere organisaties.

De NHH PhD-programma biedt specialisaties in zes verschillende gebieden:

  • Boekhouding
  • economie
  • financiën
  • Bedrijfskunde
  • Strategy and Management
  • Professionele en Interculturele Communicatie

Als jonge onderzoeker bij NHH werk je nauw samen met vooraanstaande professoren binnen uw vakgebied, die toegang hebben tot de geavanceerde onderzoeksmiddelen en bloeiende intellectuele gemeenschap die zullen helpen je academische interesses te ontwikkelen.

NHHs PhD programma start elk jaar in augustus. NHH promotieonderzoek beurzen worden volledig gefinancierd voor vier jaar op zeer concurrerende voorwaarden.

Promotieonderzoek beurzen onder een verbintenis tot 25% te werken als het onderwijs en / of onderzoek assistent voor de school, terwijl ingeschreven op de PhD-programma. Het jaarsalaris voor de PhD-onderzoeksbeurzen is momenteel USD 52 500. NHH biedt royale onderzoek fondsen voor reizen en deelname conferentie, en een bonus voor publicaties in top internationale tijdschriften.

"Ik ben nooit bij verlies voor inspiratie of motivatie. Ik vind het elke dag in mijn collega's en de werkomgeving, de onderzoeksmiddelen, werkzaam als wetenschappelijk medewerker, de vrijheid om mijn interesses en natuurlijk Bergen zelf en de omliggende natuur te verkennen. Als promovendus je wordt behandeld als faculteit en je echt het gevoel dat uw bijdragen zijn welkom en gewaardeerd. "
YUN TANG, promovendus bij NHH
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Information
Deadline
Feb. 1, 2019
Locations
Noorwegen - Bergen, Hordaland
Startdatum: Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Feb. 1, 2019
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
Noorwegen - Bergen, Hordaland
Aanmeldingslimiet Feb. 1, 2019
Einddatum Vraag informatie aan