PhD Programma's

Een PhD, of Doctor of Philosophy, is een postgraduate degree die door universiteiten wordt uitgereikt. Het is de hoogste academische graad binnen een vakgebied.

Het afronden van een PhD kan leiden tot aanzienlijk betere carrièremogelijkheden. Voor studenten of professionals die geïnteresseerd zijn in leiderschap, de academische wereld, consultancy, onderzoek en ondernemerschap kan een PhD diploma een voordeel of een vereiste kwalificatie bieden.

Veel universiteiten over de hele wereld bieden PhD programma's aan. Het is gebruikelijk voor studenten om zich te specialiseren in een vakgebied, zoals Business, Techniek, Natuurwetenschappen, Geneeskunde, Duurzaamheid, Kunst, Sociale Wetenschappen, Geesteswetenschappen, etc.

De verscheidenheid aan verschillende PhD programma's kan overweldigend zijn - laat je hier niet door tegenhouden! Begin jouw zoektocht door te kijken naar de meest populaire PhD's in de lijst hieronder.

Nieuw toegevoegde PhD's

Concordia University Chicago

EdD / PhD In Leadership: Teacher Leadership Specialization

April 18, 2018
Het Concordia University Chicago Department of Leadership loopt voorop bij het aanbieden van kwalitatief hoogstaand, relevant en actueel afgestudeerd onderwijs, dat de leiding van openbare en niet-openbare docenten en beheerders verbetert omdat ze een positieve invloed hebben op scholen. Wij pleiten voor onze doctoraatskandidaten en alle studenten in… [+] de openbare en niet-openbare scholen. Wij zijn reflectieve professionals die kwalitatief hoogstaand, relevant en actueel onderwijs verzorgen voor onze afgestudeerde kandidaten in leiderschap. We bereiden onze kandidaten voor om leraar en beheerder te zijn die openbare en niet-openbare scholen leiden in dienst van studenten, zodat ze effectieve burgers in een mondiale samenleving kunnen worden. [-]

Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro

Didactiek Van Wetenschappen En Technologieën (doctor)

April 16, 2018
Doelstellingen: ervoor zorgen dat studenten, naast het beheersen van wetenschappelijke theorieën, een goede kennis en beheersing verwerven over de methoden die het meest worden gebruikt in hun specialisatiegebied (een van de specifieke didactieken van wetenschappen en technologie) ...

Manipal Academy of Higher Education Dubai

PHD BIOTECHNOLOGY

April 16, 2018
Manipal Academy of Higher Education, Dubai Campus biedt Doctoral of Philosophy (PhD) -programma op het gebied van biotechnologie.

Universiteiten in Nederlanden

Locatie wijzigen