PhD Programma's

Een PhD, of Doctor of Philosophy, is een postgraduate degree die door universiteiten wordt uitgereikt. Het is de hoogste academische graad binnen een vakgebied.

Het afronden van een PhD kan leiden tot aanzienlijk betere carrièremogelijkheden. Voor studenten of professionals die geïnteresseerd zijn in leiderschap, de academische wereld, consultancy, onderzoek en ondernemerschap kan een PhD diploma een voordeel of een vereiste kwalificatie bieden.

Veel universiteiten over de hele wereld bieden PhD programma's aan. Het is gebruikelijk voor studenten om zich te specialiseren in een vakgebied, zoals Business, Techniek, Natuurwetenschappen, Geneeskunde, Duurzaamheid, Kunst, Sociale Wetenschappen, Geesteswetenschappen, etc.

De verscheidenheid aan verschillende PhD programma's kan overweldigend zijn - laat je hier niet door tegenhouden! Begin jouw zoektocht door te kijken naar de meest populaire PhD's in de lijst hieronder.

Nieuw toegevoegde PhD's

Grand Canyon University

Ph.D. In Algemene Psychologie Met Een Nadruk In Performance Psychology

Augustus 15, 2018
Grand Canyon University Doctor of Philosophy van de Grand Canyon University (Ph.D.) in het programma General Psychology biedt een breed scala aan cursussen die het menselijk handelen in het verleden en het heden vergroten.

Lingnan University

Doctor In Beleidsstudies

Augustus 15, 2018
Huisvesting, onderwijs, vergrijzing, gezondheid, welzijn en armoede zijn enkele van de belangrijkste sociale kwesties die betrekking hebben op Hongkong en alle andere grote steden in de wereld. Dientengevolge is er een toenemende belangstelling voor geavanceerde studies en analyse van relevant sociaal beleid. Daarom heeft Lingnan als vooraanstaande… [+] liberale kunstuniversiteit een programma voor Doctor Studies (DPS) gelanceerd, het eerste in zijn soort in de regio Groot-China. [-]

King Abdullah University of Science and Technology

Ph.D. In Energy Resources And Petroleum Engineering

Augustus 13, 2018
Het Academisch Studieprogramma Energiebronnen en Petroleum Engineering, voor Ph.D. studenten, richt zich op moderne reservoirbeschrijving, engineering en management. Studenten in dit programma krijgen een brede opleiding in elementaire wetenschappelijke concepten en thermodynamica, geologie, geofysische karakterisering en reservoir engineering. Onze… [+] studenten nemen deel aan wetenschappelijke onderzoeksactiviteiten die wiskundige analyses, computationele modellering, experimenteel onderzoek en / of veldstudies kunnen omvatten. De kandidaten richten zich op origineel onderzoek om de grenzen van kennis te verleggen. [-]

Universiteiten in Nederlanden

Locatie wijzigen