PHDSTUDIES.NL

Beste 8 PhD's in Aardwetenschappen 2019

Een Doctor of doctorale graad kan de sleutel tot een mooie carrière, een hoger salaris, en de kans om een ​​verschil te maken in de wereld te zijn. Deze geavanceerde graden kan worden verdiend in ongeveer vier tot zes jaar, afhankelijk van hoeveel tijd een student in staat is om te besteden aan hun opleiding, en het kan helpen individuen krijgen kritische vaardigheden die hen een waardevol lid op de werkplek te maken.

Wat is een doctoraat in de Aardwetenschappen? Een doctoraat in de aardwetenschappen is een opleiding die de studenten voorziet van de nodige kennis aan te pakken groeiende milieuproblemen, zoals klimaatverandering, duurzaamheid van het milieu en beheer van natuurlijke hulpbronnen. Om een ​​aardwetenschappen PhD te verdienen, moeten studenten ook hebben zowel een bachelor en een master's degree in een soortgelijke veld verdiend, en ze moeten een proefschrift of scriptie die een goede illustratie hun leren om af te studeren met hun doctoraat te schrijven.

Personen met een doctoraat in de aardwetenschappen afgestudeerd met een schat aan kennis over de geografie, geologie, geofysica, bodemkunde en ecologie, en ze in het personeelsbestand als georganiseerde en goed geïnformeerde mensen die innovatieve oplossingen voor de problemen van onze wereld kan creëren.

De kosten van het behalen van een doctoraat in de Aardwetenschappen verschilt afhankelijk van elke individuele student, het land van de studie, de specifieke school, en de lengte van de academische programma. Studenten die geïnteresseerd zijn in het verdienen van hun doctoraat worden aangemoedigd om hun toekomstige scholen te onderzoeken om de huidige informatie over de kosten van het collegegeld en andere mogelijke vergoedingen.

Afgestudeerden met een doctoraat in de aardwetenschappen bereid zijn om het personeelsbestand in te voeren in de wereld van het onderzoek, de academische wereld, consultancy, of engineering.Studenten kunnen kiezen om onderzoeksteams, milieu-adviesbureaus, gouvernementele organisaties, of de academische faculteit mee aan instellingen voor hoger onderwijs.

U kunt aan de slag te verdienen uw doctoraat vandaag. Gewoon zoeken naar uw programma hieronder en direct contact opnemen met de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

 

 

8 Resultaten in Aardwetenschappen Filter

PhD in cartografie, Geo-informatica en remote sensing

Charles University Faculty of Science
Campus Combinatie van online en op de campus Voltijd 3 jaar Oktober 2019 Tsjechië Praag +1 more

Cartografie, Geo-informatica en teledetectie zijn afzonderlijke wetenschapsgebieden, die zich bezighouden met het creëren van hele klassen van lokalisatiekarakter, communicatie-informatie en herkenningsmodellen. De wetenschappelijke tak omvat algemene cartografie, theoretische cartografie, geschiedenis van cartografie, cartografische informatica en modellering, analyse en creatie van kaarten en atlassen, cartografische technologie, geografische informatiesystemen en teledetectie (RS).

PhD Earth

Botswana International University Of Science And Technology
Campus September 2019 Botswana Palapye

PhD Thesis Research in Earth

Doctoraat in de natuurkunde van de aarde en planeten

Charles University Faculty of Mathematics and Physics
Campus Combinatie van online en op de campus Voltijd 4 jaar Oktober 2019 Tsjechië Praag +1 more

Het programma biedt geavanceerde theoretische kennis van de fysica van de aarde en planetaire lichamen en leidt studenten op in theoretische en numerieke oplossingen van de voorwaartse en inverse problemen. De afgestudeerde is in staat om onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek uit te voeren gericht op de fysieke processen in de aarde, planeten en satellieten. Hij / zij kan een carrière nastreven in de onderzoeksinstellingen gericht op de evolutie van de aarde en de planeet, maar ook in het industriële onderzoek gericht op de kwestie van de continuümmechanica.

Doctor of Philosophy in Earth, Space en Physical Science

University of Lethbridge
Campus Voltijd 48 maanden September 2019 Canada Lethbridge

De Ph.D. in Earth, Space en Physical wordt geleverd door de Faculteit der Letteren en Wetenschappen. Studenten in dit programma worden normaal gesproken begeleid door faculteitsleden in de volgende bijdragende afdelingen / gebieden: Biologische wetenschappen, scheikunde en biochemie, aardrijkskunde en natuurkunde en astronomie.

Ph.D. in Earth Science and Engineering

King Abdullah University of Science and Technology
Campus 3 - 4 jaar September 2019 Saoedi-Arabië Thuwal

Het programma is rijk aan mogelijkheden, zowel voor MS als voor Ph.D. studenten, met een focus op moderne computationele en geavanceerde data-analysemethoden om geofysische problemen te bestuderen in verband met atmosferische processen en oceaancirculatie, olie-exploratie en reservoirmodellering, aardbevingsprocessen en aardkorstvervorming. Studenten in dit programma worden breed getraind in numerieke methoden, wiskundige modellering en geofysica. MS-studenten hebben een optie om deel te nemen aan wetenschappelijke onderzoeksactiviteiten die computationele en wiskundige modellering of veldstudieprojecten omvatten (MS met scriptie). Ph.D. kandidaten in het programma voeren origineel onderzoek uit.

PhD in Earth Science, Fluid-Dynamics en Mathematics. Interacties en methoden

University of Trieste
Campus Voltijd 3 jaar Oktober 2019 Italië Triëst

Deze Ph.D. Cursus is gericht op de geavanceerde opleiding van studenten op het gebied van de Earth System Science, door middel van een multidisciplinaire aanpak, waarbij specifieke vaardigheden integreren met modellering en computationele tools die het mogelijk maken om complexe problemen effectief aan te pakken. Speciale aandacht wordt besteed aan de interacties tussen wiskunde, wetenschappelijke gegevensverwerking, gegevenswetenschap, vloeistofdynamica en aardwetenschappen.

Doctor in de aardwetenschappen en ecologische duurzaamheid

Northern Arizona University
Campus Voltijd Augustus 2019 Verenigde Staten Flagstaff

Het interdisciplinaire Earth Sciences and Environmental Sustainability Doctoral programma bereidt je voor op een deel van een groeiende industrie van de leiders, wetenschappers en ingenieurs vraagstukken van klimaatverandering, waterschaarste, natuurlijke vraag naar grondstoffen, en duurzaamheid van het milieu in het zuidwesten, Verenigde Staten, en de wereldgemeenschap.

Ph.D. in Natuur-, Aard- en Materiaalwetenschappen

University of Camerino the international School of Advanced Studies
Campus Voltijd 3 jaar November 2019 Italië Camerino

Gebied: Natuurkunde, Aard- en Materiaalwetenschappen