PhD Programma's

Een PhD, of Doctor of Philosophy, is een postgraduate degree die door universiteiten wordt uitgereikt. Het is de hoogste academische graad binnen een vakgebied.

Het afronden van een PhD kan leiden tot aanzienlijk betere carrièremogelijkheden. Voor studenten of professionals die geïnteresseerd zijn in leiderschap, de academische wereld, consultancy, onderzoek en ondernemerschap kan een PhD diploma een voordeel of een vereiste kwalificatie bieden.

Veel universiteiten over de hele wereld bieden PhD programma's aan. Het is gebruikelijk voor studenten om zich te specialiseren in een vakgebied, zoals Business, Techniek, Natuurwetenschappen, Geneeskunde, Duurzaamheid, Kunst, Sociale Wetenschappen, Geesteswetenschappen, etc.

De verscheidenheid aan verschillende PhD programma's kan overweldigend zijn - laat je hier niet door tegenhouden! Begin jouw zoektocht door te kijken naar de meest populaire PhD's in de lijst hieronder.

Nieuw toegevoegde PhD's

Georgia Southern University, Department of Logistics & Supply Chain Management

Ph.d. In Logistiek En Supply Chain Management

… [+]Het doel van de Ph.D. In Logistiek en Supply Chain Management is het ontwikkelen van geleerden die nieuwe kennis genereren en verspreiden door hoogwaardig onderzoek en onderwijs op universitair niveau uit te voeren. De Ph.D. programma wordt geleverd via traditionele cursuswerk en andere onderzoeksinitiatieven met faculteit in het College van Bedrijfsadministratie. [-]

Universidad de las Islas Baleares - UIB

PhD In Neurosciences (tneu)

September 8, 2017
De algemene doelstelling van het promotietraject Neuroscience is om de vorming van de student die wil om zijn toekomst te begeleiden naar geavanceerd onderzoek op wetenschappelijke gebieden die verband houden met fundamentele neurowetenschappen en klinische vormen op de huidige kennis van de structuur en functie van het zenuwstelsel van een punt te… [+] voltooien bekijken en vergelijkende multidisciplinaire, [-]

VUZF University

Phd In De Professionele Richting "economie"

September 6, 2017
Elk economisch of management probleem heeft financiële en boekhoudkundige aspecten. Zonder kennis op deze gebieden zou het niet mogelijk zijn om effectieve probleemoplossingen te vinden. VUZF biedt de volgende professionele aanwijzingen voor de promovendi: "Financiën en verzekeringen"; "Boekhouding, controle en analyse"

Universiteiten in Nederlanden

Locatie wijzigen