PHDSTUDIES.NL

Beste PhD Opleidingen in Aardwetenschappen in de Verenigde Flagstaff Verenigde Staten

Een Doctor of Philosophy graad, korte Ph.D is een geavanceerde academische graad behaald op verschillende terreinen, betekenende grote belangen en prestaties in het onderzoek.

Coursework in de aarde wetenschap kan elementen van het land, water en lucht op Aarde en daarbuiten omvatten. Het kan zich concentreren op kennis voor wetenschappelijk onderzoek, evenals toepassingen om het leven op de planeet te begrijpen en te verbeteren.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Flagstaff, Arizona, is een stad die bekend staat om zijn vele industrie├źn voornamelijk op het gebied van logge en veeteelt. De Grand Canyon, dat ligt op slechts een paar mijl afstand maakt het een gemeenschappelijke toeristische bestemming. Het heeft zeer gerangschikt openbare scholen die een staatsuniversiteit en een community college omvatten.

Beste PhD in Aardwetenschappen in de Verenigde Flagstaff in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Aardwetenschappen, Flagstaff Filter

Doctor in de aardwetenschappen en ecologische duurzaamheid

Northern Arizona University
Campus Voltijd Augustus 2019 Verenigde Staten Flagstaff

Het interdisciplinaire Earth Sciences and Environmental Sustainability Doctoral programma bereidt je voor op een deel van een groeiende industrie van de leiders, wetenschappers en ingenieurs vraagstukken van klimaatverandering, waterschaarste, natuurlijke vraag naar grondstoffen, en duurzaamheid van het milieu in het zuidwesten, Verenigde Staten, en de wereldgemeenschap.