PhD Programma's

Een PhD, of Doctor of Philosophy, is een postgraduate degree die door universiteiten wordt uitgereikt. Het is de hoogste academische graad binnen een vakgebied.

Het afronden van een PhD kan leiden tot aanzienlijk betere carrièremogelijkheden. Voor studenten of professionals die geïnteresseerd zijn in leiderschap, de academische wereld, consultancy, onderzoek en ondernemerschap kan een PhD diploma een voordeel of een vereiste kwalificatie bieden.

Veel universiteiten over de hele wereld bieden PhD programma's aan. Het is gebruikelijk voor studenten om zich te specialiseren in een vakgebied, zoals Business, Techniek, Natuurwetenschappen, Geneeskunde, Duurzaamheid, Kunst, Sociale Wetenschappen, Geesteswetenschappen, etc.

De verscheidenheid aan verschillende PhD programma's kan overweldigend zijn - laat je hier niet door tegenhouden! Begin jouw zoektocht door te kijken naar de meest populaire PhD's in de lijst hieronder.

Nieuw toegevoegde PhD's

Rollins Crummer Graduate School of Business

EDBA

Mei 21, 2017
De Executive Doctorate in Business Administration (EDBA) is een professioneel doctoraal programma voor leidinggevenden die een master's degree in business of verwante gevorderde graad hebben.


Castelldefels School of Social Sciences

Doctoraat Of Business Administration (dba)

Mei 22, 2017
De doctoraat van Bedrijfswetenschappen is de meest geavanceerde business degree. De DBA is een praktische combinatie van sterke academische inhoud, in combinatie met geavanceerde bedrijfsstrategieën en oplossingen. De DBA is ideaal voor individuen op een hoog bedrijfsniveau die een uitgebreide academische en bedrijfsgerelateerde blootstelling willen … [+]verwerven. Je bent actief betrokken bij academisch onderzoek, sociaal-economische ideeën en zakelijke belangen. Sommigen vinden het zeer geschikt om hun carrière een academische richting te geven. [-]

Universiteiten in Nederlanden

Locatie wijzigen