PhD Programma's

Een PhD, of Doctor of Philosophy, is een postgraduate degree die door universiteiten wordt uitgereikt. Het is de hoogste academische graad binnen een vakgebied.

Het afronden van een PhD kan leiden tot aanzienlijk betere carrièremogelijkheden. Voor studenten of professionals die geïnteresseerd zijn in leiderschap, de academische wereld, consultancy, onderzoek en ondernemerschap kan een PhD diploma een voordeel of een vereiste kwalificatie bieden.

Veel universiteiten over de hele wereld bieden PhD programma's aan. Het is gebruikelijk voor studenten om zich te specialiseren in een vakgebied, zoals Business, Techniek, Natuurwetenschappen, Geneeskunde, Duurzaamheid, Kunst, Sociale Wetenschappen, Geesteswetenschappen, etc.

De verscheidenheid aan verschillende PhD programma's kan overweldigend zijn - laat je hier niet door tegenhouden! Begin jouw zoektocht door te kijken naar de meest populaire PhD's in de lijst hieronder.

Nieuw toegevoegde PhD's

University of Rijeka, Faculty of Engineering

PhD In Computer Science

Juni 21, 2018
De voorgestelde postdoctorale studie op het gebied van Technische Wetenschappen, op het gebied van Computerwetenschappen, heeft tot doel Masters of Computer Science afgestudeerd aan de Faculteit Ingenieurswetenschappen, en andere gerelateerde instellingen in Kroatië en in het buitenland, de mogelijkheid om het onderwijs voort te zetten en verder wetenschappelijke … [+]training om hoogopgeleide professionals in het gerelateerde vakgebied te bereiken. [-]

University of Pavia

PhD In Computational Mathematics

Juni 15, 2018
Het doctoraat in "Computational Mathematics and Decision Sciences" heeft als doel afgestudeerden solide vaardigheden aan te bieden in computationele wiskunde, computationele fysica, wetenschappelijk computergebruik, statistiek, beslissingswetenschappen, optimalisatie, machinaal leren, evenals een interdisciplinaire kijk op toegepaste wiskunde,… [+] natuurkunde en besluitvorming processen onder onzekerheid. Het programma biedt een solide theoretische en computationele basis voor hoogstaand onderzoek in universiteiten, internationale onderzoeksinstellingen en de industrie. [-]

New Jersey Institute of Technology

PhD In Informatiesystemen

Juni 15, 2018
De Ph.D. programma in Information Systems is een STEM-diploma ontworpen om wetenschappers te produceren die beschikken over een indrukwekkende kennis van de aard van informatiesystemen, toepassingen van en onderzoek op Human-Centered Computing en Information Science, en de ondersteunende technologie.

Universiteiten in Nederlanden

Locatie wijzigen