PHDSTUDIES.NL

Vergelijk PhD Opleidingen in Aardwetenschappen in Italië

Men moet twee dingen bereiken als het verdienen van een doctoraat. Eerst moet men een bepaald onderwerp grondig te begrijpen. Ten tweede moet men uitvoerig in kennis over dat onderwerp.

De Aardwetenschappen zijn een gestandaardiseerde set van methoden waarmee studenten kunnen onderzoeken van de fysische componenten van de planeet. Er zijn veel gebieden van de focus studenten van deze discipline zou kunnen tegenkomen, met inbegrip van meteorologie, oceanografie en geologie.

Italië, officieel de Italiaanse Republiek, is een unitaire parlementaire republiek binnen de Europese Unie, gevestigd in Zuid-Europa. Naar het noorden, het grenst aan Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk en Slovenië langs de Alpen.

Doctoraats Programma in Aardwetenschappen in Italië

2 Resultaten in Aardwetenschappen, Italië Filter

PhD in Earth Science, Fluid-Dynamics en Mathematics. Interacties en methoden

University of Trieste
Campus Voltijd 3 jaar Oktober 2019 Italië Triëst

Deze Ph.D. Cursus is gericht op de geavanceerde opleiding van studenten op het gebied van de Earth System Science, door middel van een multidisciplinaire aanpak, waarbij specifieke vaardigheden integreren met modellering en computationele tools die het mogelijk maken om complexe problemen effectief aan te pakken. Speciale aandacht wordt besteed aan de interacties tussen wiskunde, wetenschappelijke gegevensverwerking, gegevenswetenschap, vloeistofdynamica en aardwetenschappen.

Ph.D. in Natuur-, Aard- en Materiaalwetenschappen

University of Camerino the international School of Advanced Studies
Campus Voltijd 3 jaar November 2019 Italië Camerino

Gebied: Natuurkunde, Aard- en Materiaalwetenschappen