PhD Programma's

Een PhD, of Doctor of Philosophy, is een postgraduate degree die door universiteiten wordt uitgereikt. Het is de hoogste academische graad binnen een vakgebied.

Het afronden van een PhD kan leiden tot aanzienlijk betere carrièremogelijkheden. Voor studenten of professionals die geïnteresseerd zijn in leiderschap, de academische wereld, consultancy, onderzoek en ondernemerschap kan een PhD diploma een voordeel of een vereiste kwalificatie bieden.

Veel universiteiten over de hele wereld bieden PhD programma's aan. Het is gebruikelijk voor studenten om zich te specialiseren in een vakgebied, zoals Business, Techniek, Natuurwetenschappen, Geneeskunde, Duurzaamheid, Kunst, Sociale Wetenschappen, Geesteswetenschappen, etc.

De verscheidenheid aan verschillende PhD programma's kan overweldigend zijn - laat je hier niet door tegenhouden! Begin jouw zoektocht door te kijken naar de meest populaire PhD's in de lijst hieronder.

Nieuw toegevoegde PhD's

Heriot Watt Unviersity Dubai

PhD in Mathematical and Computer Sciences

Oktober 19, 2018
De School voor Wiskundige en Computerwetenschappen is blij met het aanbieden van PhD in Computer Science door onderzoek aan studenten op de campus van Dubai.

Long Island University

PHD in klinische fykologie

Oktober 15, 2018
De Ph.D. Het programma en de afdeling Psychologie bevinden zich op de 8e verdieping van het Humanities Building op de Brooklyn-campus in een reeks kantoren, conferentiezalen en een studentenlounge voor studenten.

Hong Kong Baptist University (HKBU) School of Business

PhD-programma

Oktober 10, 2018
HKBU School of Business biedt research postgraduates-programma's ("RPG") aan, hetzij MPhil of PhD in vijf hoofddisciplines, namelijk Accountancy en Recht (ACLW), Economie (ECON), Financiën en Besliskunde (FDS), Management (MGNT) en Marketing (MKT). Deze programma's combineren academische discipline met een resoluut internationale aanpak en zijn ideaal … [+]voor toekomstige bedrijfsleiders of wetenschappers. [-]

Universiteiten in Nederlanden

Locatie wijzigen